Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Polaj weź mi nawet nie mów.
mąż w pracy i ja muszę z nią iść i ją trzymać, sama się tam porobię ze strachu.
Na szczęście jak młody ma mieć pobraną krew do jedziemy razem z mężem ja bym raczej nie dała rady go utrzymać w ryzach. Najgorsze, że teraz nas to czekam bo musimy zrobić testy z krwi na niektóre alergenyCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Krokodylica
Modlimy sie razem z Toba
A ja dostalam fajna wiadomosc, mojej mamy szefowej kolezanka ma sporo rzeczy dla malucha na wydanie (za darmo) bujaczki itd , spytala czy moze bym nie chciala nie wierze w przesady wiec chyba sie skusze zawsze to jakas oszczednosc ,a mozna sie odwdzieczyc kupujac cos dla jej dzieckaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
WhyMe wrote:Polaj a wiec kupuj mate i dajemy czadu
Inez
Norwegia... Piekny kraj! Jednak tego sloneczka Wam brakuje...
Jednak we dwojke zawsze razniej. Jak znajdziesz cos ciekawego to wstaw linka.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
WhyMe no jasne! Zaoszczędzisz kupę kasy.
Ja pewnie koło września zacznę prać rzeczy po córce, skoro już wiem że będzie druga córka.
Chociaż może najmniejsze rozmiary popiorę teraz bo przy tej pogodzie wyschnie raz dwa a we wrześniu u nas wszystko się kisi zamiast schnąć.WhyMe lubi tę wiadomość
-
Eklerka13579 wrote:Czesc Dziewczyny, po prenetalnym lekarz wyliczyl mi termin porodu na 29 styczen(pierwotnie byl 3 luty), wiec chyba do Was sie rowniez podczepie;)
Pozdrawiam przyszle mamy:)Styczniowki to fajne babki
Eklerka13579, elize lubią tę wiadomość
-
Eklerka13579 wrote:Czesc Dziewczyny, po prenetalnym lekarz wyliczyl mi termin porodu na 29 styczen(pierwotnie byl 3 luty), wiec chyba do Was sie rowniez podczepie;)
Pozdrawiam przyszle mamy:)
To odwrotnie niż u mnieMi wypada z OM na 29.01, a z usg na 02.02
Ale zostaję w styczniówkach - chyba, że dziewczyny mnei wyproszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 17:21
Krokodylica, Eklerka13579 lubią tę wiadomość
-
Polaj wrote:Dziewczyny i tak dziecko urodzi sie kiedy bedzie na to gotowe albo tak jak moj syn wyciagniety sila w 42 tygodniu.
Haha moja cora tez przenoszona prawie 2 tyg i miala byc w marcu , a wyszla w kwietniu
A że teraz mam bliźniaki w brzuszku , to do stycznia napewno nie dociągnę ...
Daj mi Bóg, abym szczęśliwie donosila do grudnia -
Melduje sie z dobrymi wejściami, mamy dziewczynke. Jak ja sie ciesze,chyba padne. Wszyscy mi mowia ze to bedzie chopiec bo ladnie wygladam i slodkiego nie moge bo mnie mdli a tu dziewczynka. Hura!!!
ana167, Krokodylica, elize, inessa, Polaj, emerald_m, Myszk@, Patrycja27, Lovilovi, emi2016, Nadin, Paula_29, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Haha moja cora tez przenoszona prawie 2 tyg i miala byc w marcu , a wyszla w kwietniu
A że teraz mam bliźniaki w brzuszku , to do stycznia napewno nie dociągnę ...
Daj mi Bóg, abym szczęśliwie donosila do grudniaAngela* lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012