Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam problem z cukrami na czczo. Na ogół wynik to 90-92. Miałam też problem z cukrami po śniadaniu ale odpukać od 2 dni jest ok (zmieniłam pieczywo na chlebek pro body z Putki). Jeszcze tylko muszę znaleźć złoty środek na glikemię na czczo i będzie ok
Na razie jestem na samej diecie ale patrząc na termin mojej następnej wizyty (idę 21 listopada) i ile mi wtedy czasu zostanie do końca ciąży to obawiam się, że insuliny i tak mi nie zdążą włączyć jakby co.
Gosiak lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ndin wszystkiego co najlepsze!
A mi glukozy w UK wcale nie sprawdzali ;/ mowia ze tylko sprawdzaja, jak dzidzius jest duzy, mama bardzo tyje lub jest otyla, lub w rodzinie sa osoby chore na cukrzyce. Durni ludzie jednak musze im zaufac...Nadin lubi tę wiadomość
-
Myszka jest w przedszkolu ta dziewczynka co biła inne dzieci ale Zuzia od jakiegoś czasu już o niej nie mówi nic więc albo się uspokoiła albo panie bardziej jej pilnują.
W ogóle teraz się nie wchodzi do sali tylko panie odbierają dzieci w korytarzu i do korytarza wyprowadzają więc nie wiem nic na temat co się dzieje w sali. -
Nadin najlepszego!!! My dzis zakupilismy wózek. Poczatkowo miał byc adamex ostatecznie stanęło n x-lander x-cite. Ma swietna spacerówkę, jest lekki i ma dobre opinie. Był też 500 zł tańszy bo ze starej kolekcji. Mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni.
Nadin, Krokodylica, emi2016, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A bierzesz insulinę czy na razie dieta? Ja się boję, że na następnej wizycie mi każe insulinę włączyć.
Kolejna wizyta 13 listopad czyli jakieś 2 tygodnie - zobaczymy co lekarz powie. Ale muszę jeszcze raz krzywą zrobić zastanawiam się po co. Widocznie jakiś cel w tym jest.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
WhyMe wrote:Ndin wszystkiego co najlepsze!
A mi glukozy w UK wcale nie sprawdzali ;/ mowia ze tylko sprawdzaja, jak dzidzius jest duzy, mama bardzo tyje lub jest otyla, lub w rodzinie sa osoby chore na cukrzyce. Durni ludzie jednak musze im zaufac...Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Polaj wrote:Ciekawe dlaczego. Patrząc na minie to BMI przed ciążą 22. Dziecko też utrzymuje się w 50 centylu. A i jeszcze w rodzinie też nikt nie choruje.
-
Polaj wrote:Nie w PL. Wiadomo co kraj to badania. Wiedzą co robią. Osobiście wolałabym tego badania nie przechodzić a tu drugi raz się do niego przymierzam - dziś już kupiłam glukozę.
-
Cześć dziewczyny jestem już po wizycie, wszystko w porządku. Choć nie obyło się bez przygód, pod samym gabinetem gość wjechał nam w bok, tzn przy parkowaniu nas nie zauważył, więc prędkość na szczęście niewielka i nic się nie stało oprócz obrysowań na aucie, ale stres był, że aż ciśnienie przed wizytą miałam 140/85 gdzie zwykle mam 90/60... Ale na szczęście Synek ładnie rośnie- to już 1800g chłopa, przeplywy są w porządku, teraz wizyta za 3 tygodnie. Jeszcze w przyszłym tygodniu idę na kwalifikacje do cc, ale to formalność, bo termin na 14.12 jest już ustalony tylko trzeba się stawić żeby wpisali do książki zabiegów.
Whyme w poprzedniej ciazy robiłam zdjęcia właśnie jakoś w 8 miesiącu. Fajna pamiątka. Teraz chyba nie mam na to napięciahelagazela, Muska, WhyMe, Didi_85, inessa, Polaj, FreshMm, kate88:), BlackCatNorL, Szmaragdowa, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Fajnie że wizyty udane
Oby tak dalej u wszystkich.
Ja też przysypiam.Dzisiaj odpadłam po południu przed tvNie wiem kiedy nawet.Moze to ta pogoda? Ciężko powiedzieć.Albo ten magiczny 3 trymestru tak na nas działa?
No wiecie,wysłanie się na zapas i te sprawy
Właśnie kombinuje jak tu już córkę do spanie położyć,potem muszę machnąć sałatkę jarzynowa,zjeść i też spać.Szatan plan nie?
Mąż mi zasnął na kanapieMała już po kolacji i w ramach nagrody ogląda bajkę.Czasem włączam bo matka też człowiek i ledwie żyje...
Pogoda paskudna we Wrocławiu.Raz leje,potem pochmurno,no na chwile może przebije się słońce ale potem wraca znowu mrok.A do tego taaaaaaka zimnica że szkoda gadać.Wiatr do tego przeraźliwy,zimny,z tą mrzawka to już okrucieństwo wręcz.
Takze ten tego... Ciepłego wieczoru w domkach życzę
Nadin wszystkiego naj!Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Ja mierze o 8 bo tak przeważnie wstaje
Jakby któraś chciała to dzisiaj jest - 25% na wszystko na ebiton24ja właśnie zamówiłam torbę do wózka, podkład pod prześcieradło i podkłady poporodowe
FreshMm, Muska lubią tę wiadomość