Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o logistykę z dwójką.. hmmm... ja próbuję ogarnąć logistycznie całą trójcę :-p
Jak się urodziła 2 córa to kupiliśmy 2 wózek, małą lekką spacerówkę. To np. Na wspólne spacery itp. Sprawdziła się rewelacyjnie. Później przyszła zima i kupiłam wózek bliźniaczy. No i tylko tą zimę nam służył na spacery, bo ani się tym wybrać do sklepu bo nie zmieściłby się między regałami albo już na wejściu. Ale dalej stoi i chyba muszę go sprzedać. I chcę kupić dostawkę stojącą. Siostra kupiła i testowałam z moją dwójcą i się sprawdziła w miarę. Ale starsza córa i tak woli chodzić na nogach niż jeździć w wózku. A na kolejny rok to pomyślę jeszcze o jakiejś chuście bądź nosidle. -
nick nieaktualnyJestem na patologii w Jeleniej Górze. Tak mnie zaczął boleć brzuch ze wolałam podjechać tym bardziej ze mamy jechać do Pragi. Niestety tu nie na izby przyjęć dlatego zatrzymali mnie na oddziale. Planowo wypisz mnie w pn ale jeśli jutro wszystko będzie ok to wpisze się na żądanie. Rano jeszcze badania i zobaczymy o 9 na obchodzie. Mam nadzieje ze to tylko z przemęczenia.
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:No i okazało się ze mam znowu infekcje sic!!
Taka chyba pogoda
Sprzyja chorobom i infekcja wszelkiego rodzaju
Ja przez n lat nie miałam zapalenia uszu a teraz czuje ze na drugie się tez rzuciło. Trochejestem poddenerwowana i nawet mam przez to słaby apetyt (to jest u mnie prawie niespotykane, kolacje wciskałem na sile). Liczę ze uda mi sie uniknąć antybiotyku i krople zadziałają... a jak nie to dadzą mi jakiś dozwolony i tak będzie dobrze.
Muszę sobie znaleść jakieś zajęcie żeby się nie zamartwiać i nie myśleć o złych rzeczach.
*Sylwia 3 mam kciuki żeby wszystko było ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ja odebrałam "wyniki czystości pochwy" i okazało się, że też mam i pojedyncze bakterie gram ujemne
Zero objawów, jedyne co to bardzo dużo jasnożółtych upławów ale o gładkiej konsystencjì ( przy grzybie podobno są serowate). Gin ogladał i mówił, że oznak grzybka nie widzi... A jednak coś jest
Też bardzo dbam o higienę i przykro mi, że coś się i tak przypałętało.
Od wczoraj aplikuję Pimafucin (globulki + krem) i tym razem całą serię wezmę (6 szt.) I kupiłam probiotyk doustny żeby uzupełniać te dobre bakterie. A z tymi pojedynczymi gram (-) to nie szaleję bo podobno pojedyncze bakterie to ma każda z nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 08:16
-
Black dokładnie, pojedyncze bakterie to nie oznacza od razu infekcji, to może być flora fizjologiczna, ważne jest ile masz leukocytow.
U nas też dalej gorąco, ale wczoraj kupiliśmy klimatyzator przenośny i w sypialni miałam wieczorem w końcu znośna temperature.