STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy a dostalas sloiczki? W rossmanie podobno promka i mi przyslali z hippa, wydaje sie spoko. Skoro uzywasz to moze Ci sie te info przyda. A i lyzeczke przy tym dostalismy.
-
Magdoczka wrote:No stokke to ma ceny nie do przejścia Ale moim zdaniem jest trochę przereklamowane.
My dostaliśmy używany ten bujaczek bouncer i synek go nie lubi :-p A ja nie zauważyłam, żeby miał coś extra lepszego niż tańsze bujaczki.
Do tego bujaczka można dokupić nogi za 1500 zł i będzie krzesełko
O kuzwa ;p -
Seli wrote:Kendy a dostalas sloiczki? W rossmanie podobno promka i mi przyslali z hippa, wydaje sie spoko. Skoro uzywasz to moze Ci sie te info przyda. A i lyzeczke przy tym dostalismy.
Ogóle muszę ściągnąć aplikacje ciągle zapominam ...
Ale maruda dziś ciągle narekach od rana nie śpi tylko drzemki przy cycku...dziasła... -
To o innej promocji slyszalam, ze za 1 gr sie dostaje sloiczek ;p
-
Dziękujemy )
Kendy, ona właśnie wyglada sobie bardzo dobrze i ma wałeczki na nóżkach i w ogóle ale to przybieranie jednak było sporo za małe no i zaczęła spadać z siatki.. no ale jak pisałam, ostatnio było lepiej i dzisiaj będziemy ją ważyć
Mi się ciagle włącza reklama kaszki Mamuka, widzialyscie? Podobno hiper ekstra eko bio wszystko 100% i bez żadnych niepotrzebnych dodatków ale nie sprawdzałam jeszcze składu dokładnie -
Dobre sa helpy ja kupilam juz dawno owsiana i jaglana, a do tego rozdzki smaku. Chcialam wyprobowac. Jest dobra.
-
Tak, zarejestrowac sie. Ja juz mam rabat 4% i dostalam kaszke i sloiczek, a do domu mi przyslali sloik z hipp i lyzeczke. Wczesniej pampersy byly, oliwki. Ogolnie fajnie.
-
http://barbara.glowka.pl/wielki-przeglad-gotowych-sloiczkowych-obiadow-dla-dzieci-analiza-etykiet-czesc-pierwsza-hipp-humana-babydream/
http://barbara.glowka.pl/jaki-sloiczek-wybrac-dla-dziecka-wielki-przeglad-dan-gotowych-dla-dzieci-czesc-druga-gerber-bobovita/
Fajne analizy słoiczkówSeli lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Ja też mam rabat 4%, ale nic nigdy nie dostałam extra
No co Ty?... A dostajesz maile? Ja mam od poczatku ciazy to i dla siebie fajne prezenty mialam. A np. Zosska pisala, ze dostawala fajne probki dla dzieci. -
Magdoczka wrote:Maile przychodzą, ale z reklamami i promocjami. Żadnych gratisów ani nic
O... dziwne... mi czasem mail przychodzil bym odebrala np. pampersy, oliwke... a czasem po prostu do zakupow dostawalam. -
Magdoczka wrote:No dziwne, ciekawe, od czego to zależy.. może za mało kupuję
Ja wcale duzo tam nie kupowalam
Za jakas godzine przyjdzie krzeselko! Jupiii!!
Musze sie przejsc dzis po paczki... i moze na zakupy mlodego wezme... choc jest dzis dramat z nim.