Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hey
jakoś nie moge nadrabiac tego forum bo na tel niewygodnie a jak wejde na kompa to ciężko mi znaleźć miejsce gdzie ostatnio czytałam ;/
Mam nadzieję, ze wszystko ok i nic złego nie działo się ostatnio.
u mnie ok - choc w weekend pobolewał mnie brzuch plus byłam na panieńskim i niby nie robiłam nic "złego" ale jakos tak zbiegło się to z tym bólem brzucha i teraz czekam do wizyty w czwartek z lekkim niepokojem.
pozdrawiam -
Girl25 wrote:Angela u nas tez straszny upal i siedze w domu.
U nas ludzie jednak nie odpuszcza... sprzedawczynie niektore moze i prosza jako pierwsze ale ludzie cie w zyciu nie przepuszcza, od swieta ktos sie trafi... u mnie az tak jeszcze brzucha nie widac tym bardziej ze wybieram luzniejsze ciuchy bo reszta jest za ciasna a spodenek nie mam dobrych a kupowac na miesiac nie bede i chodze w sukienkach. Ostatnio jak wyszlam z kolejki zeby usiasc bo juz ciemno mi sie zaczelo robic przed oczami to nikt sie nie zainteresowal, dopiero babka ktora stala przede mna podeszla i sie spytala czy ok i poprosila o wode sprzedawczynie, chcialy karetke wzywac ale juz mi przechodzilo
Ludzie są niektorzy tacy , ale ja wogole nie zwracam na nich uwagi ... Jak mnie w aptece poprosila podeszlam i jak popatrzylam na miny wszystkich to az mi sie smiac z nich chciało: D
Ale w nosie to mam , ja i moje dzieci w brzuszku najważniejsze
A teraz juz im wyzej tym unikam zakupow , stania w kolejce itd i jeszcze w te upaly ...
Maz mnie wyrecza w zakupach
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
kasha86
Ja mam angelsound jest fajnyczasem ciezko znalezc serduszko ale to zalezy od tego jak sie dziecko ustawi, czesto mi tez tak jakby ucieka ale jesli przez 2sekundy uslysze bicie
to uznaje ,ze wszystko jest ok i nie mecze dalej...
Angela
Jasne! masz racje Ty i dzieci jestescie teraz najwazniejsi tu w UK wydaje mi sie ze ludzie sa bardziej uprzejmi i usmiechnieci niz w naszym kraju, wiec jest nam latwiej, chociaz gbury sa wszedzie i nigdy nie wiadomo na kogo trafimy. -
Angela* wrote:Ludzie są niektorzy tacy , ale ja wogole nie zwracam na nich uwagi ... Jak mnie w aptece poprosila podeszlam i jak popatrzylam na miny wszystkich to az mi sie smiac z nich chciało: D
Ale w nosie to mam , ja i moje dzieci w brzuszku najważniejsze
A teraz juz im wyzej tym unikam zakupow , stania w kolejce itd i jeszcze w te upaly ...
Maz mnie wyrecza w zakupach[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej ja po wizycie
Wszystko w porządku, dzidzia się zdrowo rozwija i będzie druga córcia.
Moja Zuzia była dziś ze mną w gabinecie na usg, oglądała dzidzię na monitorze.trochę się wstydziła pana doktora ale bardzo mi się podobało jego podejście, zagadywał i mówił że będzie się z siostrą lalkami bawić itp.
Moje bóle brzucha są spowodowane tym że macica twarda, dostałam luteinę dopochwowo, jeśli do końca tygodnia nie ustąpią bóle to mam się zgłosić, bo niestety od tego może się skracać szyjka. Mam leżeć i odpoczywać ehehebeheale moje długodystansowe spacery niestety muszę odpuścić.
Angela*, WhyMe, BlackCatNorL, natki89, Aenu, kasha86, inessa, Polaj, Paula_29, helagazela, emerald_m, Myszk@, Patrycja27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie odebrałam wlasnie wynik moczu i mam śladowe ilości ketonów ale co najgorsze jest napisane , że była obecna krew w moczu! Czy któraś z Was też tak miała? Ja nie widzę w moczu krwi, więc bardzo się zdziwiłam ...
Maruder lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
Po wczorajszej akcji udalo mi sie przebadac u gina.
Z mala wszystko okwazy 184g. Pomachala raczka. A pani doktor powiedziala ze mialam szczescie ze stalo sie to w drugim trymestrze jak juz wszystkie narzady sie wyksztalcily.
Teraz moge spac spokojnie.
Krokodylica gratuluje coreczki
Krokodylica, Didi_85, natki89, helagazela, kate88:), emerald_m, Patrycja27 lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
kasha86 wrote:Słuchajcie odebrałam wlasnie wynik moczu i mam śladowe ilości ketonów ale co najgorsze jest napisane , że była obecna krew w moczu! Czy któraś z Was też tak miała? Ja nie widzę w moczu krwi, więc bardzo się zdziwiłam ...
Chciałam zacytować w polubiłam.
Mi wyszły śladowe erytrocyty i śladowy śluz w ostatnim badaniu. Napisali ze krew czy ze erytrocyty?
-
Ja myślę, że nie ma co popadać w paranoje. Pepsi czy lody z maca może nie są najzdrowsze ale gdyby takie rzeczy miały szkodzić to by się zdrowe dzieci nie rodziły. Mi ginekolog na mdłości polecała mała szklaneczke coli
Krokodylica, natki89, emerald_m lubią tę wiadomość