Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie dziękuję mocno za kciuki
Jutro o 8 mam cesarke
Trzymaajcie kciuki aby bylo wszystko dobrze
Jak tylko bede po , postaram sie odezwac do Was :-*
Do mnie zaczelo docierac , że już jutro zobacze malenstwa
Buziaki dziewczynyi trzymajcie sie dzielnie w dwupakach
Vilu, helagazela, Aenu, Szmaragdowa, Muska, Krokodylica, kasha86, Myszk@, ana167, Karmelova, Paula_29, Nadin, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Angela śniłaś mi się ten nocy hahaha że właśnie pisałaś że dzieci urodzone jedno kup 2900 drugie chyba 3000 i wszystko super. No tak więc jutro czekamy na wieści jak już tylko będziesz mogła a nawet jakieś foto. O której godzina 0?
Edit właśnie wskoczyło mi że o 8 masz. To będę trzymać kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:10
Angela* lubi tę wiadomość
-
Angela powodzenia!
wyśpij sie koniecznie
chociaż nie wiem, czy uda się Tobie zasnąć przed takimi emocjami
Powiedzcie mi kiedy to zleciało?!Za miesiąc, myślę że połowa z nas będzie już po
może ja też
a tak niedawno były badania prenatalne czy połówkowe
Biorę się właśnie za kolację, a robię komosę ryżową z duszoną cukinią, cebulką, pieczarkami a do tego feta i duuuużo pietruszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:20
helagazela, Krokodylica, Eklerka13579, Angela* lubią tę wiadomość
-
Angela bądź dzielna jutro! Wszystkie myślami będziemy z Tobą i dzieciaczkami! ♡♡♡
Czekamy na cudowne wieści!
Czy Wasze maluszki też wystraszają się kiedy np. odbije Wam się niespodziewanie głośno, albo jak Wam burknie mocniej w brzuchu? Moja to czasami tak podskoczy, że aż mi jej żalAngela* lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny nie dziękuję mocno za kciuki
Jutro o 8 mam cesarke
Trzymaajcie kciuki aby bylo wszystko dobrze
Jak tylko bede po , postaram sie odezwac do Was :-*
Do mnie zaczelo docierac , że już jutro zobacze malenstwa
Buziaki dziewczynyi trzymajcie sie dzielnie w dwupakach
Ja przed cesarka spalam o dziwo bardzi dobrze i tego Tobie zycze.Angela* lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
BlackCatNorL wrote:Angela bądź dzielna jutro! Wszystkie myślami będziemy z Tobą i dzieciaczkami! ♡♡♡
Czekamy na cudowne wieści!
Czy Wasze maluszki też wystraszają się kiedy np. odbije Wam się niespodziewanie głośno, albo jak Wam burknie mocniej w brzuchu? Moja to czasami tak podskoczy, że aż mi jej żal
Mloda wiercila sie po tej historii chyba ze 3 godziny.Krokodylica, helagazela, Szmaragdowa, małżowinka, emi2016, Nadin lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Wiem, ze muszę przestawić swoje myślenie, ze teraz Jagna jest najważniejsza i to dla niej tu jestem ale kurde nadal mam w sobie mnóstwo egoizmu, skupiam się na tym, ze mi tu jest zle i tęsknię za mężem. Musze przestać tak myśleć ale jest ciężko
zrobiłam sobie nawet listę zalet leżenia w szpitalu, ze ktg 2 razy dziennie, ze tętno dziecka nawet w nocy sprawdzają, nie muszę gotować i sprzątać... Itd mimo to jak widzę męża to chce mi się płakać :'(
Angelaaaaaa!!! Trzymam za Ciebie kciuki! Ty będziesz leżakować a Twój mężu niech nam śle foty i wymiarypowodzenia jutro
Angela* lubi tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Angela jutro Twoje życie się zmieni:) Twoja rodzina się powiększy i mam nadzieję że pokazesz nam swoje małe cuda:)
Pochwalę się Wam moim dzisiejszym lowcost'owym zakupem. W Lidlu rzucili chusty do wiązania dzięciorkow. Z forum specjalistek od wiązania zaczerpnęłam informacji, że chusty zostały przetestowane i są bardzo dobrej jakości, tanie, bardzo fajne dla początkujących mam (tj.ja) i niewiedzących jeszcze czy je latorośl pokocha. Tylko dwa kolory niestety, ale za 70zl nie ma co wybrzydzaćAngela*, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny czy nie potrzebuje któraś bepanthenow w dobrej cenie bo mi zostały :
- 2X Bepanthen baby Extra 100g - 35 zł za opakowanie
- Bepanthen sensiderm 50g - 30 zł
- Bepanthen maść ochronna 30g - 15 zł
Całość za 100 zł
Jak coś to priv, pozdr lipcowa 2017 -
Któraś z Was pytała o Dermę w Rossmannie - ja dziś zakupiłam w promocji: szampon, krem, maść i oliwkę - zaoszczędziłam 54,98 pln. Wiem, że do tanich nie należą, ale z tą zniżką za sztukę wychodzi 14,99 - także naprawdę spoko cena - a skład mają naprawdę rewelacyjny w porównaniu do innych marek drogeryjnych - polecam
New Baby
Julia -
eklerka ja też kupiłam tą chustę
, ale powiem ci że w gazetce było napisane że to chusta elastyczna, wracam do domu i przez 2 godziny szukałam info o tej chuście i nic nie znalazłam a jakoś struktura materiału mnie zdziwiła, potem szukałam jak wygląda splot skośno-krzyżowy i się zastanawiałam czy to bubel i czy nie oddać. w końcu doszłam do jakiegoś bloga o tkaninach się trochę uspokoiłam
, chustę już wyprałam i właśnie suszę
oby się przydała, chociaż nawet jeśli dzieć nie będzie lubił być noszony to za tą cenę nie jest mi jakoś szkoda
daj mi jakieś namiary na te strony o których mówisz
-
Dziewczyny kochane jesteście!
Jak tylko bede miala jutro chwile czasu odezwe sie a jak tylko uda mi sie zrobic fotki to sie pochwale
Buziaki dla Was :-*natki89, Aenu, Pooziomka, annaki, Krokodylica, Didi_85, BlackCatNorL, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
Świnkaminka należę do fanpejdzow "Chustonoszenie w Niemczech" tam w niemieckim Lidlu już wcześniej były w sprzedaży i są opinie, znajdziesz info, należę również do " nosimy w chuscie Szczecin, Stargard i okolice" tam dzisiaj jedną z doradczym chustonoszenie zakupiła i również wyraża się pozytywnie.
-
Chusty z Lidla są jak najbardziej w porządku,ale dość cienkie więc tylko na początek dobre, bo potem nie dadzą rady udźwignąć klocuszka.rozmiar też uniwersalny że tak powiem, bo 4,6m to chyba większość wybiera. Można w tym zamotac chyba wszystko,ale polecam filmy jak zawiązać kieszonkę i kangurka,bo na początek najlepsze.Albo umówić się na spotkanie z doradcą chustowym w swojej okolicy.
Eklerka13579, Myszk@ lubią tę wiadomość