STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też to co uwielbiałam porzuciłam od razu nawet same zdjęcia mnie odrzucają hahaha
Ale dziś wymioty mocno mnie męczą, dobrze, że po pracy... Kurczę, czyżby... się rozkręcało dopiero? -
Sylwunis wrote:Ja mam w kółko mdłości, odrzuciło mnie od słodkiego, a tak uwielbiałam lody, batony, czekoladę A teraz nic, na samą myśl o słodkim robi mi się słabo
boooże, to w ciąży chyba wszystko jest odwrotnie dla mnie wcześniej słodkie mogło nie istnieć, a w ciąży co chwilę na coś słodkiego mam ochotę ;/ i przenigdy nie miałam problemów z cukrem, zawsze okolice 75-80, a teraz miałam 94 i lekarz kazał mi zrobić krzywą cukrową... -
Tak nadrabiam wasze wpisy... ja dopiero teraz dostałam skierowanie na badania. W domu mam dwóch chłopaków - 7 i 5 lat - Teraz po cichu licze na córcie. Ciąża to taka wpadka ze głowa mała... a o chłopaków długo się starałam kiedyś...
Olaa86, Onana36, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Fifka wrote:Hej hej! Też będę styczniówką! Mam termin na 7 stycznia i dziś widziałam swoją dzidzie i serduszko
Witaj tez mam termin na 7 stycznia ale data wyznaczona na podstawie usg bo wedlug ostatniej miesiaczki na koniec grudnia.
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Seli wrote:Dla mnie to była taka podstawa, wizyta u gina, cytologia... usg itp. Morfologie wtedy zrobiłam.
U mnie tez. Wszystko zrobilam poza cyt. Ale ze udalo sie przy pierwszej stymulacji to nie mialam zbyt duzo czasu ale lekarka mnie dorwala i co zrobic dobrze ze jest taka dokladnicka!
-
Fifka wrote:Tak nadrabiam wasze wpisy... ja dopiero teraz dostałam skierowanie na badania. W domu mam dwóch chłopaków - 7 i 5 lat - Teraz po cichu licze na córcie. Ciąża to taka wpadka ze głowa mała... a o chłopaków długo się starałam kiedyś...
U nas też starania o còrcie 2 lata a teraz wpadka I to jeszcze jaka
Ale koniec koncow bardzo sie cieszymy ze los tak za nas zdecydowal bo sami chyba nigdy bysmy sie nie zdecydowali kiedy zaczac staraniaOnana36, lilly. lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
marcelcia wrote:Jestem już po.. Nie wiem czy uda mi się wkleić zdjecie, nasza kruszynka ma 1,03cm. Wokół widac krwiaka 4,45cm x 3,14cm. Kosmowka w połowie odklejona, ale maluch walczy. Ściągnięty mam reżim łóżkowy aby spływało ze mnie co musi. 5 czerwca kolejna wizyta...
no super bedzie dobrzemarcelcia, mersiak lubią tę wiadomość
-
Hej- dobrego dnia. Ja juz jade do pracy. Alr musze przyznac ze sie super wysypiam. Zasypiam przed 22 a wstaje wczesnie bez budzika. Synek super spi.
Jeszcze mam delikatne slady plamienia po cytologii ale mysle ze juz dzis bedzie koniec.
Zapomnialam napisac. Ja mam tp wpisany w karcie: 27.12mersiak lubi tę wiadomość
-
ligotka wrote:Dziewczyny A jak to robicie jak macie dwóch lekarzy z NFZ i prywatnie, jak to jest z kartą ciąży, badaniami itp.?
Ja mam dwoch prywatnych - mam 2 karty. Nie zdradzam tego. Badania sie pokrywaja. Kopiuje sobie je aby nie pomieszac.
W pierwszej ciazy mialam dwoch ordynatorow uzylam tej karty w ktorej pracowal lekarz gdzie rodzilamtoyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Hej
My się staraliśmy... ale w tym cyklu 3dc zrobiłam badania i 10 dc byłam na wizycie u gina to powiedział, że na chwilę obecną jest beznadziejnie, że nawet in vitro by się nie utrzymało i kiepsko, bardzo kiepsko... Nie uwierzyłam mu mierzyłam tempkę i po skoku poszłam na progesteron. Potem betę On był w mega szoku. Ale zaczęliśmy szykować się do adopcji. Niby w sumie nie staraliśmy się zbyt długo ale od lat to w nas siedziało, że może się nie udać i lepiej teraz zacząć bo jednak się czeka.lilly., Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry styczniówki w piękną środę. Byle do 16 i jutro wolne
Przyda mi się trochę odpoczynku.
Witam się też w 7 tygodniu !!MonaLiza, marcelcia lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Seli wrote:Hej
My się staraliśmy... ale w tym cyklu 3dc zrobiłam badania i 10 dc byłam na wizycie u gina to powiedział, że na chwilę obecną jest beznadziejnie, że nawet in vitro by się nie utrzymało i kiepsko, bardzo kiepsko... Nie uwierzyłam mu mierzyłam tempkę i po skoku poszłam na progesteron. Potem betę On był w mega szoku. Ale zaczęliśmy szykować się do adopcji. Niby w sumie nie staraliśmy się zbyt długo ale od lat to w nas siedziało, że może się nie udać i lepiej teraz zacząć bo jednak się czeka.
Ale musiał się zdziwić
Seli a ile się staraliście?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
dziendoberek. ja dzis tez zle spalam jest mi strasznie goraco w stopy musze dzis kupic jakis zel chlodzacy. nie wiem czy ta goraczka w stopach moze byc od brania heparyny?? 2 razy moczylam w nocy w zimnej wodzie no i nogi uniesione wyzej.. meczarnia z tymi nogami.
dziewczyny w którym tyg idziecie na Pappa ?? mnie zapisala w 13 nastym ale wyczytalam ze mozna juz od 10 tego ( 3 tygodnie szybciej to duzo ) ja juz bym mogla zrobic jak najszybciej tylko opinie sa rozne ze wlasnie dopiero w 13 nastym? a czytalam opinie ze jak za pozno sie zrobi to wyniki wychodza zle i wtedy mega stres
-
lilly. wrote:Ale musiał się zdziwić
Seli a ile się staraliście?
Byl w szoku. Napisalam mu sms, ze jest beta i co dalej. A on zadzwonil i "ale ze jak... ze jest pani w ciazy?" ;p hahaha to byl 7 cykl, szczesliwa liczba meza a owulacja byla w moj piatek 13-ego takze moj maz od poczatku wolal " przy takich liczbach mialoby sie nie udac?";p a pytalam sie czy jak to 10dc to 18dc moze byc owu to mowil, ze kategorycznie nie ma szans. No i ze shgb jest zle i ono zablokuje zagniezdzanie i utrzymanie...