Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lovilovi wrote:Dzień dobry:)
Macie już regularne ruchy ?
U nas od 4 dni mała upodobala sobie godzinę 23-24 do kopania i istnych szaleństw!
Ciekawa jestem jak to będzie już po porodzie... gdzieś ostatnio czytałam,że bardzo często dzieci po porodzie mają takie same godziny aktywności co w brzuszku:)
U szwagrów się sprawdziło, młody w brzuchu harcował od 2 w nocy i potem przez trzy miesiące po porodzie budził się o 2 na karmienie.
Lovilovi lubi tę wiadomość
-
Karmelova wrote:Annaki nie wiem jak jest z warką ale ogólnie to zawsze trzeba patrzeć na tył butelki czy puszki bo tam często są ukryte informacje. Np. z przodu dużymi literami jest napisane, że to piwo bezalkoholowe a z tyłu że zawiera alkohol poniżej 0,5%. Jest to zgodnie z prawem dotyczącym wyrobów alkoholowych ale to nie zmienia faktu, że wprowadza nas konsumentów w błąd.
-
Eklerka13579 wrote:Raz nie zawsze.
Z winkiem trudniej, znalezc bezalkoholowe i zeby w miare smakowalo...
są wina 0,00% i podobno smakują podobnie (oczywiście co te słodsze) - poza tym ginekolog koleżanki powiedział, że pół kieliszka wina nie zaszkodzi raz na dłuższy czas - tylko ja nie przepadam
piwo 0,00% bavaria - zakupiłam i nie mogłam przełknąć tak mi nie smakowała
ale ostatnio spiłam ciutkę pianki od chłopaka z kufla - taki to grzeszekmoże dlatego Dzidziutek z uśmiechem na usg
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:są wina 0,00% i podobno smakują podobnie (oczywiście co te słodsze) - poza tym ginekolog koleżanki powiedział, że pół kieliszka wina nie zaszkodzi raz na dłuższy czas - tylko ja nie przepadam
piwo 0,00% bavaria - zakupiłam i nie mogłam przełknąć tak mi nie smakowała
ale ostatnio spiłam ciutkę pianki od chłopaka z kufla - taki to grzeszekmoże dlatego Dzidziutek z uśmiechem na usg
kasha86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny !
Byłam dziś na badaniach, więc dopiero teraz mam czas zajrzeć
Wczoraj chyba czułam pierwsze ruchy: leżałam i nagle poczułam dwa "puknięcia" od środka. Było to tak dziwne, że to chyba to, bo nigdy czegoś podobnego nie czułamkasha86, Aenu, Paula_29, Eklerka13579, Myszk@, Szmaragdowa, Krokodylica, kate88:), helagazela, Morwa, Żabulka30, Patrycja27 lubią tę wiadomość
-
Inez87 wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Gdańska, czy jest w Gdańsku jakiś ginekolog którego możecie polecić i przyjmuje prywatnie w sobotę po południu? Tak czytam o tych waszych wynikach i postanowiłam, że jednak polecę do gin w PL.
W jakim miescie? tu jest wielu polskich ginekologow i sa na prawde super!Po co masz ciagle latac do polski...
-
emi2016 wrote:Dzień dobry dziewczyny !
Byłam dziś na badaniach, więc dopiero teraz mam czas zajrzeć
Wczoraj chyba czułam pierwsze ruchy: leżałam i nagle poczułam dwa "puknięcia" od środka. Było to tak dziwne, że to chyba to, bo nigdy czegoś podobnego nie czułamemi2016, Eklerka13579 lubią tę wiadomość
-
Eklerka13579 wrote:Jak ja sie nie moge doczekac polowkowych!!
Dziewczyny ciagnie Was do piwa? Przed ciaza nie ruszylam piwa bez soku, a teraz mialam ochote na takie mocno goryczkowe, w Auchanie znalazlam takie bez dodatkow smakowych, 0,0% (wyleciala mi nazwa przez ciazowego Alzhemiera), mialo bardzo podobny smak i do tego chipsy i dobry film wieczorem. To byl maly grzech...smakuje jak normalne piwo, a ma 0,00%
Jeszcze bardzo dobra jest Bavaria, ale w smaku już bardziej jak orenżadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 11:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WhyMe wrote:Kochana wiem ze mieszkasz w UK.
W jakim miescie? tu jest wielu polskich ginekologow i sa na prawde super!Po co masz ciagle latac do polski...
Tu też są polscy lekarze, ale jakoś nie skorzy do tak szczegółowych badań. A w Gdańsku i tak będę na jeden weekend więc może się uda do jakiegoś umówić.
*Sylwia dziękuję zadzwonię do niego -
nick nieaktualny