Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wam zazdroszcze,ze juz czujecie ruchy dzieciaczkow, juz się nie mogę tego doczekać
Za 3 tyg dopiero połówkowe,do tego czasu chyba oszalejeciekawe czy płeć się potwierdzi czy będzie niespodzianka...od ostatniej wizyty w ciągu 2 tyg wyskoczyła mi juz mała piłeczka
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali
tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili.
trudno, już po fakcie...
Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać. -
Krokodylica wrote:Didi to za jazdę na motocyklu... nie żebym go broniła ale się ciule czepiali
tych co zapieprzają koło nas 100km/h albo na jednym kółku to nie ruszają a jego na mieście zatrzymali i tyle wlepili.
trudno, już po fakcie...
Jeśli chodzi o ruchy to ja też już czuję od pewnego czasu. Na razie oczywiście delikatne.
Brzuszek też już mam ale i tak wszyscy uparcie twierdzą że nic po mnie nie widać.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Krokodylica wrote:Girl no nie jechał tylko że czepili się totalnych pierdół.
Didi oni byli nieoznakowanym i mieli nagranie, mąż bez zająknięcia przyjął mandat, bo z czym tu dyskutować.
No nic, trudno, musi teraz uważać i tyle.
Albo przesiąść się na rower.
Ale co znaczy pierdol? O co się przyczepili skoro jechał prawidłowo?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Szmaragdowa mąż w sumie na dwóch, jeden w błoto a drugi na szosę, ten na szosę co chwilę wymienia ale chopperów nie znosi.
Za to ja pół życia przejeździłam na chopperze.potem zmieniłam na nakeda ale zaraz zaszłam w pierwszą ciążę, potem przy małym dziecku nie było jak, teraz druga ciąża i tak stoi biedaczek nie używany.
Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Aenu wrote:Mnie też nie ciągnie na motor. Mój mąż by chciał, ale ja mu nie pozwolę kupić. Więc jeździ tylko simsonem.
Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim
Aenu, Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Mój się nie pytał o zgodę, pewnego dnia zwyczajnie podjechal pod dom Kawką i oznajmił mi, że kupił motocykl
Ale zaakceptowałam i... śmigam razem z nim
-
nick nieaktualny