STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasne ale jak obiad czasem zastąpisz jajówa na szybko czy kanapka tragedii nie będzie. A ważne byś się teraz wykurwała by małego nie zarazić a łatwo nie będzie bo lekarstwa nie weźmiesz...więc grzej się,pij herbatkę,jedz cytryny i rób inhalacje
Seli my dziś rządzimy na forum... -
No wlasnie widze pospalam jeszcze troche i mi lepiej. Mlody tez spi dzis taki dzien...
A wiesz, ze kanapki odpadaja? U mnie w domu tak rzadko jest pieczywo... ;p pomyslalam o kaszy ze szpinakiem ale nie mam szpinaku... ;p
Wiosna idzie. Potrzebuje detoxu. Tez tak macie? Woda z mieta, cytrynka, lekkie miasko, zupki kremy... owocowe smoothie tak mi tego trzeba musze jakies nowe przepisy poogarniac.
Dawno nie jadlam kremu z buraka. Z kozim serem jest nieziemski -
Ja właśnie skończyłam spaghetti ale jakoś nie mam na nie ochoty.
Krem z buraka ..ja bym zjadła ale moi..nie..nie przeszłoby. Jak robię soki i dodam buraka to marudzą,że im gleba pachnie i nie wypija a ja lubię dodać buraka i marchew pasują mi do soków owocowych. Reszty warzyw nie łącze z owocami.( A jeszcze nieraz szpinak czy jarmuż ewentualnie ) Wtedy robię albo owocowy albo warzywny. Właśnie...tęsknię za sokami..dawno nie robiłam.
Zupy krem robię albo z dyni albo brokulów,z marchwi też robiłam i z pomidorów jeszcze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 16:29
-
O ja uwielbiam marchew, jabłko, burak mój mąż średnio ale mi robi ostatnio robiłam
Ja jutro zrobię z marchewki i dyni o. To jest myśl -
Ja dzisiaj zrobiłam krem z dyni i marchwi ;P dorzuciłam ziemniaka jeszcze trochę
Jednak był krótki spacer bo wyszło słoneczko na chwilkę
To ciasto jajka sadzone chyba zrobię na święta teraz ograniczań słodycze wiec pieczenie to byłby mój gwóźdź do trumny..
Ale zleciał mi szybko dzień, szok -
Tak właśnie pomyslalam do tego gotowany sernik i dwa razy tiramisu cytrynowe bo to weźmiemy do rodziców i teściów, ładnie udekoruje to wyjdzie jak mazurek prawie ale te dwa przepisy to z thermomixa.. i czekam na jakieś nowe przepisy świąteczne z moich wypieków
Najbardziej lubię planować A potem zawsze się złoszczę, ze po co tyle hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 17:34
-
Hahahaha ja musze makowca zrobic
Kendy lubi tę wiadomość
-
Leje i zimno ;p ale jutro ma byc u mnie lepsza pogoda.
-
Ooo mamy Kendy tego samego lewka
My pijemy herbatke
Kendy a Ty masz dwie corki czy jedna siostre? Bo piszesz moje dziewczyny i tak chyba nie zalapalam. -
A jaka jest miedzy wami roznica wieku? Bo od 2,5 to kawal czasu...
-
Spaceangel
Mój jeszcze nie chlapie a nie możemy się tego doczekać. W ogóle to pierwsze kąpiele krzyczał ,nie lubił ,bał się a teraz to poznał i lubi ale zawsze bardzo mi się przygląda w trakcie kapieli i patrzy mi głęboko w oczy i na moją reakcję jakby robił rozeznanie czy wszystko jest ok. Jak się uśmiecham i mówię do niego czule to i on się śmieje i jest ok:) -
Ooo ale sie zlozylo
U nas od paru dni kapiele sa taka giga zabawa lezy sam w wanience i tez rozchlapuje a haha sie na glos... ojejku -
To jeszcze sie pochwale jak mój Gabrielito ostatnio lapie wszystko, dotyka, obmacuje oglada
Uwielbiam tego liska, i jemu sie tez bardzo spodobal od poczatku, ciesze sie. Bo czasem mam wrazenie, ze to ja sobie kupuje nie jemu hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 15:35
OlinkaO, Magdoczka lubią tę wiadomość