X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, trzymamy jutro za Ciebie kciuki, no i oczywiscie bedziemy tu jak na szpilkach czekac na wiesci od Ciebie!

Angela* lubi tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie dziękuję mocno za kciuki <3
    Jutro o 8 mam cesarke :) <3
    Trzymaajcie kciuki aby bylo wszystko dobrze :)

Jak tylko bede po , postaram sie odezwac do Was :-*
    Do mnie zaczelo docierac , że już jutro zobacze malenstwa :)
    Buziaki dziewczyny :) i trzymajcie sie dzielnie w dwupakach <3

Vilu, helagazela, Aenu, Szmaragdowa, Muska, Krokodylica, kasha86, Myszk@, ana167, Karmelova, Paula_29, Nadin, ktosiowa lubią tę wiadomość

• annaki Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela śniłaś mi się ten nocy hahaha że właśnie pisałaś że dzieci urodzone jedno kup 2900 drugie chyba 3000 i wszystko super. No tak więc jutro czekamy na wieści jak już tylko będziesz mogła a nawet jakieś foto. O której godzina 0?
    Edit właśnie wskoczyło mi że o 8 masz. To będę trzymać kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:10

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • natki89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela powodzenia! :) wyśpij sie koniecznie :) chociaż nie wiem, czy uda się Tobie zasnąć przed takimi emocjami :)

Powiedzcie mi kiedy to zleciało?! :) Za miesiąc, myślę że połowa z nas będzie już po :) może ja też :) a tak niedawno były badania prenatalne czy połówkowe :)

Biorę się właśnie za kolację, a robię komosę ryżową z duszoną cukinią, cebulką, pieczarkami a do tego feta i duuuużo pietruszki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:20

helagazela, Krokodylica, Eklerka13579, Angela* lubią tę wiadomość

1a564c9e4d.png
    244036ec09.png
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela bądź dzielna jutro! Wszystkie myślami będziemy z Tobą i dzieciaczkami! ♡♡♡
    Czekamy na cudowne wieści!

Czy Wasze maluszki też wystraszają się kiedy np. odbije Wam się niespodziewanie głośno, albo jak Wam burknie mocniej w brzuchu? Moja to czasami tak podskoczy, że aż mi jej żal :(

• Polaj Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Dziewczyny nie dziękuję mocno za kciuki <3
    Jutro o 8 mam cesarke :) <3
    Trzymaajcie kciuki aby bylo wszystko dobrze :)

Jak tylko bede po , postaram sie odezwac do Was :-*
    Do mnie zaczelo docierac , że już jutro zobacze malenstwa :)
    Buziaki dziewczyny :) i trzymajcie sie dzielnie w dwupakach <3
    Angela kciuki zacisniete.
    Ja przed cesarka spalam o dziwo bardzi dobrze i tego Tobie zycze.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Polaj Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Angela bądź dzielna jutro! Wszystkie myślami będziemy z Tobą i dzieciaczkami! ♡♡♡
    Czekamy na cudowne wieści!

Czy Wasze maluszki też wystraszają się kiedy np. odbije Wam się niespodziewanie głośno, albo jak Wam burknie mocniej w brzuchu? Moja to czasami tak podskoczy, że aż mi jej żal :(
    Moja reaguje jak do niej syn mowi. Wczoraj opowiadal jej o imprezce urodzinowej i ze bedzie mial rybki ktore plywaja w wodzie po czym wytlumaczyl co to jest woda.
    Mloda wiercila sie po tej historii chyba ze 3 godziny.

Krokodylica, helagazela, Szmaragdowa, małżowinka, emi2016, Nadin lubią tę wiadomość

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ze muszę przestawić swoje myślenie, ze teraz Jagna jest najważniejsza i to dla niej tu jestem ale kurde nadal mam w sobie mnóstwo egoizmu, skupiam się na tym, ze mi tu jest zle i tęsknię za mężem. Musze przestać tak myśleć ale jest ciężko :( zrobiłam sobie nawet listę zalet leżenia w szpitalu, ze ktg 2 razy dziennie, ze tętno dziecka nawet w nocy sprawdzają, nie muszę gotować i sprzątać... Itd mimo to jak widzę męża to chce mi się płakać :'(

Angelaaaaaa!!! Trzymam za Ciebie kciuki! Ty będziesz leżakować a Twój mężu niech nam śle foty i wymiary :) powodzenia jutro <3

Jagna <3 24.01.2018
  • Eklerka13579 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jutro Twoje życie się zmieni:) Twoja rodzina się powiększy i mam nadzieję że pokazesz nam swoje małe cuda:)

Pochwalę się Wam moim dzisiejszym lowcost'owym zakupem. W Lidlu rzucili chusty do wiązania dzięciorkow. Z forum specjalistek od wiązania zaczerpnęłam informacji, że chusty zostały przetestowane i są bardzo dobrej jakości, tanie, bardzo fajne dla początkujących mam (tj.ja) i niewiedzących jeszcze czy je latorośl pokocha. Tylko dwa kolory niestety, ale za 70zl nie ma co wybrzydzać:)

Angela*, Myszk@ lubią tę wiadomość

l22nkrhm0evewuhw.png
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny czy nie potrzebuje któraś bepanthenow w dobrej cenie bo mi zostały :
    - 2X Bepanthen baby Extra 100g - 35 zł za opakowanie
    - Bepanthen sensiderm 50g - 30 zł
    - Bepanthen maść ochronna 30g - 15 zł
    Całość za 100 zł :-)
    Jak coś to priv, pozdr lipcowa 2017 :-)

[img][/img]
  • kasha86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was pytała o Dermę w Rossmannie - ja dziś zakupiłam w promocji: szampon, krem, maść i oliwkę - zaoszczędziłam 54,98 pln. Wiem, że do tanich nie należą, ale z tą zniżką za sztukę wychodzi 14,99 - także naprawdę spoko cena - a skład mają naprawdę rewelacyjny w porównaniu do innych marek drogeryjnych - polecam :)

2nn3leb4ic2eh3rg.png
    New Baby <3
    relgtv73w2riqvl3.png
    Julia <3
  • natki89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szmaragdowa dasz radę! Łatwo mówi mi się z domu, ale ten okres minie szybciej niż myślisz :) jesteście bezpieczni i tej myśli się trzymaj!

Szmaragdowa lubi tę wiadomość

1a564c9e4d.png
    244036ec09.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eklerka ja też kupiłam tą chustę :), ale powiem ci że w gazetce było napisane że to chusta elastyczna, wracam do domu i przez 2 godziny szukałam info o tej chuście i nic nie znalazłam a jakoś struktura materiału mnie zdziwiła, potem szukałam jak wygląda splot skośno-krzyżowy i się zastanawiałam czy to bubel i czy nie oddać. w końcu doszłam do jakiegoś bloga o tkaninach się trochę uspokoiłam :), chustę już wyprałam i właśnie suszę :) oby się przydała, chociaż nawet jeśli dzieć nie będzie lubił być noszony to za tą cenę nie jest mi jakoś szkoda :) daj mi jakieś namiary na te strony o których mówisz

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane jesteście! :) <3

Jak tylko bede miala jutro chwile czasu odezwe sie a jak tylko uda mi sie zrobic fotki to sie pochwale <3

Buziaki dla Was :-*

natki89, Aenu, Pooziomka, annaki, Krokodylica, Didi_85, BlackCatNorL, Szmaragdowa lubią tę wiadomość

• Eklerka13579 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnkaminka należę do fanpejdzow "Chustonoszenie w Niemczech" tam w niemieckim Lidlu już wcześniej były w sprzedaży i są opinie, znajdziesz info, należę również do " nosimy w chuscie Szczecin, Stargard i okolice" tam dzisiaj jedną z doradczym chustonoszenie zakupiła i również wyraża się pozytywnie.

l22nkrhm0evewuhw.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no to mnie uspokoiłaś bo myślałam, że to zmarnowane pieniądze :) w Polsce pierwszy raz jest w sprzedaży i dlatego nie mogłam nic na jej temat znaleźć

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela o 8.00 to ja pewnie będę jeszcze spać więc trzymam kciuki już teraz, byś szybko mogła przytulić swoje skarby i wrócić do domku :)

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusty z Lidla są jak najbardziej w porządku,ale dość cienkie więc tylko na początek dobre, bo potem nie dadzą rady udźwignąć klocuszka.rozmiar też uniwersalny że tak powiem, bo 4,6m to chyba większość wybiera. Można w tym zamotac chyba wszystko,ale polecam filmy jak zawiązać kieszonkę i kangurka,bo na początek najlepsze.Albo umówić się na spotkanie z doradcą chustowym w swojej okolicy.

Eklerka13579, Myszk@ lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki. Czekamy na zdjęcia:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha a ja dziś wysłałam siostrę do kolejnwgo rossmanna i oczywiście znowu nie było wszystkiego a już stwierdziłam że kolejny raz nie kupuję na siłę. Jutro jeszcze zrobię ostatnie podejście i zobaczymy

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ