Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej!
A ja mam pralkosuszarke Samsunga mega polecamchoć oczywiście latem jej nie używam..
Ja dziś głupieje.. słuchałam serduszka i wydaje mi się ze bije jakoś wolnona internecie jak patrzyłam na filmiki to serduszka biły dość szybko a mojej dzidzi jest tak jakby wolniej sama nie wiem jak mam to wytłumaczyć . Powiedzcie czy u was tez puls jest bardzo szybki czy jednak tak w miarę ??
-
nick nieaktualnyGosiak u nas mamy tak malo miejsca ze pralka otwierana z gory i jeszcze z tym problem bo kaloryfer nad nia wisi a tesciowa nie widzi potrzeby remontu wiec my na sile nic nie mozemy
a co do tetna to u nas jest dosc szybkie a na pewno szybsze niz moje serce ale to nie jest znowu jakis bardzo szybki puls...
-
U nas też będzie Nikodem
Dużo imion nam się podoba ale mieszkamy w Niemczech i szukaliśmy jakiegoś polskiego co będzie można bez problemu wymawiać tutaj, czyli np. Niko
Jakby była córa to bezapelacyjnie Ameliainessa, Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Marzycielka co by te Nikodemy grzeczni byli
U nas jakby była córka to Bianka
Whyme - serduszko u maluszków moze sie wahać od 140-160/min, jednym dzidziom bije szybciej, innym wolniej, mysle, ze nie masz powodu , aby sie niepokoićz maluszkiem na pewno wszystko w porządku
pewnie odpoczywał to i serduszko wolniej biło
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Marzycielka co by te Nikodemy grzeczni byli
U nas jakby była córka to Bianka
Whyme - serduszko u maluszków moze sie wahać od 140-160/min, jednym dzidziom bije szybciej, innym wolniej, mysle, ze nie masz powodu , aby sie niepokoićz maluszkiem na pewno wszystko w porządku
pewnie odpoczywał to i serduszko wolniej biło
(sunshine89, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
Whyme Noemi mi sie podoba
My mieliśmy cieżko z imieniem, nazwisko nie jest Polskie, także musiałam zwracać sporą uwagę, co by synuś języka nie połamał
Ana - trzymam kciuki, na pewno maleństwo urodzi sie zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 12:37
inessa lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Dziewczyny ale mam problem
gotuje żurek i najpierw dodałam zakwas a później ziemniaczki i kurde powiedzcie mi czy one się ugotują wreszcie? Już z godzinę się gotują a to przecież kosteczka, wiem że zrobiłam błąd bo ziemniaki w kwaśnym się nie ugotują ale może jednak?
czy mam sie poddac i je wyłowić?
-
my jak jeszcze byliśmy gówniarzami studentami, bez planów nawet ślubnych postanowiliśmy, że jak będzie syn to Gniewko. Teraz kompletnie mi się to odwidziało, bo to takie imię od razu z gniewnym człowiekiem się kojarzące, a co jeśli będzie małą pierdołą mamusi... to ni w dupe ni w oko nie będzie pasowało
Nie znamy jeszcze płci ale co do imienia dla córki jesteśmy zgodni, że Jagna, a syn może Jędrzej. Mam też na liście Ziemowit ale mężowi się z ziemniakiem kojarzy -.-
inessa lubi tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Didi_85 wrote:a co myslicie o imieniu Mikolaj?moja cora strasznie by chciala braciszka Mikolaja,a ja sama nie wiem czy mi sie to imie podoba czy nie
Didi jak córka chce to nie ma wyjścia.
Angela wcale nie trzeba prać jeszcze raz.
Ja muszę wyprać bo leżały na strychu. A teraz będą leżeć w pokoju w komodzie uprasowane i grzecznie sobie czekać.
Kiedyś od położnej słyszałam taką opinię że nawet lepiej jak ciuszki dłużej leżą w domku bo wszystkie domowe bakterie itd są na ubrankach ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ja w pierwszej ciąży przy końcówce musiałam non stop leżeć więc jeśli sytuacja się powtórzy to i tak nic nie porobię więc wolę mieć gotowe.Didi_85 lubi tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Dziewczyny ale mam problem
gotuje żurek i najpierw dodałam zakwas a później ziemniaczki i kurde powiedzcie mi czy one się ugotują wreszcie? Już z godzinę się gotują a to przecież kosteczka, wiem że zrobiłam błąd bo ziemniaki w kwaśnym się nie ugotują ale może jednak?
czy mam sie poddac i je wyłowić?
Ja zawsze gotuje osobno.
A dzis na obiad rosol i spagettiCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012