SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy a dostalas sloiczki? W rossmanie podobno promka i mi przyslali z hippa, wydaje sie spoko. Skoro uzywasz to moze Ci sie te info przyda. A i lyzeczke przy tym dostalismy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    No stokke to ma ceny nie do przejścia ;-) Ale moim zdaniem jest trochę przereklamowane.
    My dostaliśmy używany ten bujaczek bouncer i synek go nie lubi :-p A ja nie zauważyłam, żeby miał coś extra lepszego niż tańsze bujaczki.
    Do tego bujaczka można dokupić nogi za 1500 zł i będzie krzesełko :-D

O kuzwa ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kendy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Kendy a dostalas sloiczki? W rossmanie podobno promka i mi przyslali z hippa, wydaje sie spoko. Skoro uzywasz to moze Ci sie te info przyda. A i lyzeczke przy tym dostalismy.
    Dzięki:). Widziałam jest promocja 3 słoiczki plus 4 gratis. W
    Ogóle muszę ściągnąć aplikacje ciągle zapominam ...

Ale maruda dziś ciągle narekach od rana nie śpi tylko drzemki przy cycku...dziasła...

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam jak mały skończy 5 miesięcy i będziemy coś próbować. Omg, to już za półtora tygodnia :-)
    A te 3 + 1 gratis to chyba na jakieś deserki wieloowocowe, wydaje mi się, że takie na trochę później..

Kendy lubi tę wiadomość

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To o innej promocji slyszalam, ze za 1 gr sie dostaje sloiczek ;p

dZhdp1.png

• Lisa24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy :))

Kendy, ona właśnie wyglada sobie bardzo dobrze i ma wałeczki na nóżkach i w ogóle ale to przybieranie jednak było sporo za małe no i zaczęła spadać z siatki.. no ale jak pisałam, ostatnio było lepiej i dzisiaj będziemy ją ważyć :)

Mi się ciagle włącza reklama kaszki Mamuka, widzialyscie? Podobno hiper ekstra eko bio wszystko 100% i bez żadnych niepotrzebnych dodatków ale nie sprawdzałam jeszcze składu dokładnie

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre sa helpy ;) ja kupilam juz dawno owsiana i jaglana, a do tego rozdzki smaku. Chcialam wyprobowac. Jest dobra.

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Ja czekam jak mały skończy 5 miesięcy i będziemy coś próbować. Omg, to już za półtora tygodnia :-)
    A te 3 + 1 gratis to chyba na jakieś deserki wieloowocowe, wydaje mi się, że takie na trochę później..
    Tak właśnie.

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    To o innej promocji slyszalam, ze za 1 gr sie dostaje sloiczek ;p
    Jakiej ??? W ogóle jak być w tym rossne...wystarczy ściągnąć aplikacje Rossmana ?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zarejestrowac sie. Ja juz mam rabat 4% i dostalam kaszke i sloiczek, a do domu mi przyslali sloik z hipp i lyzeczke. Wczesniej pampersy byly, oliwki. Ogolnie fajnie.

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.helpasklep.pl/

Seli takie?
    No ja takich u mnie w sklepach nie widziałam. Musiałabym przez internet zamówić. Wyglądają fajnie.

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak, zarejestrowac sie. Ja juz mam rabat 4% i dostalam kaszke i sloiczek, a do domu mi przyslali sloik z hipp i lyzeczke. Wczesniej pampersy byly, oliwki. Ogolnie fajnie.
    Właśnie....też chce!!! Dzięki.

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Zamawialam od nich :)

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:

Ja też mam rabat 4%, ale nic nigdy nie dostałam extra :-(

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://barbara.glowka.pl/wielki-przeglad-gotowych-sloiczkowych-obiadow-dla-dzieci-analiza-etykiet-czesc-pierwsza-hipp-humana-babydream/

http://barbara.glowka.pl/jaki-sloiczek-wybrac-dla-dziecka-wielki-przeglad-dan-gotowych-dla-dzieci-czesc-druga-gerber-bobovita/

Fajne analizy słoiczków :)

Seli lubi tę wiadomość

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Ja też mam rabat 4%, ale nic nigdy nie dostałam extra :-(

No co Ty?... A dostajesz maile? Ja mam od poczatku ciazy to i dla siebie fajne prezenty mialam. A np. Zosska pisala, ze dostawala fajne probki dla dzieci.

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No co Ty?... A dostajesz maile? Ja mam od poczatku ciazy to i dla siebie fajne prezenty mialam. A np. Zosska pisala, ze dostawala fajne probki dla dzieci.

Maile przychodzą, ale z reklamami i promocjami. Żadnych gratisów ani nic :-(

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Maile przychodzą, ale z reklamami i promocjami. Żadnych gratisów ani nic :-(

O... dziwne... mi czasem mail przychodzil bym odebrala np. pampersy, oliwke... a czasem po prostu do zakupow dostawalam.

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziwne, ciekawe, od czego to zależy.. może za mało kupuję ;-)

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    No dziwne, ciekawe, od czego to zależy.. może za mało kupuję ;-)

Ja wcale duzo tam nie kupowalam ;)

Za jakas godzine przyjdzie krzeselko! Jupiii!!

Musze sie przejsc dzis po paczki... i moze na zakupy mlodego wezme... choc jest dzis dramat z nim.

dZhdp1.png

‹‹ 1054 1055 1056 1057 1058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ