Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackCatNorL wrote:A mi się tak cudownie spało aż jakiś paskudny dziad Stefański nie zadzwonił omyłkowo do mnie zamiast do Chowańskiej ( czy na odwrót) grrrr
No i po co odbierałam nieznajomy nr?
Gosiek ale co się dzieje, że Cię na oddziale chcą widzieć?
Kroko jak tam? Udalo się zapodać cyca?
Black, ja na końcówce tak miałam z kurierami dobijającymi się do moich drzwi, z paczkami oczywiscie nie dla mnie tylko dla sąsiadów.
-
Dobrze, że mój domofon ma funkcje wyciszenia
Przydało się jak Pola była malutka, a wszyscy nauczyli się że jestem cały dzień w domu i dzwonili tylko do mnie.
Gosia teraz już rozumiem. Szczerze rozumiem. Ja też raczej będę miała druga cc. Byleby nic się złego nie działo.Gosiak lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyJa bym chciala jednak w terminie. Mam kilka zeczy do ogarniecia jeszcze
Dzisiaj musze ogarnac burdel w domu przed jowym rokiem. Uuz mi sie nie chce.....
Za tydzien synek jedzie z dziadkami w gory wiec bedzie tydzien wolny. Bede musuala dokladnie wysprzatac dom przed narodzinami no i jak sie uda to chcemy wykorzystac wieczory na wyjscia do kina czy knajpy bo item nie będzie to juz możliwe. 2 dzieci nie sprzedamy rodzinie -
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:Ja bym chciala jednak w terminie. Mam kilka zeczy do ogarniecia jeszcze
Dzisiaj musze ogarnac burdel w domu przed jowym rokiem. Uuz mi sie nie chce.....
Za tydzien synek jedzie z dziadkami w gory wiec bedzie tydzien wolny. Bede musuala dokladnie wysprzatac dom przed narodzinami no i jak sie uda to chcemy wykorzystac wieczory na wyjscia do kina czy knajpy bo item nie będzie to juz możliwe. 2 dzieci nie sprzedamy rodzinie
Na ten 3 to ja się z wami nie pisze,ciut za szybko dla mnie. -
Dobry
Ja nawet dzisiaj pospałam
Maz tak się przejął tymi moimi skurczami na ktg ze od rana ogarnął cały dom a mi nic nie pozwala robić żebym przypadkiem nie zaczęła rodzic
Ale właśnie zrobiłam sobie hybrydkę u stópłatwo nie było ale sie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 12:49
emerald_m, Muska, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja też mam termin na 15.01
ale jak dla mnie mogę rodzić już od 1.01. ja mam urodziny 27.01 więc chciałabym mieć 2 tygodnie na ogarnięcie sytuacji
Nasz sylwester też szalonyserial + jakieś dobre jedzonko i do spania po północy
mam ogromną ochotę na sushi i chyba zamówimy i omine te kawałki z surową rybą. A jak nie teraz to na pewno na urodziny będę chciała jakiś wypasiony zestaw
Mąż właśnie maluje ścianę na szaro, zamówiłam naklejki kropki pudrowo różowe i złote różnej wielkości. Zdjęcia z sesji ciążowej zawisną w ramkach a po sesji noworodkowej dodamy pozostałe.Wczoraj kupiliśmy zasłony, firany, lampę sufitowa i dywanik
będzie pięknie
Aś a jak u Ciebie ze studiami? Ja już większość zaliczyłam. Jeszcze mam do napisania 2 pracę zaliczeniowe w tym jedna z matmy, ale czekam na zamówiona książkę, bo nie mam ochoty po bibliotekach biegać. Nie wiem jeszcze jak wf zaliczęzajęcia są dopiero w styczniu. No ale co mogą chcieć na podyplomowce na zaliczenie z wf:P
Hela pewnie raz dwa i będziesz się nudziłahelagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak, my też w domu. Zrobię coś dobrego do jedzenia, kupię szampana - dla mojego normalnego, dla mnie Picolo i będziemy się bawić
Jak na złość w tym roku dostaliśmy już 2 zaproszenia od znajomych, ale mój R. zawzięcie odmawia. Nawet mi to pasuje, bo jakoś nie mam ochoty siedzieć z pijanym, rozchodzonym towarzystwem.
natki89 lubi tę wiadomość
-
To widzę, że sylwester w tym roku "po grubości" u większości z nas
Ale chyba żadna nad tym nie ubolewa
Mężowi też się nic nie chce w tym roku
Sushi chyba bedzie jednak na urodzinki, bo po krótkich pertraktacjach ustaliliśmy, że robimy rybkę po grecku, sałatkę jarzynową, jakieś ciasto i pewnie tyle na naszą parkę