Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa a co do lekarza to idę do tej do której chodziłam jak jeszcze mieszkałam w Jeleniej. Bardzo miła kobieta z takim podejściem, że jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś takiego no i pełen profesjonalizm, naprawdę polecam ma gabinet na Klonowica.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Halinova wrote:Dziewczyny, proszę dajcie znać, czy tez nie mialyscie/nie macie objawow w postaci bolu piersi? U mnie nic a nic.
-
Inez87 wrote:Mam wynik dzisiejszej bety i na moje oko przyrost jest za mały 4 maja była 17570 dzisiaj jest 42260. Mam też niedobór witaminy D na którą dostałam receptę. Sama nie wiem już co o tym myśleć.
Od wartości 20000 beta już zdecydowanie wyhamowuje i już tak nie rośnie, wiec jest dobrze, nie masz czym martwić.
Halinowa, mnie bardzo bolą piersi, ale może nie mus tak być w każde ciąży.
Miałam spać, a nie śpię, bo moje dziecko ma biegunkę i odbija mu się na wymioty... ech, mam nadzieję, że nie przyniósł ze żłobka kolejnej jelitowki.
Inez87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz to ja sie zaczęłam martwic wszystkie macie takie piekne przyrosty bet a ja tylko 85 % chyba zaraz pojde na jeszcze jedna wizyta u lekarza o 15.30 a ja od 5 nie moge spac
-
LidziA89 wrote:Teraz to ja sie zaczęłam martwic wszystkie macie takie piekne przyrosty bet a ja tylko 85 % chyba zaraz pojde na jeszcze jedna wizyta u lekarza o 15.30 a ja od 5 nie moge spac
Hej wszystkim.
A co ile dni robisz badanie? Pamiętaj ze przyrost 110% powinien być co 3 doby
-
Tusia_87 wrote:Hej wszystkim.
A co ile dni robisz badanie? Pamiętaj ze przyrost 110% powinien być co 3 doby
Co 48 h ide wlasnie na trzecia mam nadzieje ze ostatnia. Wedlug kalkulatora podwaja sie co 54 h wiec chyba nie jest zle co ? -
Krokodylica wrote:paola co za stres! dobrze że się wszystko wyjaśniło!
Ci lekarze to czasem są tacy nieogarnięci!
Agusia czemu myślisz że biochemiczna?
Gratuluję wszystkich bet i kropek na usg
Halinova witaj.
nie wiem tak się zastanawiam czemu takie niskie te wyniki i ta beta taka niziutka jak by co dopiero doszło do zapłodnienia a ovu miałam jakieś 3 tyg temu w święta -
Hej dziewczyny jak dzisiejsze samopoczucie? Ja odczuwam pierwsze mdłości oby to był jednorazowy wybryk zajrzałam też do tabelki i nw 16.05 jest aż 5 dziewczyn,które mają wizytę. Będzie nam raźniej a ile wiadomości w ten dzień. Super
Halinova witaj :*
Paola87 jestem przekonana,że teraz będzie już wszystko dobrze,bo w końcu musi,prawda?