Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemka ja po wizycie. Łucja siedzi głową do góry. Zasłoniła twarz ręką i dr nie mógł jej zrobić zdjęcia a jak szturchał brzuch głowicą żeby zabrała rękę to zapchała na twarz jeszcze drugą rękę i stopę hehe
Waży 1300g
Szyjka 3,5cm trzyma ładnie ufff
Morfologia do d*py więc mam suplementować żelazo.helagazela, kate88:), WhyMe, makasa, BlackCatNorL, Nadin, natki89, inessa, Muska, Szmaragdowa, Polaj, FreshMm, Myszk@, kasha86, Didi_85 lubią tę wiadomość
-
Stach już też głową w dół, wszystko ok, 1650 waży i za 4 tyg mam przyjść skontrolować przyrost wagi i ułożenie
ana167, Katiś, kate88:), makasa, helagazela, BlackCatNorL, Nadin, inessa, Krokodylica, Muska, Szmaragdowa, Polaj, FreshMm, Myszk@, kasha86, Didi_85, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasha86 wrote:Moniczko ja byłam na Wołowskiej u dr Jadwigi Grabowskiej. Jestem zadowolona. Pani bardzo sympatyczna, sprawdziła co trzeba, wytłumaczyła i jeszcze pożartowała. Dodatkowo bardzo chciała zrobić nam ładne zdjęcie ale dzidziutek nie współpracował, no i nie oszukujmy się - sprzęt w lux medzie nie jest najwyższej klasy. Nawet jak byłam u Śliża to mówił, żeby się umawiać w konkretne dni, bo raz jest w gabinecie z gorszym usg a raz z lepszym. Ja do niego nie mogłam znaleźć żadnej wizyty - takie terminy - umówiłam się miesiąc temu na końcówkę listopada ;p i tak sobie ten termin wisi. No w Lux Medzie dobrych ginekologów jak na lekarstwo dlatego takie terminy. Wiem, że jeszcze Grobelak jest fajny, ale terminy podobne - ale może można chodzić na zmianę.
Grobelaka polecam! Moja gin.prowadząca wysłała mnie do niego na usg prenatalne. Bardzo pozytywny człowiek i naprawdę fajny lekarz.XyZ
-
Wow ale już dzieciaczki duże.Kroko i Gosiak super,gratulacje cudownych wieści:)
Ja już się nie mogę doczekać.Wizytę mam 30.10.Specjalnie umówiłam się na wieczór żeby mój mąż ze mną mógł pójść.Mam nadzieje że tym razem będzie płakał ze szczęście a nie ze smutku(ponad rok temu zabrałam go na badania usg i okazało się że dzieciątku nie bije serduszko:(strasznie mi było smutno a on biedny nie wiedział jak mnie pocieszać a sam też się popłakał)
Także tym razem wiem że wszystko będzie super.Tylko pan doktor nie powiedział mi że będzie to dokładne badanie USG w 30 tyg i nie wiem czy nastawiać się już teraz czy na to czy ustali inny termin hym?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim:)
Ja dziś odwiedziłam z rana laboratorium, miałam nadzieję, że po miesięcznej suplementacji zelazem... hemoglobina choć trochę ruszy w górę, niestety spadła. Miesiąc temu 11.1, a dziś 10.5
W piątek mam wizytę... doktorka chyba nie będzie zadowolona -
Dziewczyny z Wro, zwiedzalyscie już porodowki w mieście i okolicy? Pytam, bo wybieram się jutro na Borowska. Miałam w planach jeszcze Brochów, ale gdy zobaczyłam, kto jest tam zastępcą ordynatora to jakoś tak... skreslilam na ten moment ten szpital...XyZ
-
Mam pytanie do dziewczyn, które mają jakieś doświadczenie ze szpitalem Bielańskim w Warszawie. Czy macie jakąś poleconą położną? Ja mam 2 nazwiska (Izabela Wittbrodt i Joanna Pulkowska), ale szukam oczywiście najlepszej położnej. Jakieś sugestie?
-
Lagostina wrote:Dziewczyny z Wro, zwiedzalyscie już porodowki w mieście i okolicy? Pytam, bo wybieram się jutro na Borowska. Miałam w planach jeszcze Brochów, ale gdy zobaczyłam, kto jest tam zastępcą ordynatora to jakoś tak... skreslilam na ten moment ten szpital...
W ogóle w każdym ze szpitali jest dramat i położne są tak zmęczone że warcza na wszystkich. -
Lagostina wrote:Dziewczyny z Wro, zwiedzalyscie już porodowki w mieście i okolicy? Pytam, bo wybieram się jutro na Borowska. Miałam w planach jeszcze Brochów, ale gdy zobaczyłam, kto jest tam zastępcą ordynatora to jakoś tak... skreslilam na ten moment ten szpital...
Ja jeszcze nie, ale zamierzam jechać na Chałubińskiego i do Oleśnicy zwiedzić, jak już się trochę sytuacja uspokoi i Kamieńskiego otworząkasha86 lubi tę wiadomość