STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Maks na tej wielkiej macie jaki malutki . " Gubi się " w tym zoo😁
Ale ogólnie chyba drobniutki. Na jakim rozmiarze ubranek jesteście ?Ile waży?
Przystojniak będzie taką ciemna karnację ma:)
Martoszka
Śliczne eleganckie dziewczyny z was:)
Mój dziś pieszczoch cycowy...ciągle u mamusi...jak ktoś inny go bierze szuka mnie wzrokiem. 😍
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Kendy - Maks rzeczywiscie drobny się wydaje, ale rozmiarowo jesteśmy na 68, Pepco 74. W czwartek mamy szczepienie wiec dopiero dowiem się ile wazy, ale myśle ze ok. 6,5kg. Twój Olafek taki raczej standardowy, nie za duży nie za mały jak na takiego cycocha co opisujesz.
Michasia i Emilka ślicznotki widać ze zdrowo się rozwijają...
Kendy, Martoszka lubią tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Olinka
Oli to takie bobo fajne do zacałowania 😍taki Olinek Okrąglinek :)fałdeczki są są my już pepcowe 68 też odłożyliśmy,jesteśmy na 74.
Moje dziecko polubiło karuzelke...ale..od góry ...mu się spodobała...świecący projektor tatuś mu pokazał. Ale była radocha ..od dołu mu się znudziła 😊hehe -
[zdj][zdj][zdj][zdj]
Młody dzisiaj wyjątkowo dobrze spi to mama może popisać na forum i się pochwalić swoim najdroższym skarbem (zdjęcia z ostatnich 3 tygodni)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 08:25
Elmuszka, juudi lubią tę wiadomość
3 lata starań
Kurczę jak oglądam zdjęcia czy patrzę na Hanię to nie mogę uwierzyć, ze te dzieciaczki jeszcze kilka miesięcy temu siedziały w naszych brzuchach dopiero co przezywałyśmy każdy objaw, złe samopoczucie, wyniki badań, usg czy niedogodności związane z ciąża a teraz już ząbkowanie, rozszerzanie diety, obracanie, siadanie..!
-
Też się nie mogę temu nadziwić ,że dopiero co na niego czekałam ....a już jest ze mną.. i często sobie przypominam jak to było jak był w brzuszku jak nie mogłam się go doczekać kiedy go przytulę a teraz mogę tulić do woli:) albo jak mu opowiadałam co go czeka po drugiej stronie brzuszka ,kto na niego czeka...a teraz mówię a nie mówiłam że poza brzuszkiem jest fajniej 😉
Dopiero co chwaliliśmy się wizytami USG i waga naszych "fasolek " a teraz wymieniamy sie doświadczeniami ,opowieściami i wagami naszych bobaskow.
Ahhhh..nasze kochane wyczekane skarby ❤❤❤;)NIECH NAM ZDROWO ROSNĄ.!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 23:47
-
Zdania są podzielone do kogo podobny. Cerę ma po mojej mamie lub po mężu , bo z obu stron jest śniada, oczy i ja i mąż mamy brązowe. Nosek zadarty nie wiadomo po kim... hehe zmienia się cały czas wiec moze jeszcze wyjdzie na któraś stronę. Póki co jest podobny do siebie.
Jesteśmy w gondoli. A na zdjęciu jest fotelik na stelażu.
3 lata starań
dziewczyny mam problem. Młoda ostatnio ma znów problemy z gazami jest też strasznie marudna. dzisiaj pierdziała na całą parę i myślałam że nie wiadomo ile kupy narobiła a w pampersie miała nie wiele do tego ze śluzem Stwierdziłam że będę ją obserwować ale zaczynam się denerwować zwłaszcza że sama się dziś źle czuję
11.2017 - aniołek 8tc
-
Spaceangel
Jeśli sporadycznie zdarza się kupka ze śluzem to nic złego nie musi oznaczać,bywa tak. Chyba że przy każdej kupię to warto skonsultować
My jedziemy z córa do ortodonty.
Takie wyprawy z dwójką dzieci to wyzwanie:)
Jeszcze dziś wywiadówka a i spacer bym chciała zaliczyć bo ładnie dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 22:13