X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszcze,ze juz czujecie ruchy dzieciaczkow, juz się nie mogę tego doczekać :-)
    Za 3 tyg dopiero połówkowe,do tego czasu chyba oszaleje :-) ciekawe czy płeć się potwierdzi czy będzie niespodzianka...od ostatniej wizyty w ciągu 2 tyg wyskoczyła mi juz mała piłeczka ;)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dzisiaj caly dcien leze i jutro tez mam zamiar bo w środe do pracy

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to nieciekawie, oby było dobrze.

A mój mąż dostał dzisiaj 500zł i 15pkt mandatu :/ kuuufa

• Didi_85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Andzia to nieciekawie, oby było dobrze.

A mój mąż dostał dzisiaj 500zł i 15pkt mandatu :/ kuuufa

O matko a za jakie wykroczenie az tyle?

bl9cj44ju5b5nnuu.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali :/ tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili. :/ trudno, już po fakcie...

Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
    Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali :/ tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili. :/ trudno, już po fakcie...

Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
    Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać.
    Ale jak jechał przepisowo to nie mieli prawa. ... niestety taka jest nasza policja... łapią tych co nie trzeba

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Didi_85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mandat przyjal? czasami warto nie przyjmowac, i godzic sie zeby zostało skierowane postępowanie o wykroczenie do Sadu, często udaje sie takie sprawy wygrac;/

bl9cj44ju5b5nnuu.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl no nie jechał tylko że czepili się totalnych pierdół.

Didi oni byli nieoznakowanym i mieli nagranie, mąż bez zająknięcia przyjął mandat, bo z czym tu dyskutować.

No nic, trudno, musi teraz uważać i tyle.
    Albo przesiąść się na rower. :P

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Girl no nie jechał tylko że czepili się totalnych pierdół.

Didi oni byli nieoznakowanym i mieli nagranie, mąż bez zająknięcia przyjął mandat, bo z czym tu dyskutować.

No nic, trudno, musi teraz uważać i tyle.
    Albo przesiąść się na rower. :P
    Czyli nie mieli prawa . Mogl się nie zgodzić i mogli do sądu to skierować a po nagraniu sąd by zdecydował czy maja rację czy nie.

Ale co znaczy pierdol? O co się przyczepili skoro jechał prawidłowo?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Krokodylica a czym śmiga Twój mąż? Mój też jest motocyklistą, przed ciążą namiętnie z nim jeździłam wszędzie naszym chopperem :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Jagna <3 24.01.2018
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, na motocyklu się nie da jeździć "przepisowo" :) My mamy ściga i już mi zaczyna brakować...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szmaragdowa mąż w sumie na dwóch, jeden w błoto a drugi na szosę, ten na szosę co chwilę wymienia ale chopperów nie znosi. :)
    Za to ja pół życia przejeździłam na chopperze. ;) potem zmieniłam na nakeda ale zaraz zaszłam w pierwszą ciążę, potem przy małym dziecku nie było jak, teraz druga ciąża i tak stoi biedaczek nie używany.

Szmaragdowa lubi tę wiadomość

• Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wooow Krokodylica rispekt! :D ja nie mam prawka na motocykl, nie ciągnie mnie też zupełnie żeby prowadzić ale jako plecaczek dałam rade dojechać z Wrocka do Łeby :D

BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość

Jagna <3 24.01.2018
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie ciągnie na motor. Mój mąż by chciał, ale ja mu nie pozwolę kupić. Więc jeździ tylko simsonem.

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Mnie też nie ciągnie na motor. Mój mąż by chciał, ale ja mu nie pozwolę kupić. Więc jeździ tylko simsonem.
    Mój się nie pytał o zgodę, pewnego dnia zwyczajnie podjechal pod dom Kawką i oznajmił mi, że kupił motocykl :/ Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim ;)

Aenu, Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

• Aenu Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Mój się nie pytał o zgodę, pewnego dnia zwyczajnie podjechal pod dom Kawką i oznajmił mi, że kupił motocykl :/ Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim ;)
    To mój sam bez uzgodnienia niczego nie kupi. Zresztą my mamy teraz dużo innych wydatków. W styczniu się wprowadziliśmy do nowego domu. Mamy duży ogród. Wczoraj sadzilismy tuje i nieskonczylismy....posadzić 140 tui to nie jest tak szybko, jeszcze musimy trawę zasiac, zrobić taras, balkony, kostkę na dworze.... A chcemy się wyrobić do narodzin dziecka. A trochę roboty jeszcze zostało.

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu znam to dobrze, ja już po tujach, kostkowaniu itd ;)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mój jest motocyklistą ;) ja jeżdżę jako plecak :) ostatnio wymienił na bmw GS1200 i jest mega zadowolony. Ale nas tu sporo ;)

Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez ma motor choppera ale od mpjej puerwszej ciąży nie jezdzi. Ja nue lubie motorow i nie lubue jak on jezdzi. Z reszta mamy zamiar sprzedac motor tylko trzeba go podpucowac a na to nie ma czasu...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę jak tu motocyklowo :)
    My z mężem nawet prowadzimy firmę w tym temacie. ;)

BlackCatNorL, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ