Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Maruder wrote:Chciałam zacytować w polubiłam
.
Mi wyszły śladowe erytrocyty i śladowy śluz w ostatnim badaniu. Napisali ze krew czy ze erytrocyty?
Najpierw było napisane krew - obecna a jak pobrałam wyniki w formie PDF to było napisane Ery/hb obecne ...
New Baby
Julia -
Ja na ostatniej wizycie miałam +0kg. Ale to już 3 tyg. temu. Dopiero dziś kupiłam wagę bo poprzednia zepsuła się miesiąc temu, więc będę się ważyć w domu też. Wg dzisoejszego pomiaru może być jakiś 1 kg na plusie.
A ja dziś zaliczyłam pierwsze zasłabnięcie... tzn. Kontaktowałam cały czas, ale M musiał mnie położyć bo nogi miałam prawie bezwładne (na szczęście praktycznie siedziałam, więc upadku ani nic nie było, oparłam się tylko całym ciałem o krzesło i z tego krzesła M mnie zbierał) i czułam się fatalnie. Dopiero po jakiejś pół godziny doszłam do siebie. Już mam dosyć tych upałów... -
Girl25 wrote:Czy któraś z Was kusi się czasami na wypicie małej puszki pepsi w ciąży?
czy nie ryzykujecie?
Wczesniej to nie pilam takich trunkow ale ciaza zmienia do tego stopnia ze teraz pije piwo bezalkoholowe a wczesniej nie moglam zrozumiec meza jak to moze jemu smakowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 07:02
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Dobry wieczór, mam na imie Monika. Widze ze razem jestescie juz od wielu miesiecy. Podczytuje was od jaliegos czasu ale chciala bym tez byc z wam.Czy moge do was dolaczyc nie jest za późno? Jestem w 4 miesiącu ciazy i termin 16 styczeń, po ostatnim usg widziany ptaszek ale to nie na 100%. Pozdrawiam,Monika
Krokodylica, Aenu, emerald_m, inessa, helagazela, Szmaragdowa, Eklerka13579 lubią tę wiadomość
-
Witam nową mamusię
Mi też robi się słabo w kolejkach, ale jeszcze nie miałam odwagi wykorzystać przywileju pierwszeństwa
My rozpoczeliśmy właśnie 16 tydzień, jak to poważnie już brzmi
Ciekawe kiedy poznamy płeć?Krokodylica, natki89 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Co za noc.... w ogóle nie przespana. Te upały mnie wykończą....
Monicaa witaj.
Wszystkim urlopującym życzę udanego wypoczynku.
Witaj , u mnie z upalami to samo ...
Jedn wielka masakra...
Aby szybko jesien przyszla...
Ja dzis krew na przeciwciala upuszczona i caly dzien czekania w niecierpliwości, ale bedzie dobrze , musi byc
Milego dnia wszystkim :-*
A ja ide dalej w kimono , choc wątpie że usne -
Monicaa wrote:Dobry wieczór, mam na imie Monika. Widze ze razem jestescie juz od wielu miesiecy. Podczytuje was od jaliegos czasu ale chciala bym tez byc z wam.Czy moge do was dolaczyc nie jest za późno? Jestem w 4 miesiącu ciazy i termin 16 styczeń, po ostatnim usg widziany ptaszek ale to nie na 100%. Pozdrawiam,MonikaCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
ŚwinkaMinka wrote:Ciekawe kiedy poznamy płeć?
Mi na wczorajszej wizycie kobietka potwierdziła dziewczynkę.
Nawet mój synek nazwał sobie ją małpiszonek - a to ze względy na zdjęcie 3D.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 10:04
inessa, Krokodylica, Didi_85, Patrycja27 lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
kasha86 wrote:Najpierw było napisane krew - obecna a jak pobrałam wyniki w formie PDF to było napisane Ery/hb obecne ...
Tez mam erytrocyty, już w sumie 2 raz co prawda nieliczne...
dziś wizyta wiec podpytań giną czy mogą być i czy się przejmować.
2 miesiace temu nic niemowlę kazał tylko zbadać mocz przed następna wizyta.
kasha86 lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Witaj Moniko.
Ja w te upaly siedze na dole w domku,gdzie jest chlodniej,zaslaniam rolety antywłamaniowe od strony południowej i mam na razie chlodniej. Zakupy m ogarnia.
Czekam na chłodniejsze dni.
Tak jak ja ... Zabunkruje sie w chlodku i tak spedzam cale dniea wieczorem kolo 20.00 wychodze troszkę pochodzic
-
nick nieaktualny