Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa1994 wrote:Słyszałam ze wozek anex sport nie jest dobry
Czemu ?? Miał ktoś z twoich znajomych?? Ja póki co nie mam nikogo kto mógłby wyrazić opiniea te w necie były raczej na plus ( raczej bo wiadomo ze nie ma idealnego
)
-
pietruszkanatki wrote:A ja mam do Was pytanie, gdzie Wy te wszystkie wymazy robicie? Tzn kto Wam pobiera? I ile czekacie na wynik. Bo mój ginekolog jak mi pobiera to dwa tyg czekania na wyniki
-
nick nieaktualny
-
kate88:) wrote:Czemu ?? Miał ktoś z twoich znajomych?? Ja póki co nie mam nikogo kto mógłby wyrazić opinie
a te w necie były raczej na plus ( raczej bo wiadomo ze nie ma idealnego
)
Moje 2 koleżanki mają anex sporta i są zachwyconea dzieciaki mają już 10 i 13 mcy.
kate88:), Didi_85 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Mi pobiera moja ginekolog i na wynik czekam 3 dni. W Medicover.
-
pietruszkanatki wrote:A ja mam do Was pytanie, gdzie Wy te wszystkie wymazy robicie? Tzn kto Wam pobiera? I ile czekacie na wynik. Bo mój ginekolog jak mi pobiera to dwa tyg czekania na wyniki
Położna w lux medNa wynik podobno czeka się 3 dni
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moniczko. wrote:Maruder, a pytałaś o mocz?
Mocz ok, bo nie mam bakterii. Mam się nie przejmować, bo tak bywa w ciazy.
Heh, pomyliły mi się placówki medicowerpojechałam na marne. Muszę jutro załatwić sobie skierowanie w trybie pilnym. Ehhhh... zdolna jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 17:53
-
ana167 wrote:Temat wózków, ja bladego pojęcia nie mam jaki wybrać,chce pompowane kola na wertepy nadwislanskie..
Plusy:
Wygodny
Skrętny
Koła jeżdżą nawet po ubitym piasku na plazy
Łatwo sie składa
Minusy:
Ciężki - nie dla tych co mieszkają w bloku lub maja dużo schodów do domu
Duzy - my mieliśmy kombi i zawsze było ok, ale do średniego auta mógłby wchodzić z trudnością
Cena - nie należy do tanich...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 19:32
Maruder lubi tę wiadomość
-
my kupujemy phil&teds dla naszej dwójki, ale chyba używany. Bo miliony monet kosztuje nowy, a my mamy już wozek jedo 2w1 i spacerówke joie po pierwszej córce. Dostawka i buggyboard nie wchodzą w grę bo z dostawką wózek szeroki i nigdzie nie wjadę, a na buggy moja pierwsza córa będzie za mała (będzie jej niewygodnie podczas dłuższych tras)
-
My się zdecydowaliśmy na Stokke. Nie jest tani, ale ma najwyżej gondolę ze wszystkich oglądanych przez nas wózków, a to jest dla mnie kluczowe, bo mam ponad 180 cm, wiec nie wyobrażam sobie ciągłego schylania. No i nowe koła sąbpidibno super i z polecenia dwóch innych mam, co w sumie 4 dzieci wywoziły w tym wózku, że super szybko się składa - można kopnąć i tak się koła składają, że da się wciągnąć po schodach i w małym bagażniku w aucie się zmieści
ptysmietowy lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
My mamy baby desing lupo comfort i nie mogę narzekać.jedna z większych gondoli wśród wózków, skrętne,pompowane koła, świetna amortyzacja(przydaje się do bujania) kierunek jazdy i spacerowka zmieniana na klick, dodatkowa wkładka dla niemowląt w spacerowce i nic się z nim nie działo a jeździliśmy 2,5 roku. Cena przystępna bardzo, adaptery do fotelika maxi cosi.
Co do wózków stokke i quinny weźcie pod uwagę kubelkowe spacerówki które podbno dla dziecka nie są najwygodniejsze.nie rozkładają się całkowicie na płasko co ma znaczenie jak przechodzi się wcześnie na spacerówke i jak dziecko lubi w wózku spaćSzmaragdowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Andzia87 wrote:my kupujemy phil&teds dla naszej dwójki, ale chyba używany. Bo miliony monet kosztuje nowy, a my mamy już wozek jedo 2w1 i spacerówke joie po pierwszej córce. Dostawka i buggyboard nie wchodzą w grę bo z dostawką wózek szeroki i nigdzie nie wjadę, a na buggy moja pierwsza córa będzie za mała (będzie jej niewygodnie podczas dłuższych tras)
Eklerka13579 lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka