Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak was czytam to aż się boję że ja jeszcze żadnej bety nie robiłam. Fakt nie mam żadnych plamien. Temperatura się trzyma i testy były co jeden to ciemniszy ale i tak strasznie się boje aż mnie brzuch z nerwów boli. Niech już będzie ta środa i wreszcie wizyta u gina !
-
paola87 wrote:U mnie podejrzenie ciąży pozamacicznej i skierowanie do szpitala... Beta 1799 a nigdzie nie widać pęcherzyka...
Za 2 godziny idę jeszcze do innego ginekologa...
Jejku Paola, miejmy nadzieje, ze jednak pecherzyk sie odnajdzie w macicy.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agusia_pia miejmy nadzieje, ze prog ruszy po lekach. Wspolczuje Wam dziewczyny stresu.
U mnie nic sie nie dzieje, bete robiłam 4 razy i przyrost w normie, ale wizyta dopiero za 3 tyg..
Emerald teraz bedzie dobrze, musisz w to uwierzyc :*emerald_m lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witajcie.
Jak dobrze wrócić do domu z pracy i wyłożyć się pod kołderką na łóżku. Pewnie ta chwila nie potrwa długo bo synuś powinien już się obudzić z popołudniowej drzemki, ale ciesze się chwilą
U mnie objawów dalej raczej brak. No dobra czasem coś zakuje, jakby w jajniku. Ale czuję się dobrze. Jutro wizyta u endokrynologa i ginekologa (chociaż i tak pewnie nic na usg jeszcze nie widać).
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujące i te upuszczające krew.
Mikuśka gratulacje, oby torbiel szybko się wchłonęła!
Paola trzymam się. Mam nadzieję, że lekarz który Cię badał się pomylił i kolejny ginekolog znajdzie ciąże tam gdzie być powinna!
Agusia_pia kochana Ty też się dzielnie trzymaj. Mam nadzieję, że przy kolejnym badaniu i beta i progesteron pójdą do góry
EDIT: nim skończyłam pisać, synuś się obudził. Koniec leżenia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 16:42
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tak się tylko wtrącę
Paola - czytałam o dziewczynie co nawet przy becie 2500 nie było widać pęcherzyka w macicy. A koniec końców oczywiście sie odnalazłIkarzyca, Krokodylica lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
paola87 wrote:U mnie podejrzenie ciąży pozamacicznej i skierowanie do szpitala... Beta 1799 a nigdzie nie widać pęcherzyka...
Za 2 godziny idę jeszcze do innego ginekologa...
ja mam wynik drugiego hcg tym razem beta hcg 39,83- 3 tydz wg labo w szpitalu.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa skończyłam bete w czwartek na wyniku 1145 i po wizycie u gina juz więcej nie robiłam, nic mi sie bie dzieje wiec po co mam sie stresować skoro lekarz nie kazał robić to nie robię (chciał robić na wizycie ale jak usłyszał, ze robiłam rano to spisał wynik kazał tylko zrobić progesteron raz jeszcze i tsh) liczę na to, ze wszystko jest dobrze ❤️
Marzycielka111192, Krokodylica, Flowwer lubią tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Jesteśmy na tym samym etapie. Dam znać co u mnie doktorek "wypaczał"
Z niecierpliwoscia czekam na informacje -
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:A podają Ci się, mimo, że przekroczyła wartość 6tys? Czy inaczej Ci wzrasta? Bo czytałam że po przekroczeniu 6tys podają się po 96h albo i później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 17:15
-
Agusia_pia wrote:jeju współczuję. trzymam kciuki aby był na miejscu.
ja mam wynik drugiego hcg tym razem beta hcg 39,83- 3 tydz wg labo w szpitalu.
Już widzę ! To jest wcześniejszy wynik ! Beta rośnie?
Edit : poddaje się ,... nie wiem która beta podana przez Ciebie była którego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 17:47
-
Morwa wrote:Czyli beta spada ?
Już widzę ! To jest wcześniejszy wynik ! Beta rośnie?
Edit : poddaje się ,... nie wiem która beta podana przez Ciebie była którego dnia
Ja też nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tymi betami... która pierwsza... i czy rośnie.. mam nadzieję że wszystko Oki!
-
Hej. Jestem już po wizycie. Zarodek ma 5 mm. Coś mało urósł... Ale lekarz twierdzi, że wszystko jest ok na ten moment. Niestety serduszka nie było jeszcze. Nie dostałam ani karty ciąży ani zdjęcia z drugiego pęcherzyka ostatecznie nic nie wyszło
FreshMm lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyRaven wrote:Hej. Jestem już po wizycie. Zarodek ma 5 mm. Coś mało urósł... Ale lekarz twierdzi, że wszystko jest ok na ten moment. Niestety serduszka nie było jeszcze. Nie dostałam ani karty ciąży ani zdjęcia z drugiego pęcherzyka ostatecznie nic nie wyszło
Kochana bo jest jeszcze malutki na następnej wizycie bedzie juz serce jak dzwon!!!!! Nie wolno Ci sie denerwowac bo to maluszkowi nie pomaga, skoro gin mówi, ze wszystko jest w normie to tak jest -
Lovilovi wrote:Ja też nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tymi betami... która pierwsza... i czy rośnie.. mam nadzieję że wszystko Oki!
kochane wyższa 57,4 to hcg total robione rano w lux medzie i wg nich jest 2 tydz
niższa to beta hcg robiona w południe 39,89 w szpitalu i wd nich to 3 tydz... a na usg śladu brak.
-
Raven wrote:Hej. Jestem już po wizycie. Zarodek ma 5 mm. Coś mało urósł... Ale lekarz twierdzi, że wszystko jest ok na ten moment. Niestety serduszka nie było jeszcze. Nie dostałam ani karty ciąży ani zdjęcia z drugiego pęcherzyka ostatecznie nic nie wyszło
Duży dzisziolek, nie ma się czym martwić. Gratulacje