Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam właśnie 2 wielkie paczki od mamy. Zawsze czekam na męża żeby wrócił z pracy i odpakowujemy razem. Za studenckich czasów paczki były pełne słodyczy z zagranicy, ciuchów dla nas i fajnych gadżetów. Teraz mąż dostał 1 bluzę a ja koszulkę ciążowa a reszta to pieluchy tetrowe, ręczniczki, kocyki w jednorożce, smoczki, butelki, śpioszki... Kurde my się już nie liczymy
teraz paczki będą tylko dla wnusi? Co za los
Nadin, moniczko., Eklerka13579, Lovilovi, FreshMm, Krokodylica, kate88:) lubią tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Szmaragdowa wrote:Dostałam właśnie 2 wielkie paczki od mamy. Zawsze czekam na męża żeby wrócił z pracy i odpakowujemy razem. Za studenckich czasów paczki były pełne słodyczy z zagranicy, ciuchów dla nas i fajnych gadżetów. Teraz mąż dostał 1 bluzę a ja koszulkę ciążowa a reszta to pieluchy tetrowe, ręczniczki, kocyki w jednorożce, smoczki, butelki, śpioszki... Kurde my się już nie liczymy
teraz paczki będą tylko dla wnusi? Co za los
Aleeee bym chciała dostać taką paczkęuwielbiam rozpakowywanie. A gdzie Twoja mama mieszka?
Do nas dziś przyszedł fotelik dla niuni, zamówiliśmy maxi cosi citi, z polecenia przyjaciółki i jest bardzo oki cena też nie jest z kosmosu.
-
Szmaragdowa, cóż taki nasz los
spadniemy na dalszy plan.
Dziś oddałam pół obiadu mężowi... byłam bardzo głodna, oczy by jeszcze jadły, ale czułam że brzuch już pełny i dobrze zrobiłam, bo bym pękła chyba, co prawda za jakiś czas znów byłam głodna, nie wiem czy to już mój żołądek ma coraz mniej miejsca i powinnam mniej sobie nakładać czy co -
Kasha, mam podobny dylemat. Krzywa 75-160-105. Gin się spytała czy na pewno nic nie podjadałam, bo duży wyrzut po godzinie, ale, że mieści się w normie to pewnie wszystko ok. Tylko do tego dochodzą ketony w moczu. Moja mama ma glukometr i chyba sobie parę razy zmierzę, żeby się upewnić czy na pewno wszystko ok.
Agniechaaa gratulacjekasha86 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś. wrote:Kasha, mam podobny dylemat. Krzywa 75-160-105. Gin się spytała czy na pewno nic nie podjadałam, bo duży wyrzut po godzinie, ale, że mieści się w normie to pewnie wszystko ok. Tylko do tego dochodzą ketony w moczu. Moja mama ma glukometr i chyba sobie parę razy zmierzę, żeby się upewnić czy na pewno wszystko ok.
Agniechaaa gratulacje
Ja też mam ketony w moczu, ale ma to lekarz kazał tylko jeść dodatkową kolację tuż przed pójściem spać i tyle ...
Gorsze jest to, że zrobił mi się taki mały pypeć ok. 3 tyg. temu na wewnętrznej wardze sromowej i nie znika .. mam wrażenie, że może jest nawet ciut większy niż te 2 tyg. temu.. trochę to stresujące .. nie boli mnie to, ani nic, ale jest i się utrzymuje .. któraś z Was może miała coś podobnego ?
New Baby
Julia -
Dzień dobry !
My wczoraj mieliśmy wizytę, wszystko ok. Szyjka twarda i zamknięta, szewek trzyma... Szyjka mierzy 3,8cm nie skraca się. W poniedziałek kończymy 31 tc - doktorka zadowolona, bo mówi, że na to co się zapowiadalo... to tylko trzeba się cieszyćPonoć mamy bardzo duże szanse aby urodzić w terminie.
No i ja nie jestem przywiazana do łóżka
Wasze dzieci też mają godziny nocne w których są aktywne ? U nas jest to godzina 23, czasem 2 (jak nie śpię to udało mi się zwrócić na to uwagę ) i 6. Ciekawe jak to będzie po porodzie
Krokodylica, kasha86, Nadin, ktosiowa, kate88:), FreshMm, ana167, Didi_85, Szmaragdowa, Mama-Ali, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam z rana.
Mi przy pierwszej ciąży godziny się sprawdzily. synek budzil sie tsk na karmienie. Teraz jestem ciekawa czy też tak będzie bo młoda szaleje o 22 potem o 2 lub 3.Lovilovi lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
nick nieaktualny5witam z rana. Wstalismy godzine temu. U mnie sporo ruchow kolo godz 24 i 1.
Mnie tez rozklada choroba. W ten weekend nigdzie nie wychodze. I bede sie wygrzewac. Robie sobie inhalacje.
Kasha ja tak mialam kiedys ale nie w ciaxy. Gin kazal smarowac tridermem ale nie smarowalam i samo zeszlo. To moze zapalenie mieszka wlosowego tj taki pryszczyk