Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka111192 wrote:Witamy
opowiedz coś więcej o sobie
Aktualnie siedzę na L4, przez warunki jakie mam w pracy, wiec dużo wolnego czasu
To nasza pierwsza dzidzia i póki co wychodzi na to, że będziemy mieć synka.
Mamy własne mieszkanie, ale ślub się jeszcze nie odbył - teraz trzeba będzie na niego trochę poczekać
Starania o maleństwo w pewnym sensie na "już", bo lekarze " nie wiedzieli co mi jest i nie wiadomo, czy potem zaszłabym w ciąże" dlatego przyspieszyliśmy decyzję o dziecku, była w pełni świadoma oczywiściea teraz jestem najszczęśliwsza na świecie jak pewne każda z was, wiedząc, że niedługo przytulę maluszka
Mam nadzieję was bardziej poznać w najbliższym czasie!Krokodylica, inessa, Szmaragdowa, Patrycja27, emerald_m lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Dziewczyny jak pisałam wczoraj mam bezwypadkowy fotelik Cybex Aton do oddania po mojej młodszej córce za duża paczkę pampersów premium. Gdyby któraś chciała to piszcie, jak nie to wrzucę na olx. Fotelik ma normalne ślady użytkowania i wygląda tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3fcef05baf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 10:23
-
Krokodylica wrote:Infinito witaj
Raven zniknęła i nie ma nam kto listy zaktualizować.
A te z Was które znają płeć macie już imiona wybrane?
Skorzystam chyba z tych upałów i wypiorę najmniejsze ubranka po córce, bo jesienią i zimą nic u nas nie schnie.
Mnie aż głowa boli jak pomyślę, że pod koniec 8 miesiąca mam wszytsko prać i prasować
Też chyba zrobię to troszeczkę wcześniejKrokodylica lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Krokodylica - czym szybciej zrobisz, tym później będziesz miała więcej czasu, żeby leżeć i czekać na sąd ostateczny
Didi - Mikołaj jak dla mnie jedno z ładniejszych imionMam tylko 5, które wchodzą w grę i to zdecydowanie byłoby na tak
Didi_85, inessa, Krokodylica lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Hej dziewczyny
U mnie nocka w miare przespana
Choc dzis znowu upal ...
Ale juz tego nie komentuje, uzbroilam sie w cierpliwość i czekam na jesien ;P
Dzis na obiadek kluseczki slaskie z sosem z mieska i surowka z kiszonej kapusty
Tak mnie dziw teściowa rozpieszcza , że robi i przywozi taki obiadek
A ja mam standardowo dzień lenia - jak codziennie
Co do ciuszkow to jeszcze o tym nie mysle zeby prac , za wczesnie , pozniej i tak mueialabym prac jeszcze raz , wiec bezsensu
A co do imion , to my mamy troszkę typow , ale jeszcze nie dogadane
Milego dnia dziewzyny
Aa , wiadomo co z Anuska ??
inessa, natki89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka. Milego dnia i weekendu życze ☺ u nas upalnie ale troche wiatr zawiewa wiec da sie jakos życ. Ja zrobilam juz obiad aby sobie ladnie przeszedl smakami bo robilam leczo z cukini z warzywami i mieskiem. Teraz odpoczywam przy spiacym synku. A co do ciuszkow to zaczynam segregowac ubranka po synku i daje czesc kolezance bo ona nie ma nic gdyz nie spodziewali sie kolejnego dziecka a maja juz w domu 11 latke a mlodszy synek rok temu zmarl na raka. No i niedlugo zaczne prac bo potem bede miec problem z suszeniem gdyz zaczynaja nam remontowac blok i balkony mysle ze do naszej klatki dojda najwczesniej za miesiac ☺ co do imion to dla corki mamy juz wybrane a jak sie jednak okaze ze bedzie chlopak to mamy kilka do wyboru. Dla coreczki mamy staropolskie imie i zauwazylam ze kolezanka z naszego forum ma corke o tym imieniu ☺a imie to Janka ☺ jeszcze raz dobrego dnia ❤❤❤
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Co do ciuszków, to ja mam suszarkę (polecam przy dziecku z całego serca, mąż mnie namawiał od lat, zdecydowałam się dopiero jak córka miała 10m i jest moją najlepszą przyjaciółką zaraz po zmywarce
) i pewnie dopiero w grudniu będę prać i suszyć, najważniejsze jest to, że jak się wyjmie gorące/ciepłe rzeczy to w ogóle nie trzeba ich już prasować
inessa, Maruder lubią tę wiadomość