Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny życzę Wam samych wspaniałych chwil w Nowym Roku
♡♡♡
Polaj, Karmelova, Bubu93, ana167, Szmaragdowa, Aenu, Greetta, Rybaaaa, natki89, Morwa, BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba jednak reszta z nas już bedzie styczniowymi mamusiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 21:51
Aenu, Greetta, Vilu, Bubu93, inessa, ana167, Szmaragdowa, Rybaaaa, Morwa, Gosiak, Karmelova, helagazela, BlackCatNorL, Polaj, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Dziewczyny chyba jednak reszta z nas już bedzie styczniowymi mamusiami
)
Szczęśliwego Nowego Roku! :*Rybaaaa, Morwa, Marzycielka111192, helagazela, BlackCatNorL, Polaj, Greetta, Krokodylica lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
url=https://naforum.zapodaj.net/5c4296442fbf.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c4296442fbf.jpg[/url]
Dziewczyny Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rokduzo zdrówka, dla Wszystkich rozpakowanych mam duzo zdrówka dla mamusiek i bobaskow , dla mam zapakowanych , szybkich bezbolesnych porodów
Spelnienia marzeń dziewczyny i samych cudownych chwil w 2018 !
Ja w Nowy Rok wchodzę szczęśliwa lecz z zapaleniem ucha i antybiotykiem
Ale ten rok 2017 byl dla nas najpiękniejszym rokiemzwlaszcza jego końcówka
Buziaki dziewczyny i smacznych PicoloBubu93, Szmaragdowa, Rybaaaa, natki89, Morwa, helagazela, BlackCatNorL, Polaj, Greetta, Karmelova, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego roku styczniowe mamusie:)hihi udało się co niektórym dotrwać nawet do stycznia;)
Aby nowy rok przyniósł nam wspaniałe przeżycia i przygody z naszymi skarbami u boku:)Szmaragdowa, Morwa, Gosiak, helagazela, BlackCatNorL, Polaj, kate88:), Greetta, Aenu, Karmelova, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku!
Rybaaaa, helagazela, BlackCatNorL, Polaj, Szmaragdowa, kate88:), kasha86, Greetta, Aenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Ja się nie piszę! Ale mój synuś może mieć inne plany. oby jednak puszczał przodem inne dzieciaczki, te terminowe
my mamy jeszcze caluuuutki styczeń do terminu.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!helagazela, Gosiak, BlackCatNorL, Szmaragdowa, Greetta, Aenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My tez dotarliśmy szczęśliwie w dwupaku do 2018, jeeeeeeeee!
Wszystkim Wam dziewczyny najlepsze życzenia na Nowy Rok, to bedzie nasz rok!!
Jutro dla nas tez jeszcze dzien odpoczynku, a od 2-go tez mogę rodzicHelka891, Gosiak, BlackCatNorL, Rybaaaa, Polaj, Szmaragdowa, Greetta, Aenu, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Cudownego...2018 kobietki!
Teraz się zacznie maraton hihihi
Boszszsz już jutro szpital dydydy...
Damy radę co?
Tylko mam nadzieje ze zasne dzis i jutro bez wiekszego problemu.BlackCatNorL, Szmaragdowa, helagazela lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012