Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś z Was nosiła dzieciaczka w chuście? Ja bym chciała, dużo czytam o tym, będę miała zajęcia z motania na szkole rodzenia, tak intensywnie o tym myślę, że dziś mi się nawet śniło, że kupiłam chustę... 16 metrową
Nie mam pojęcia jakiej długości chustę powinnam mieć, ja jestem niska i tłusta a mąż jest wysoki i umięśniony, chciałabym żebyśmy oboje mogli z niej korzystać.
Swoją drogą, widok przystojnego faceta, który niesie w chuście małego szkrabiczka jest dla mnie mega sexyJagna24.01.2018
-
Dobry
Black współczuję
Kasha i as wasze glukozy są w normie
Ja dalej remontowowłaśnie mąż wywiozł stare meble
i dzwonili ze sklepu ze przyszły nowe
po dwóch tygodniach a miało byc 4
musze pospieszyć fachurke od paneli
Słodkie mamuśki wczoraj zrobiłam brownie z kaszy jaglanejpychotka a do tego cukru nie wywala wiec polecam
Krokodylica, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Szmaragdowa wrote:Czy któraś z Was nosiła dzieciaczka w chuście? Ja bym chciała, dużo czytam o tym, będę miała zajęcia z motania na szkole rodzenia, tak intensywnie o tym myślę, że dziś mi się nawet śniło, że kupiłam chustę... 16 metrową
Nie mam pojęcia jakiej długości chustę powinnam mieć, ja jestem niska i tłusta a mąż jest wysoki i umięśniony, chciałabym żebyśmy oboje mogli z niej korzystać.
Swoją drogą, widok przystojnego faceta, który niesie w chuście małego szkrabiczka jest dla mnie mega sexy
We wtorki w Oliwierkowie na Swojczycach są spotkania w kawiarni i jest tam zawsze na nich doradca chustowy i pełno mam noszących więc na pewno ktoś pokaże u da wypróbować swoja.No i można się sporo popytać na temat chustonoszenia.
Ja się tam wybieram ale dojechać nie mogę.Jak coś to mozemy się umówić i razem pojechac na herbatkę
Ps.Ja nosilam córkę w chuście,potem w nosidle,przestałam dopiero ze względu na ciążę.Mam teraz na stanie chustę tkana 3,6m na początek właśnie i kółkowa na szybkie motania z auta do przedszkola.Mam też tulę baby i todlera
Ogólnie jest to świetne,bo i tak się nosi maluszka a na rękach to potem całe plecy bolą bi człowiek się odruchowo do tyłu odgina.Chusta bardzo odciąża kregoslup.Jesli coś boli przy noszeniu to jest źle zawiązana.Szmaragdowa, Gosiak, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Jasna d*pa.
W końcu i ja złapałam od córki. Kaszel, ból gardła i katar. Syrop z cebuli poszedł w ruch.
Powiedziałam mężowi żeby na jutro nie planował żadnych wyjazdów motocyklowych, że ma siedzieć w domu bo ja planuję dzień spędzić pod kocem, to był wielce oburzony. -
Muska wrote:We wtorki w Oliwierkowie na Swojczycach są spotkania w kawiarni i jest tam zawsze na nich doradca chustowy i pełno mam noszących więc na pewno ktoś pokaże u da wypróbować swoja.No i można się sporo popytać na temat chustonoszenia.
Ja się tam wybieram ale dojechać nie mogę.Jak coś to mozemy się umówić i razem pojechac na herbatkęJagna24.01.2018
-
Witam w sobotni wieczór
wczoraj mieliśmy gości i dałam radę posiedzieć do 3, aż nie wierzyłam
Dzisiaj cały długi, wolny wieczór będziemy odpoczywać. Przydałoby się jeszcze pudełko lodów i sok grejpfrutowy, który w ciąży pije namiętnie
Za 2 miesiące zacznie się narodzinowa gorączkanie mogę się doczekać
-
nick nieaktualny
-
kate88:) wrote:Dobry
Black współczuję
Kasha i as wasze glukozy są w normie
Ja dalej remontowowłaśnie mąż wywiozł stare meble
i dzwonili ze sklepu ze przyszły nowe
po dwóch tygodniach a miało byc 4
musze pospieszyć fachurke od paneli
Słodkie mamuśki wczoraj zrobiłam brownie z kaszy jaglanejpychotka a do tego cukru nie wywala wiec polecam
Eklerka13579 lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Krokodylica wrote:Jasna d*pa.
W końcu i ja złapałam od córki. Kaszel, ból gardła i katar. Syrop z cebuli poszedł w ruch.
Powiedziałam mężowi żeby na jutro nie planował żadnych wyjazdów motocyklowych, że ma siedzieć w domu bo ja planuję dzień spędzić pod kocem, to był wielce oburzony.
Ohhh ten mąż. Przy córce nie chce pomagać... A tu za chwilę następne w drodze.
Szybkiego powrotu do zdrowia :*Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko ja też się zarazilam od córki. U mnie poszły w ruch kanapki z czosnkiem, herbata z cytryną i miodem, prenalen do nosa i uniben i prenalen na gardło i powiem Ci że szybko przeszło a myślałam że będzie tragedia bo się rozwijało kiepsko. Na szczęście został tylko katar więc może jak szybko zadziałasz to przejdzie
-
Szmaragdowa wrote:ale te zajęcia nie są za free chyba? Coś widziałam, że 70zł miejsce na warsztatach kosztuje
Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Kroko ja też się zarazilam od córki. U mnie poszły w ruch kanapki z czosnkiem, herbata z cytryną i miodem, prenalen do nosa i uniben i prenalen na gardło i powiem Ci że szybko przeszło a myślałam że będzie tragedia bo się rozwijało kiepsko. Na szczęście został tylko katar więc może jak szybko zadziałasz to przejdzie
No mam nadzieję, dzisiaj będę plukac gargarinem gardło bo w nocy śliny nie mogłam przełykać.
Czosnku jak się ostatnio najadłam to całą noc miałam z głowy z powodu zgagi.
Nie wiem jeszcze czy córkę jutro do przedszkola wysyłać, niby dr pozwoliła ale Zuzka nadal ma duży katar. ;/ -
nick nieaktualnyMnie tez rozłożyło totalnie. Ból gardla okropny b dopiero tantum verde pomoglo jako tako. No i w mocy molry kaszel. Prawie całà noc nie spałam. Tylo w pozycj siedzacej .... oby lurcze to nie bylo nic poważnego. Dzisiaj bede siedziec pod kocem caly dzien i zobaczymy. Najwyzej w pn pojde fo lekarza jak nie bedzie lepiej. Czosnku tez sie najadlam wieczorem