Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest pęcherzyk! W macicy! A na tamtym sprzęcie nic nie było widać... Lekarz tak mnie nastraszył, że niezwłocznie do szpitala bo to stan zagrożenia życia... Taki stres...
Agniechaaaa, Lovilovi, Morwa, dobuska, ktosiowa, Krokodylica, Anuśka, Inez87, BlackCatNorL, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff Paola.... świetne wieści. Tak się cieszę. Nawet nic nie pisałam, ale martwiłam się o Ciebie bardzo :*:*
Raven, Kochana... ja się nie znam kompletnie, ale uważam, że skoro lekarz mówi, że jest dobrze to niepotrzebnie się zamartwiasz.
Agusia... przykro mi
Pietruszkanatki, przepiękna beta!!!!
Ja do 18.05 (wizyta) chyba oszaleje. Tak sie przejmuje. Do tego kluje mnie w jajnikach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 19:10
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk! W macicy! A na tamtym sprzęcie nic nie było widać... Lekarz tak mnie nastraszył, że niezwłocznie do szpitala bo to stan zagrożenia życia... Taki stres...
-
Paola, świetna wiadomość I kamień z serca.
Raven, słuchaj lekarza. Jeśli mówi, że jest dobrze to jest
Agusia, bardzo współczuję Ci tego co przechodzisz. Niestety, znam to napięcie i oczekiwanie.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
paola87 wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk! W macicy! A na tamtym sprzęcie nic nie było widać... Lekarz tak mnie nastraszył, że niezwłocznie do szpitala bo to stan zagrożenia życia... Taki stres...
Super kochana! Bardzo sie ciesze! Współczuję stresu, który przezylas.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Raven jest zarodek, urosl wiec jest dobrze. Serduszko uslyszysz nastepnym razem. Nie analizuj za duzo, to ze zarodek rosnie 1 mm codziennie to tylko srednia i absolutnie nie ma co sobie wyliczac ile powinien miec danego dnia. Skoro lekarz twierdzi, ze jest w porządku to na pewno tak jest. Glowa do gorySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
moniczko wrote:Ufff Paola.... świetne wieści. Tak się cieszę. Nawet nic nie pisałam, ale martwiłam się o Ciebie bardzo :*:*
Raven, Kochana... ja się nie znam kompletnie, ale uważam, że skoro lekarz mówi, że jest dobrze to niepotrzebnie się zamartwiasz.
Agusia... przykro mi
Pietruszkanatki, przepiękna beta!!!!
Ja do 18.05 (wizyta) chyba oszaleje. Tak sie przejmuje. Do tego kluje mnie w jajnikach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 20:38
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po Mój ginuś najpierw nie chciał robić USG bo stwierdził, że to jeszcze za wcześnie i że jeśli miałam późną owulację to pęcherzyk może nie być widoczny ale przekonałam go, żebyśmy jednak podejrzeli Pęcherzunio jest około 8cm a w środku mała kropcia
Co do progesteronu to mój lekarz zabronił mi go sprawdzać i powiedział, że on opiera się na przyroście Bety i do momentu gdy zarodek jest widoczny na USG. Poprosiłam o receptę na Duphaston i otrzymałam ją ale jak to podkreślił ginuś, tylko dlatego, że mnie to uspokoi. Pan W. twierdzi, że jak kobieta ma poronić to poroni i żadne Duphastony nie pomogą ... Mam się pokazać za tydzień żeby podekrzeć maleństwo, a 22 maja oficjalna wizyta - założenie karty ciąży itp. I teraz myślę co zrobić? Zbadać jutro ostatni raz betke i proga? Brać ten Duphaston (kupułam 40 szt.) ?? Ginuś powiedział że jak już zacznę brać to do 4 m-ca nie odstawiamy. Help! Co robić mądre główki? : ) Ps. Mam kropcie w bziuchu :*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 20:59
moniczko, FreshMm, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BlackCatNorL wrote:Ja też już po Mój ginuś najpierw nie chciał robić USG bo stwierdził, że to jeszcze za wcześnie i że jeśli miałam późną owulację to pęcherzyk może nie być widoczny ale przekonałam go, żebyśmy jednak podejrzeli Pęcherzunio jest około 8cm a w środku mała kropcia
Co do progesteronu to mój lekarz zabronił mi go sprawdzać i powiedział, że on opiera się na przyroście Bety i do momentu gdy zarodek jest widoczny na USG. Poprosiłam o receptę na Duphaston i otrzymałam ją ale jak to podkreślił ginuś, tylko dlatego, że mnie to uspokoi. Pan W. twierdzi, że jak kobieta ma poronić to poroni i żadne Duphastony nie pomogą ... Mam się pokazać za tydzień żeby podekrzeć maleństwo, a 22 maja oficjalna wizyta - założenie karty ciąży itp. I teraz myślę co zrobić? Zbadać jutro ostatni raz betke i proga? Brać ten Duphaston (kupułam 40 szt.) ?? Ginuś powiedział że jak już zacznę brać to do 4 m-ca nie odstawiamy. Help! Co robić mądre główki? : ) Ps. Mam kropcie w bziuchu :*)
Ciesze sie bardzo mam nadzieje z u mnie tez bedzie juz cos widac. Co do dupka ja bym chyba jeszcze raz poszla na badania i wtedy zdecydowala