Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mąż z córką pojechali do teściów na obiad a ja zostałam i zaległam.
Rodzina męża do mnie żebym przyjechała i położyła się u nich.... uhm taaa
Ale powiem Wam że taka jestem z córką zżyta że aż mi dziwnie że pojechała sama z tatą na cały dzień. Jak oni sobie tam dadzą radę beze mnie hehehehe -
Właśnie wróciliśmy z weekendu u mamy
troche mnie droga wymeczyla ale już leżę i nie zamierzam nic dzisiaj robić
Morwa super ze wszystko u Was dobrzebardzo się cieszę i gratuluję slicznej córeczki :*
Ja miałam cytologie w 9 tygodniu. Żadnych wymazow póki co nie.
Sylwia i kroko odpoczywajcie ile wlezie, napewno będzie wszystko ok :*
Ja jutro rano na badania a w piątek wizyta!! Wreszcie po prawie pięciu tygodniach czekaniakasha86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja to dziś w ogóle miałam atrakcje
dopiero dziś udalo nam się zebrać tyłki i pojechaliśmy na... sesje ślubna
rychło w czas i to już w ciąży, ale zmieściłam się w suknie
ślub był w maju
Krokodylica, ana167, FreshMm, Didi_85, helagazela, Aenu, BlackCatNorL, Nadin lubią tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
FreshMm wrote:Szmaragdowa xDDD
Dziewczyny, czy macie teraz pobolewania brzucha na dole, takie jakby rozciąganie mięśni, więzadeł? Mnie dopada dość często w ostatnich dniach, chociaż nie jest jakieś bardzo dokuczliwe, pojawia się i znika. A jak u Was? -
Szmaragdowa rozwaliłaś mnie z tą sesją! Hahaha
Mnie też ostatnio pobolewa chwilami ale znośnie. Od 2 dni nie bardzo moge na boczkach spać, jakby mnie coś tam uwierało i mam wrażenie, że przygniatam szkraba jak leże na lewym boku grrr
A jak leże na plecach to mam dusznościKur... chyba na stojąco zacznę spać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 07:16
Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Aenu wrote:Witamy się w 20 tygodniu
)
Dobrze, że to już półmetek, ale jest coraz ciężej mam wrażenie. Dziś w nocy nie mogłam spać w ogóle - mam podobnie jak BlackCatNorL - na bokach nie bardzo mogę długo leżeć, bo jest mi nie wygodnie, a na plecach jest ok, ale mam wrażenie, że gorzej mi się oddycha - tak już będzie do końca, czy przejdzie ?
Podbrzusze mnie boli różnie - raz tak jakby na okres (to trwa jakas minutkę i puszcza). Innym razem pobolewa troszkę wyżej, mam też uczucie ciągnięcia skory jak i wewnątrz brzucha - zakładam, że to wszystko jest normalne.
Jedyne co mnie niepokoi to czasem jak wstaję to taki mnie skurcz/bol brzucha złapie, ze muszę znów sie położyć i poleżeć tak z 5-10 minut. To naprawdę bardzo boli. Najpierw myślałam, że za szybko wstałam i to dlatego tak, ale zdarza mi sie wstawać wolno i też mnie łapie - nie ma reguły. Podobny ból czułam jakis czas temu przy kichaniu (jak nie zdążyłam zgiąć się w pół). Czy któraś z Was też ma takie doświadczenia ?
New Baby
Julia -
Cześć dziewczynki
Ja też mam czasami bóle brzucha. Wczoraj i przedwczoraj pobolewał mnie jak na okres i to kilka godzin. Tabletek nie brałam bo to było delikatne. Dzisiaj na 12.30 wizyta u lekarza więc się dowiem co jest normalne A co nie
Czy Wy też jesteście ciągle głodne? Ja 2 H po śniadaniu muszę jeść kolejnewłaśnie idę robić
Miłego dnia
-
Mnie brzuch tak dziwnie pobolewa rano jak się obudzę i leżę.. nic na to nie biorę, bo. przechodzi jak wstaje i chwilkę pochodzę. Może to macica rośnie? Zapytam o to na następnej wizycie. Po długim weekendzie przybrałam dodatkowy 1 kg w 5 dni...
Ostatnio mam tez ciagle zgagę, pewnie przez słodycze i ciężka czecho-słowacka kuchnie. Obiecałam sobie umiar od dziś i rozsądne żywienie z unikaniem sztucznych słodkości, bo bąbel tego na pewno nie potrzebuje.
-
Tak jem mało ale często
BlackCatNorL- no co zrobisz jak nic nie zrobiszdobrze, ze nie kazali mam dopłacić bo wyszlo ze sesja ślubna i ciążowa w jednym
Myślicie, ze przewijak jako osobny mebel jest pożyteczny? Czy lepiej kupić tylko taki usztywniany, który widziałam ze ludzie na łóżeczko kładą?BlackCatNorL lubi tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
kasha86 wrote:Jedyne co mnie niepokoi to czasem jak wstaję to taki mnie skurcz/bol brzucha złapie, ze muszę znów sie położyć i poleżeć tak z 5-10 minut. To naprawdę bardzo boli. Najpierw myślałam, że za szybko wstałam i to dlatego tak, ale zdarza mi sie wstawać wolno i też mnie łapie - nie ma reguły. Podobny ból czułam jakis czas temu przy kichaniu (jak nie zdążyłam zgiąć się w pół). Czy któraś z Was też ma takie doświadczenia ?