Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie slyszalsm o zwilzaniu..
Może jakoś przeżyje jeszcze ten miesiąc,skoro kazała odstawiac to odstawiam powoli,narazie ok,więc mam nadzieje że od września już nie będę musiała tam nic pchać
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dzwoniłam dziś do laboratorium i powiedzieli że posiew jałowy. Uff. Ale dziwne, bo wyszły bakterie w moczu a podmyłam okolice intymne przed pobraniem i zachowalam wszelką higienę, więc skąd te bakterie.
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
A ja się wczoraj wkurzylam. .. na początku kuzynka nagadala mi że DA mi wózek łóżeczko i wyprawkę a teraz okazuje się że chce za samą gondole 600 zl ona dała 1400 też za samą gondole jest w starym stylu , fakt stan idealny ale wg mnie od rodziny kasy się nie bierze tym bardziej ze na brak kasy nie cierpią bo mają jej dużo .... i za fotelik chce 100 zl bo coś tam ma nowego w nim . Łóżeczko też się okazuje że nie wie czy da bo jej 4 latek jeszcze w nim śpi ... wkurzylam się i wzięłam łóżeczko od kolegi za 120 zl bo była okazja a przynajmniej mam takie jak mi się marzyło a nie zwykle tylko materac będę musiała dokupić ale trudno. A wózek z fajnymi pompowanymi kołami znalazłam za 350 zl razem z gondola i spacerowka a w zastawie mam nerka, dwie moskitiery, folia przeciwdeszczowa, pąpka, adaptery do gondoli, wkładka nieprzemakalna i ochraniacze na spacerówkę i gondolę.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
hej dziewczyny
girl to faktycznie nieporozumienie - bo jak coś ma być za darmo to nie wyobrażam sobie by ktoś później kazał mi za to płacić,ja w pierwszej ciąży prawie całą wyprawkę dostałam za darmobardzo mi to pomogło bo nie byłoby nas na to stać (miałam tylko umowę na zastępstwo, nie miałam macierzyńskiego)
u mnie dziś ponuro i deszczowo od samego rana, ale przynajmniej temperatura trochę spadła i jest czym oddychać
mój M dziś pojechał do naszego dziecia na wakacje więc mam czas dla siebie
muszę ogarnąć mieszkanie i zagłębić się w budżet domowy, co by kasa nam przez palce nie przeciekała, bo jak na razie jest kiepskoa teraz jeszcze jedna pensja mi odpada
pytałam w ZUS i nie należy mi się kasa za zwolnienie z umowy zlecenia
tak więc ciężko będzie
-
Dzień dobry
Odebrałam wczoraj wyniki i mocz tradycyjnie bez zarzutu Ale morfologia mogłaby być lepsza. Mam obniżona hemoglobine bo 11 a jeszcze niedawno 12.5. No ale taki mój urok
Ja tam uważam ze niezależnie czy to rodzina czy nie to wypada jakąś kasę dac. Tak jak pisze Ana kasa z nieba nie spada. Ja będę miała wózek od mojej siostry, za który dała 2 lata temu ponad 2 tyś i nie wyobrażam sobie żeby wziąć to za darmo bo sama za to zapłaciła A stan jest idealnyale to tylko moje zdanie. Mam od niej mnóstwo ubranek i innych rzeczy za które noe muszę płacić.
-
Ja tez dostane łóżeczko od młodszego brata mojej mamy ale nawet jakbym wciskala pieniadze to by nie wziął nic
U nas sobie w rodzinie mega pomagamy my jak coś dajemy to nawet nie myślę o tym zeby ktoś miał mi za to dać pieniądze.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej
wczoraj miałam wizytę, dzieciątko zdrowe, idealne - 12,5cm i 185g. Na 99% dziewczynka, Lena
kasiarzyna, moniiikaaa, Szmaragdowa, inessa, emi2016, Agness12, Krokodylica, kate88:), BlackCatNorL, Didi_85, elize, Paula_29, Myszk@, FreshMm, Nadin, kasha86 lubią tę wiadomość
-
netka90 wrote:Dzwoniłam dziś do laboratorium i powiedzieli że posiew jałowy. Uff. Ale dziwne, bo wyszły bakterie w moczu a podmyłam okolice intymne przed pobraniem i zachowalam wszelką higienę, więc skąd te bakterie.
Bakterie mogły się namnożyć gdy czas pomiędzy oddaniem moczu a zbadaniem go był długi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 11:23
-
ŚwinkaMinka wrote:ja kasy nie dawałam, u mnie w rodzinie nikt jej nie przyjmie
ale odwdzięczyłam się kupując zabawki dla dzieciaków cioci
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ale mam to gdzieś już . Znalazłam xlandera za 350 gondola i spacerowka , w komplecie jest to co napialam wyżej . Byłam obejrzeć stan super i kolor zachowany także okazja naprawdę trafiła się super a przynajmniej nie będę musiała myśleć w przyszłym roku o spacerowce
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja biore luteine od 5tc, od miesiaca biore jedna tabletke, bo wczesniej bralam 2. Na ostatniej wizycie lekarz mi kazal powoli odstawiać, poniewaz u nas jest chlopiec, a luteina to hormon żeński i moze miec wplyw na zle uksztaltowanie cewki moczowej.
-
Nie uważam żeby osoby które wezmą kasę były gorsze od tych które nie wezmą
każdy robi jak uważa. Ja jestem bardzo blisko z siostrą i w żadnym wypadku nie jest gorsza od tych co oddają za darmo. Mam wystarczająco dużo rzeczy od niej i sama czulabym się źle gdybym jeszcze wózek wzięła gratis) a takiego wózka nie kupilabym nigdzie za tak śmiesZne pieniądze.
-
Hejka dziewczyny
Mi tez byloby źle, gdybym wszystko wziela od kogos za darmo... Ale sprawa infywidualna
Ja kupuję wszystko sama i nowe , mam dostać troszke ciuszkow dla chlopczyka od kuzynki , ale bede jej na bierzaco oddawac , a jak cos zniszcze to poprostu odkupie i oddam nowenie widze z tym problemu
U nas dzis chlodniej , wczoraj caly dzien burze i w nocy tak samo , ale chociaz powietrze się zmienilo
Milego dnia dziewczyny :-*natki89, ana167 lubią tę wiadomość
-
natki89 wrote:Nie uważam żeby osoby które wezmą kasę były gorsze od tych które nie wezmą
każdy robi jak uważa. Ja jestem bardzo blisko z siostrą i w żadnym wypadku nie jest gorsza od tych co oddają za darmo. Mam wystarczająco dużo rzeczy od niej i sama czulabym się źle gdybym jeszcze wózek wzięła gratis) a takiego wózka nie kupilabym nigdzie za tak śmiesZne pieniądze.
-
Melevis wrote:Hej
wczoraj miałam wizytę, dzieciątko zdrowe, idealne - 12,5cm i 185g. Na 99% dziewczynka, Lena
Gratulujęsuper zdjęcie
Ja tam rozumiem że się dziewczyna wkurzyła, bo to nie chodzi o pieniądze tylko o to że ktoś mówi że da a potem chce kasy. To po co obiecuje.
Ja mam wózek od brata i jego żony, oczywiście nie wzięli ode mnie złotówki, co jakiś czas dostaje ubranka po ich corkach, całe woryoczywiście za darmo. Ja staram się te ubranka podpisywać i oddawać, mimo że im już niepotrzebne, ale bratowa ma w rodzinie kilka małych dziewczynek to przekazuje te ubranka dalej.
Ja o swoich bratanicach też oczywiście pamiętam kiedy robię zakupyGirl25, Didi_85, Eklerka13579 lubią tę wiadomość