STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dopiero 7tc a jak schudłam przed ciaza 7 kg to mialam plaski brzuszek a teraz lekko nisko zaokraglony tak jakbym sie sporo najadla ale to moja 3-cia ciaza i ja mialam olbrzymie brzuchu
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Seli wrote:Ja zaraz chyba zwariuje... Mam dwa koty, jeden dzis przechodzi sam siebie i robi do wanny... A drugiego jakis debil z gory mi oblal woda... albo czyms (na balkonie)n zalal balkon.... dobrze, ze na pranie nie poszlo.
-
isto wrote:Ja też mam dziwny, dotąd nieznany ból, chociaż to nie jest ból, jakieś takie rwanie albo ucisk. Seli, zastanów się 3 razy, czy chcesz wracać do pracy. Jest wiele rzeczy, które możesz podłapać od dzieci, one je przechodzą bezobjawowo, Ty też, ale dziecina już nie.
Musze wrocic bo mam egzamin zawodowy. Musze zdac sprawozdanie i dopelnic dokumentacje. Mozliwe, ze miedzyczasie jeszcze zrobie sobie przerwe ale nie jestem pewna. Pracuje przy starszakach to jest troche inaczej. -
Kobobo wrote:Łoooo witaj w klubie ja mam jednego, ale taki wariat.. dziś mnie już tak wkurzał.. ciepło jest różne owady do domu wylatują i jak się jakiś usadowi pod sufitem, ten nie może do niego dosięgnąć i tak miauczy, zawodzi, wyje, wszystko naraz. No masakra jakaś. Mam nadzieje ze da nam spać w nocy..
No ten robi mi kupy na lozko i do wanny ;p potrafi osikac tez naczynia i robilam wiele rzeczy by temu zapobiec ale kolezanka go ode mnie odbierze i wezmie behawioryste. A to maine coon, mam drugiego od dwoch miesiecy i limit przekroczyl. Drugi tez lapie owady, zawodzi. Ostatnio cyrk odstawil jak maz poszedl do pracy... z balkonu go wolal :p teraz tez sie przebudzil i odwala. Ale ogolnie jest to do zniesienia. -
Tosia2323 wrote:Ja byłam strasznie chora. Kaszel, bol gardła, ropny katar. Około 2 tygodni mnie trzymało. A ze nie podejrzewałam ciazy to brałam leki. Na szczęście nie wykupiłam antybiotyku który miałam przepisany.
Super, że mimo to wszystko się dobrze rozwija
A co brałaś za lekarstwa?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Taka noc... Jestem zmeczona mega. Tak jest zawsze jak maz wychodzi
Dzis wizyta. Jest lekki stres. Tak sobie myslalam, ze dwa tygodnie temu kropeczka miala 5 mm ale teraz ide do innego lekarza i na inne usg i nie ma co porownywac. -
lilly. wrote:Przerażajace z tymi trollami!
Mi też było zimno a dziś nagle doszedł ogromny ból gardła i kichanie. W przeszłości często miałam anginę i teraz boli podobnie, ciężko się nawet ślinę przełyka, więc obawiam się czy mnie nie wzięło, tym bardziej że w pierwszym trymestrze angina jest podobno niebezpieczna
Jutro mam wizytę u ginekologa, ale rano chyba zawitam jeszcze do internisty żeby obejrzał gardło.
Czy któraś z Was miała ból gardła / grypę / anginę na początku ciąży?
Ja mialam infekcje gardła i katar w 5 tyg. Tydzien mnie trzymalo bralam leki z serii Prenalen.lilly. lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
MonaLiza wrote:Ja też mam dziś wizytę na 18.30 u innego lekarza niż poprzednio. Ten dzisiejszy ma lepszy sprzęt. Boję się
Trzymam kciuki, sama mam stresa bo pobolewa mnie brzuch... ale tak jakby miesnie i od gory. Ponad pepkiem wiec licze, ze to nie ma zwiazku z ciaza... -
mommytobe wrote:Ja mialam infekcje gardła i katar w 5 tyg. Tydzien mnie trzymalo bralam leki z serii Prenalen.
Jestem spokojniejszamommytobe lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
A czy ktoras z Was ma juz bole ledzwi? Dzis zaczynam 8t wedlug usg a 9t wedlug om. Mam taki bol ledzwi ze schylac sie nie moge ani w lozku sie przewracac. Szukam pozycji w ktorej bedzie mi dobrze..
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Seli wrote:Trzymam kciuki, sama mam stresa bo pobolewa mnie brzuch... ale tak jakby miesnie i od gory. Ponad pepkiem wiec licze, ze to nie ma zwiazku z ciaza...
-
WiolaB wrote:A czy ktoras z Was ma juz bole ledzwi? Dzis zaczynam 8t wedlug usg a 9t wedlug om. Mam taki bol ledzwi ze schylac sie nie moge ani w lozku sie przewracac. Szukam pozycji w ktorej bedzie mi dobrze..Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
MonaLiza lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Ja mam to samo tyle że u mnie promieniuje ból na lewy posladek i w nodze głupie uczucie , po 9 mam ortopede bo u mnie oprócz ciąży to stare złamanie kręgosłupa winne z pewnością
Mmie ten bol rano obudzil bo wstac nie szło, ale myśle ze taka kolej rzeczy
Tez trzymam kciuki za Wasze wizyty i zycze jak najmniej stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:37
MonaLiza, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.