Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eklerka13579 wrote:Boszz od rana mialam zamula a teraz czuje ze zbliza sie wielogodzinny bol glowy. Doskwieraja Wam bole glowy? Jak sobie z nimi radzicie?
Mi zdarzają się bóle głowy. Ja staram się o tym nie myśleć, dużo świeżego powietrza, a jak już nie mogę wytrzymać to idę spać. Jeszcze nie brałam nic na ból głowy i mam nadzieję, że nie będę musiała.
Dziewczyny czytam na bieżąco, ale jestem na urlopie na końcu światakiepsko z Internetem i trudno mi się udzielać.
-
moniiikaaa wrote:Ja biore luteine od 5tc, od miesiaca biore jedna tabletke, bo wczesniej bralam 2. Na ostatniej wizycie lekarz mi kazal powoli odstawiać, poniewaz u nas jest chlopiec, a luteina to hormon żeński i moze miec wplyw na zle uksztaltowanie cewki moczowej.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Girl25 wrote:A ja się wczoraj wkurzylam. .. na początku kuzynka nagadala mi że DA mi wózek łóżeczko i wyprawkę a teraz okazuje się że chce za samą gondole 600 zl ona dała 1400 też za samą gondole jest w starym stylu , fakt stan idealny ale wg mnie od rodziny kasy się nie bierze tym bardziej ze na brak kasy nie cierpią bo mają jej dużo .... i za fotelik chce 100 zl bo coś tam ma nowego w nim . Łóżeczko też się okazuje że nie wie czy da bo jej 4 latek jeszcze w nim śpi ... wkurzylam się i wzięłam łóżeczko od kolegi za 120 zl bo była okazja a przynajmniej mam takie jak mi się marzyło a nie zwykle tylko materac będę musiała dokupić ale trudno. A wózek z fajnymi pompowanymi kołami znalazłam za 350 zl razem z gondola i spacerowka a w zastawie mam nerka, dwie moskitiery, folia przeciwdeszczowa, pąpka, adaptery do gondoli, wkładka nieprzemakalna i ochraniacze na spacerówkę i gondolę.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
Eklerka13579 wrote:Boszz od rana mialam zamula a teraz czuje ze zbliza sie wielogodzinny bol glowy. Doskwieraja Wam bole glowy? Jak sobie z nimi radzicie?1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
KacperekiOliwka wrote:Dobrze mówisz ja tego nie wiedziałam w 1 ciąży z synkiem lekarz kazał brać luteine a potem synek miał problemy właśnie z jednym moczowodem teraz też mam brać luteine bo trochę mam problemy ale nie znam płci i się boję o dziecko do tej pory nie musiałam ale na ostatnim badaniu lekarz zalecił..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
No to ładnie,trochę się martwie bo o tym nie wiedziałam a u nas prawdopodobnie chłopak....
Do września juz całkiem odstawie.
KacperekiOliwka ale synek zdrowy? To były jakieś przejściowe problemy?
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
DziewcZyny moja siostra miala zagrozona ciążę cala ciążę brala luteine i duphaston i miala pessar i jakos chlopczyk urodzil się zdrowy , nie jest odrazu powiedziane , ze branie lutki czy dupka szkodzi zdrowiu , także spokojnie
kasiarzyna, Girl25, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciąża miałam straszne migreny, w I trymestrze jak ręką odjął, ale teraz znowu raz na jakiś czas ból się pojawia i czasem trwa 2 dni. Próbuję zimne okłady, zasnąć, Amolem na skronie, kilka razy wzięłam Panadol czyli paracetamol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 20:47
-
Girl25 wrote:Ja bralam luteine do 12 tc z czego do 10 bralam po dwie tabletki a dwa ostatnie tygodnie co drugi dzień po jednej to chyba młodemu nie powinno zaszkodzic skoro dość wcześnie odstawiłam?1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
kasiarzyna wrote:No to ładnie,trochę się martwie bo o tym nie wiedziałam a u nas prawdopodobnie chłopak....
Do września juz całkiem odstawie.
KacperekiOliwka ale synek zdrowy? To były jakieś przejściowe problemy?kasiarzyna lubi tę wiadomość
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
Angela* wrote:DziewcZyny moja siostra miala zagrozona ciążę cala ciążę brala luteine i duphaston i miala pessar i jakos chlopczyk urodzil się zdrowy , nie jest odrazu powiedziane , ze branie lutki czy dupka szkodzi zdrowiu , także spokojnie1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity