Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackCatNorL wrote:Łooo właśnie odkryłam, że mój chłopina jest najstarszym tatuśkiem na liście Nie powiem mu tego hehe No ale w sumie to 1 dziecię miał w wieku 29 lat
Kochana możesz go pocieszyć Mój był do 5 maja w tym samym wieku, co Twój ale już mu zmieniłam bo skończył 42 Dziadek normalnie Ale przynajmniej nie ma kryzysu wieku średniego, bo siedzi po uszy w pieluchach i raczej szybko z nich nie wyjdzie
LASKA - w kwestii ilości ciąż to ja jestem weteranką U mnie ciąża szósta... Dwie ciąże zdrowe i donoszone a trzy poronienia z czego ostatnie najgorsze (bo widziałam zarodki - dwa były) Mam nadzieję, że już tym razem pozostanę na fiolecie Aż do stycznia
Witam wszystkie nowe mamusie
Ruda ja mam podobnie, tylko mi wysychają stopy w ciąży W każdej ciąży muszę smarować na noc stopy jakimiś nawilżającymi specyfikami bo jak tego nie zrobię to mi szeleszczą o kołdrę
Coś miałam jeszcze napisać, ale mi się kalafior ciążowy zamiast mózgu robi i zapominam wszystko jak ta niebieska rybka z bajki "Gdzie jest Nemo"
Madzialenka wow ale masz betę EkstraWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 17:35
BlackCatNorL, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Masakra tak zyleczki męczyć jeszcze sie przydadzą sporo badan przed Nami
A mój ginekolog nie odbiera, a mieliśmy godzinę wizyty jutrzejszej ustalić... Chyba mu SMS-a napisze -
Ze względu na poronienie i chce sprawdzić czy przyrost odpowiedni. Zalecił mi jedno a zadzwonił jeszcze pozniej i kazał mi sprawdzic w takich odstępach. Ale trudno jak trzeba to trzeba moze temu ze nie robił mi USG.
-
pietruszkanatki wrote:Byłam dokładnie dwa tygodnie temu i był pecherzyk ciążowy. Jutro z nadzieja na
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Życzę powodzenia i czekam na dobre wieści:) mi niestety nie udało się zobaczyć serduszka ale na szczęście jest fasolka czekamy cierpliwie na serduszko
-
Dziewczyny a powiedzcie, czy jest sens robić betę w sobotę, bo tak jak w podpisie bedzie różnica 6dni pomiędzy wynikami. Tzn bardzo chce zrobić, zeby zobaczyć piękny przyrost, ale w ogóle mozna na tej podstawie sprawdzić czy rzeczywiście przyrost jest Ok ? Czy koniecznie trzeba robić co 48-72h ?
10dpo 7.29, 12dpo 42.16, 14dpo 148.30, 18dpo 816.10
02.2017 [*] 6tc
12.2015 Staś -
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Dziękuję a kiedy masz kolejna wizytę powiedz proszę? W internecie można przeczytać że kolejna jest koło 11-14 tyg, ale widzę, że większość z dziewczyn chodzi stanowczo częściej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 19:25
Mikuśka, pietruszkanatki, Krokodylica lubią tę wiadomość