STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze i masz rację nic mnie nie boli i tak się zapominam
Co do dpo ciężko powiedzieć zastrzyk był 11.04 ale musialo się udać troche później bo 13 dzień po zastrzyku jeszcze test nic nie pokazał dopiero 15 zaczęła beta się pokazywać.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja zrobiłam zakupy i wróciłam i leżę na sofie, próbuje pisać. Brzuch opadł, ale przyszły mdłości mega i podbija mnie na wymioty A do tego bym spała.
ANNDA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAa przepraszam czasem mi coś ucieka, nie znam jeszcze na tyle waszych nickow żeby je powiązac zawsze z konkretną wcześniejszą wypowiedzią przyrost dobry to najważniejsze może później byla bo tak patrząc (nic nie sugerując) sam poziom trochę byłby niski na owu w 29.03 ja miałam owu 15.04(monitoring) i przedwczoraj było 316. Chyba że u mnie jakieś bliźniaki się czaja haha kiedy wybierasz się do lekarza?
-
nick nieaktualny
-
Kasiaas wrote:No to u mnie w 12dpo 63,17, a 15dpo 316,80. Z tą beta to chyba tak jak z każdym organizmem, każdy inny najważniejsze że wszystkie rosną rosnijmy w siłę!
No tak, bo możesz mieć np. zagnieżdżenie 7 albo 6 dnia a ja np. miałam 7-8 po owulacji dlatego beta inna a inna osoba mogła mieć 11 dpo różnie to bywa. -
Kasiaas wrote:Aa przepraszam czasem mi coś ucieka, nie znam jeszcze na tyle waszych nickow żeby je powiązac zawsze z konkretną wcześniejszą wypowiedzią przyrost dobry to najważniejsze może później byla bo tak patrząc (nic nie sugerując) sam poziom trochę byłby niski na owu w 29.03 ja miałam owu 15.04(monitoring) i przedwczoraj było 316. Chyba że u mnie jakieś bliźniaki się czaja haha kiedy wybierasz się do lekarza?
@ była 29.04 owulacja powinna być coś koło 11.04 bo wtedy przyjęłam zastrzyk ale wychodzi na to że pęcherzyk nie pękł zaraz po nim tylko trochę później.
Też trochę się martwię że beta niska w tym dniu bo dzisiaj jest 35dzien cyklu. Ale lekarz powiedział że nie ważne ile wynosi tylko jak przerasta bo to świadczy o prawidłowości a to czy jest wysoka czy niska zależy kiedy się udało. Rozmawiałam z nim przez tel przed chwila powiedział że jest dobrze powtórzyć w niedzielę i przyjść do niego ma dyżur na oddziale.Kasiaas lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualnySeli wrote:No tak, bo możesz mieć np. zagnieżdżenie 7 albo 6 dnia a ja np. miałam 7-8 po owulacji dlatego beta inna a inna osoba mogła mieć 11 dpo różnie to bywa.
Tak, ja miałam 7dnia miałam wtedy małe brązowe plamienie i skurcze w podbrzuszu i od tamtej pory podbrzusze zaszło pobolewac:D zaszlam w ciążę w zoo haha:p -
Kasiaas wrote:Tak, ja miałam 7dnia miałam wtedy małe brązowe plamienie i skurcze w podbrzuszu i od tamtej pory podbrzusze zaszło pobolewac:D zaszlam w ciążę w zoo haha:p
nie no, wtedy się zagnieździło, zapłodniło wcześniej u mnie trwało dwa dni 7-8dpo a 9dpo beta 2.33 -
nick nieaktualnyMarryy wrote:@ była 29.04 owulacja powinna być coś koło 11.04 bo wtedy przyjęłam zastrzyk ale wychodzi na to że pęcherzyk nie pękł zaraz po nim tylko trochę później.
Też trochę się martwię że beta niska w tym dniu bo dzisiaj jest 35dzien cyklu. Ale lekarz powiedział że nie ważne ile wynosi tylko jak przerasta bo to świadczy o prawidłowości a to czy jest wysoka czy niska zależy kiedy się udało. Rozmawiałam z nim przez tel przed chwila powiedział że jest dobrze powtórzyć w niedzielę i przyjść do niego ma dyżur na oddziale.
Najważniejsze że jesteś w kontakcie z lekarzem i on mówi że jest ok w takim razie oby tak dalej -
nick nieaktualnySeli wrote:nie no, wtedy się zagnieździło, zapłodniło wcześniej u mnie trwało dwa dni 7-8dpo a 9dpo beta 2.33
Chodziło mi o to że niby w ciąży się jest właśnie od zagnieżdżenie więc dlatego się śmieje że w zoo zaszlam :p nie mówię o zapłodnieniu znam doskonale cała "procedurę" jak to się odbywa -
nick nieaktualnyMój to się że mnie śmieje że po tych trzech latach starań i w tym ciąży półrocznej mogłabym być lekarzem ginekologiem tylko aparatu usg mi brakuje bo już na kilometr wyczuwam lekarza konowala, niektorzy takie głupoty gadali że szok :p a cykle to przez ten czas poznałam na wylot
-
Kasiaas wrote:Chodziło mi o to że niby w ciąży się jest właśnie od zagnieżdżenie więc dlatego się śmieje że w zoo zaszlam :p nie mówię o zapłodnieniu znam doskonale cała "procedurę" jak to się odbywa
to jakby ta patrzeć to ja w Lidlu ale, że maleństwo się wgryzało dwa dni to nie wiem czułam mocne ukucia w jedną stronę w macicy. i czułam się 3 dni przeokropnie a jak się dobrze przyspawało i beta zaczęła rosnąć to wszystko odpuściło.Kasiaas lubi tę wiadomość