Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ja też mam jutro wizytę i idę na pierwszy ogień.
Jachcedociebie i Agusia
Nawet nie wiem co Wam napisać. ;(
Tak mi przykro.
Marzycielka to oczywiste że się cieszysz. i nie szukaj już problemów tylko ciesz się maluszkiem.
Oooo, no to czekam najpierw na Twoją relacjęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
jachcedociebie, kochana krwawienia zdarzaja sie w ciazy wiec jeszcze nie przekreslaj nic, umow sie na wizyte sprawdz, co za zly dzien dzisiaj.
A wy dziwuszki cieszcie sie bo macie z czego, nie czujcie sie winne, niestety zdarza sie tak ze jednej sie udaje dobra ciaza bez komplikacji i niektorym tak jak nam niestety sie nie udaje.
U nas piekne sloneczko w Angli dzisiaj bardzo cieplo, ide spac bo jestem tal zmeczona ze szok.
Napisze do was jutro, po usg czyli woeczorkiem jakos, trzymajcie kciuki, buziaki zycze wam milego dniaMarzycielka111192 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżizys... jak ja sie nie mogę dzisiaj ogarnąć
Siedzę i składam do kupy merytoryczne i niestety mocno techniczne papierki... siedzę i patrzę w ten ekran i mam wrażenie że nie wiem/nie rozumiem co piszę/czytam w sumie nie zrobiłoby mi to różnicy gdyby było to po chińsku...
Mówią, że w ciąży "ubywa inteligencji" ale moja to się chyba na 3 albo na 4 podzieliła hahaha -
s1985 wrote:Ja dołączam nie wiem na jak długo, cieszę się chwilą, termin wyłączony wprzublizeniu 17 styczeń
Krokodylica, s1985 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Agusia, bardzo mi przykro. Życzę Ci z całego serca żebyś szybko wróciła na fiolet.
Jachcedociebie, dziewczyny mądrze napisały. Samo krwawienie jeszcze o niczym nie przesądza. Mam nadzieję, że fasolka się trzyma.
Paula, bardzo mocno trzymam kciuki.
Witam nowe dziewczyny Super, że jest nas coraz więcej
Kciuki za wszystkie betujące i wizytujące.
Przepraszam, że nie wymieniam, ale czytam bardzo z doskoku. Nie zmienia to faktu, że jestem z Wami na bieżąco
Dziewczyny, a jak Wasza cera? Widzicie jakąś zmianę?Marzycielka111192 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Tusia_87 wrote:A ktoś pisał o kłuciu jakby w pochwie, ja mam takie kłucia co jakiś czas jakby szyjka Wczoraj oczywiście nie omieszkałam i o to wypytać doktorek powiedział że takie kłucia bóle są normalne
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:Ja dołączam nie wiem na jak długo, cieszę się chwilą, termin wyłączony wprzublizeniu 17 styczeń
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie ciąża czwarta:
1. 2014 - mam synka,
2. 2015 - poronienie zatrzymane, zabieg w 10tc
3. 2016. - identycznie jak wyżej
4. 2017/18 - będę mieć zdrowe dzieciątko21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Ruda_ann wrote:U mnie z cerą nic sie nie zmieniło wszystko bez zmian (póki co)
Jedynie na dłoniach mam suche i swędzące plamy (czytałam że moga się pojawiać przy zmianach hormonalnych), ale radzę sobie bepanthenem21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
A mi się dzisiaj tak nudziło ,że pozmieniało listę tak ,że jesteśmy ułożone według tego na jakim etapie jest nasza ciąża według ostatniej miesiączki :p podpisywałam wszystkie nowe, a osoby, które nie podały daty OM są na końcu listy.
Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A mi się dzisiaj tak nudziło ,że pozmieniało listę tak ,że jesteśmy ułożone według tego na jakim etapie jest nasza ciąża według ostatniej miesiączki :p podpisywałam wszystkie nowe, a osoby, które nie podały daty OM są na końcu listy.
-
emerald_m wrote:Agusia, bardzo mi przykro. Życzę Ci z całego serca żebyś szybko wróciła na fiolet.
Jachcedociebie, dziewczyny mądrze napisały. Samo krwawienie jeszcze o niczym nie przesądza. Mam nadzieję, że fasolka się trzyma.
Paula, bardzo mocno trzymam kciuki.
Witam nowe dziewczyny Super, że jest nas coraz więcej
Kciuki za wszystkie betujące i wizytujące.
Przepraszam, że nie wymieniam, ale czytam bardzo z doskoku. Nie zmienia to faktu, że jestem z Wami na bieżąco
Dziewczyny, a jak Wasza cera? Widzicie jakąś zmianę?
U mnie cera dużo gorzej. Nigdy nie miałam problemów, a teraz jakieś krostki, plamki, swędzi, sama nie wiem. Dramatu nie ma, ale widzę różnicę -
I ja Ciebie witam po fioletowej stronie, bo nie raz spotkałyśmy się na tej drugiej
I wiesz co...tym razem zostajesz do końca!!! Wessiemy Cię tak mocno, że nic Cię stad nie wyrwie!s1985 lubi tę wiadomość
-
Jezuu , dziewczyny nie idzie za Wami nadążyć: )
Agusia , przykro mi tule<3
Paula , trzymam mocno kciuki!
Jachcedociebie trzymam kciuki za dzidziusia!
Witam wszystkie nowe dziewczyny: )
Trzymam kciuki za Wszystkie bety , za wszystkie wizyty
Marzycielka111192 lubi tę wiadomość