X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszcze,ze juz czujecie ruchy dzieciaczkow, juz się nie mogę tego doczekać :-)
    Za 3 tyg dopiero połówkowe,do tego czasu chyba oszaleje :-) ciekawe czy płeć się potwierdzi czy będzie niespodzianka...od ostatniej wizyty w ciągu 2 tyg wyskoczyła mi juz mała piłeczka ;)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dzisiaj caly dcien leze i jutro tez mam zamiar bo w środe do pracy

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to nieciekawie, oby było dobrze.

A mój mąż dostał dzisiaj 500zł i 15pkt mandatu :/ kuuufa

• Didi_85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Andzia to nieciekawie, oby było dobrze.

A mój mąż dostał dzisiaj 500zł i 15pkt mandatu :/ kuuufa

O matko a za jakie wykroczenie az tyle?

bl9cj44ju5b5nnuu.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali :/ tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili. :/ trudno, już po fakcie...

Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
    Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali :/ tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili. :/ trudno, już po fakcie...

Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
    Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać.
    Ale jak jechał przepisowo to nie mieli prawa. ... niestety taka jest nasza policja... łapią tych co nie trzeba

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Didi_85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mandat przyjal? czasami warto nie przyjmowac, i godzic sie zeby zostało skierowane postępowanie o wykroczenie do Sadu, często udaje sie takie sprawy wygrac;/

bl9cj44ju5b5nnuu.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl no nie jechał tylko że czepili się totalnych pierdół.

Didi oni byli nieoznakowanym i mieli nagranie, mąż bez zająknięcia przyjął mandat, bo z czym tu dyskutować.

No nic, trudno, musi teraz uważać i tyle.
    Albo przesiąść się na rower. :P

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Girl no nie jechał tylko że czepili się totalnych pierdół.

Didi oni byli nieoznakowanym i mieli nagranie, mąż bez zająknięcia przyjął mandat, bo z czym tu dyskutować.

No nic, trudno, musi teraz uważać i tyle.
    Albo przesiąść się na rower. :P
    Czyli nie mieli prawa . Mogl się nie zgodzić i mogli do sądu to skierować a po nagraniu sąd by zdecydował czy maja rację czy nie.

Ale co znaczy pierdol? O co się przyczepili skoro jechał prawidłowo?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Krokodylica a czym śmiga Twój mąż? Mój też jest motocyklistą, przed ciążą namiętnie z nim jeździłam wszędzie naszym chopperem :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Jagna <3 24.01.2018
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, na motocyklu się nie da jeździć "przepisowo" :) My mamy ściga i już mi zaczyna brakować...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szmaragdowa mąż w sumie na dwóch, jeden w błoto a drugi na szosę, ten na szosę co chwilę wymienia ale chopperów nie znosi. :)
    Za to ja pół życia przejeździłam na chopperze. ;) potem zmieniłam na nakeda ale zaraz zaszłam w pierwszą ciążę, potem przy małym dziecku nie było jak, teraz druga ciąża i tak stoi biedaczek nie używany.

Szmaragdowa lubi tę wiadomość

• Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wooow Krokodylica rispekt! :D ja nie mam prawka na motocykl, nie ciągnie mnie też zupełnie żeby prowadzić ale jako plecaczek dałam rade dojechać z Wrocka do Łeby :D

BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość

Jagna <3 24.01.2018
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie ciągnie na motor. Mój mąż by chciał, ale ja mu nie pozwolę kupić. Więc jeździ tylko simsonem.

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Mnie też nie ciągnie na motor. Mój mąż by chciał, ale ja mu nie pozwolę kupić. Więc jeździ tylko simsonem.
    Mój się nie pytał o zgodę, pewnego dnia zwyczajnie podjechal pod dom Kawką i oznajmił mi, że kupił motocykl :/ Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim ;)

Aenu, Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

• Aenu Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Mój się nie pytał o zgodę, pewnego dnia zwyczajnie podjechal pod dom Kawką i oznajmił mi, że kupił motocykl :/ Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim ;)
    To mój sam bez uzgodnienia niczego nie kupi. Zresztą my mamy teraz dużo innych wydatków. W styczniu się wprowadziliśmy do nowego domu. Mamy duży ogród. Wczoraj sadzilismy tuje i nieskonczylismy....posadzić 140 tui to nie jest tak szybko, jeszcze musimy trawę zasiac, zrobić taras, balkony, kostkę na dworze.... A chcemy się wyrobić do narodzin dziecka. A trochę roboty jeszcze zostało.

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu znam to dobrze, ja już po tujach, kostkowaniu itd ;)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mój jest motocyklistą ;) ja jeżdżę jako plecak :) ostatnio wymienił na bmw GS1200 i jest mega zadowolony. Ale nas tu sporo ;)

Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez ma motor choppera ale od mpjej puerwszej ciąży nie jezdzi. Ja nue lubie motorow i nie lubue jak on jezdzi. Z reszta mamy zamiar sprzedac motor tylko trzeba go podpucowac a na to nie ma czasu...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę jak tu motocyklowo :)
    My z mężem nawet prowadzimy firmę w tym temacie. ;)

BlackCatNorL, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ