STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bólu piersi to ja też się co jakiś czas obmacuje, by się upewnić czy choć trochę bolą Moja siostra w sobotę urodziła zdrowego, ślicznego chłopczyka i nawet nie jestem pewna czy wie co to beta hcg - po prostu robiła badania, które lekarz jej zlecił po pierwszej wizycie i czekała do ich interpretacji przez lekarza, nic sama nie sprawdzała/porównywała w necie. Także nie nakręcajmy się, będzie dobrze
Seli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuucy no dokładnie robię to samo :p ja już za godzinkę wychodzę z pracy idę do Rossmanna po jakies mleczko albo olejek bo mam bardzo sucha skórę na nogach później też jakieś zakupy jedzeniowe i moj obiecał mi soki wyciskane bo mam fazę od początku na soki a pije tylko te kupne więc jak obiecał niech ciśnie hehe
-
Dziewczyny, przepraszam ze tak wpadam bez przywitania. Staraliśmy sie od wakacji i nic z tego nie było, teraz wróciłam do pracy i coś mnie tknęło i test pozytywny. Mam pytanie, czy któraś z was miała owulacje koło 10.04 a betę zrobiła dopiero na koniec miesiąca? Wyszło mi 2100 i nie wiem teraz czy to nie za dużo bo na ciąże z poprzedniego cyklu to jednak za mało
Do lekarza dopiero za dwa tyg
Dajcie znac proszęMarryy lubi tę wiadomość
-
Kajkaa wrote:Dziewczyny, przepraszam ze tak wpadam bez przywitania. Staraliśmy sie od wakacji i nic z tego nie było, teraz wróciłam do pracy i coś mnie tknęło i test pozytywny. Mam pytanie, czy któraś z was miała owulacje koło 10.04 a betę zrobiła dopiero na koniec miesiąca? Wyszło mi 2100 i nie wiem teraz czy to nie za dużo bo na ciąże z poprzedniego cyklu to jednak za mało
Dajcie znac proszę
Jak wczesna owulacja to chyba dobrze możesz iść do lekarza bo już przy tysiącu coś widać -
Kasiaas wrote:Luucy no dokładnie robię to samo :p ja już za godzinkę wychodzę z pracy idę do Rossmanna po jakies mleczko albo olejek bo mam bardzo sucha skórę na nogach później też jakieś zakupy jedzeniowe i moj obiecał mi soki wyciskane bo mam fazę od początku na soki a pije tylko te kupne więc jak obiecał niech ciśnie hehe
Mój mąż kupił mi Huroma, wolnoobrotową wyciskarkę i wyciska mi soczki by zdrowiej było już przy staraniach mam siatę pomarańczy na kolejne soczki i ananasa -
Marryy wrote:Nasi M niezastapieni mój zrobił to samo, takie zakupy że nie wiem kiedy zjem te wszystkie owoce.
Mi akurat wchodzą same płyny nie mogę jeść pełnych obiadów itp. pije soki, jogurty, smoothie musy owocowe jem, jak dziecko papki same hahaha -
nick nieaktualny
-
Czyli witaminy Ja bym wiecznie piła, ciągle mnie suszy. I tak pije wodę i soki wyciskane. Apetytu nie mam ale wciskam w siebie jakieś małe ilości. A brzuch jak u Seli
Powtorzylam dzisiaj betę tak jak lekarz kazał wyniki po 13. Wzięłam l4 i leżę w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 09:47
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Kajkaa wrote:Dziewczyny, przepraszam ze tak wpadam bez przywitania. Staraliśmy sie od wakacji i nic z tego nie było, teraz wróciłam do pracy i coś mnie tknęło i test pozytywny. Mam pytanie, czy któraś z was miała owulacje koło 10.04 a betę zrobiła dopiero na koniec miesiąca? Wyszło mi 2100 i nie wiem teraz czy to nie za dużo bo na ciąże z poprzedniego cyklu to jednak za mało
Dajcie znac proszę
Wartość jest w normie. A powtarzałaś tę betę? Bo przyrost będzie tu tak naprawdę ważniejszy niż sama wartość.
-
nick nieaktualnyU mnie na szczęście nic nie widać bo w pracy wszyscy myślą że idę na droznosc jajowodow.. Aż mi głupio jak powiem bo pracuje tu czwarty miesiac dopiero. Ale narazie czuje się ok więc planuje do lipca jak będą tworzone nowe grupy pracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 09:53
-
Marryy wrote:Czyli witaminy Ja bym wiecznie piła, ciągle mnie suszy. I tak pije wodę i soki wyciskane. Apetytu nie mam ale wciskam w siebie jakieś małe ilości. A brzuch jak u Seli
Powtorzylam dzisiaj betę tak jak lekarz kazał wyniki po 13. Wzięłam l4 i leżę w domu.
Ja dziś mam płaski brzuszek ale myślę, że to też dzięki temu, że jest dziś chłodniejszy dzień i lżejsza pogoda. Za to mnie mrowi w macicy - chyba kruszynka moja rośnieMarryy lubi tę wiadomość
-
To dziewczyny trzymam kciuki Stres jest spory na pewno
-
Ja się denerwuje bo lekarz postawił sprawę jasno jeśli przeczeka ten słaby próg i będzie przyrost prawidłowy. To już potem ma być dobrze . Najgorszy ten czas co próg spadł czy się coś nie podziało. Teraz mam ten duphaston i wielką nadzieję. Zacznę chodzić na majówki2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Aaaaa Ty odpoczywaj, w domu mozna sie pomodlic, a jak poczujesz sie lepiej to wtedy