STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My tyle razy odpuszczalismy sobie jakieś wyjazdy rezerwację bo może się uda a jak postawiliśmy na jedną kartę opłacilismy wszystko to się udało troszkę się obawiam żeby tam było wporzadku bez plamien itp. Ale chcemy lecieć.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualnyMatko, ale Wy produkujecie!
Planowałam zrobić bete w pon i sr, ale na moim zadupiu lab zamknięty w majówkę
Tak się zastanawiam, mnie piersi nie bolą nic a nic... W poprzedniej ciąży chyba bolały... Ale może to dlatego, że jeszcze kp córeczkę...
Dobrego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Mi lekarz kazał uważać głównie na wodę, żeby pić tylko butelkowaną. Też się naczytałam już wcześniej, że flora bakteryjna inna jest i można się nabawić biegunki czy coś. Ale tak naprawdę wszędzie można, zmiana klimatu itd. Też nie mam plamień ani nic. Nie zamierzamy opuszczać terenu hotelu, mamy prywatną plażę, aqua park, all inclusive Jedziemy odpocząć, po raz ostatni samiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My nie mieliśmy okazji w ciągu ostatnich dwóch lat na nic bo odkładaliśmy na mieszkanie, praca to była nasza pierwsza w tamtym roku wykańczaliśmy mieszkanie, teraz mieliśmy ochotę odpocząć, nie ważne gdzie ale aby pojechać
-
alex0806 wrote:Mi lekarz kazał uważać głównie na wodę, żeby pić tylko butelkowaną. Też się naczytałam już wcześniej, że flora bakteryjna inna jest i można się nabawić biegunki czy coś. Ale tak naprawdę wszędzie można, zmiana klimatu itd. Też nie mam plamień ani nic. Nie zamierzamy opuszczać terenu hotelu, mamy prywatną plażę, aqua park, all inclusive Jedziemy odpocząć, po raz ostatni sami
U nas podobnie Wszystko zależy jak będę się tam czuła może jakąś wycieczka tam Na miejscu ale narazie nie planujemy chcemy pojechać i odpocząć.
Seli nie ważne gdzie ważne że razem i że można chwilę się odstresowac2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:U nas podobnie Wszystko zależy jak będę się tam czuła może jakąś wycieczka tam Na miejscu ale narazie nie planujemy chcemy pojechać i odpocząć.
Seli nie ważne gdzie ważne że razem i że można chwilę się odstresowac
Dokładnie no i będę po ezgaminach, obronie stażu to już w ogóle Potem się zobaczy, na razie jak jestem w ciąży to zapowiada się tak 2 lata bezrobociaMarryy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarryy wrote:O proszę może coś w tym jest mój w dzień kiedy wyszedł mi pozytywny zbil dwie filiżanki też śmiał się że może coś na rzeczy
Marryy lubi tę wiadomość
-
Co do samopoczucia, to ja niestety wczoraj miałam brązowe plamienie, w sumie raz na wkładce i papierze, potem lekkie smużki na papierze. Tym samym zaliczyłam nieplanowaną wizytę u ginekologa, jest pęcherzyk ciążowy w macicy 6mm z echem żywego płodu, dostałam luteinę i wizyta za dwa tygodnie. Od wczoraj ból pleców i dziś przelewanie w brzuchu. Mam nadzieję, że będzie ok.
-
a ja jak nie zabije siebie i dziecka to będzie ok :p mi co chwila coś leci z rąk a się poobijałam o meble w domu...Masakra;/
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze dodam, że beta wychodziła super (już ponad 2 tygodnie temu), na badaniu pęcherzyk było widać z echem. Znam dokładną datę poczęcia, ponieważ byłam na stymulacji. Obecnie na wagonach (luteiny podjęzykowej, dopochwowej i duphastonu).
Wizyta w nadchodzący poniedziałek - liczę na serducho
-
czerwona_róża wrote:Jeszcze dodam, że beta wychodziła super (już ponad 2 tygodnie temu), na badaniu pęcherzyk było widać z echem. Znam dokładną datę poczęcia, ponieważ byłam na stymulacji. Obecnie na wagonach (luteiny podjęzykowej, dopochwowej i duphastonu).
Wizyta w nadchodzący poniedziałek - liczę na serducho
Hej, witaj Jasne, że możesz dołączyć do nas. Dlaczego tyle bierzesz tego? Plamienia? Skoro beta dobrze przyrastała? Niski poziom progesteronu? -
Seli wrote:Hej, witaj Jasne, że możesz dołączyć do nas. Dlaczego tyle bierzesz tego? Plamienia? Skoro beta dobrze przyrastała? Niski poziom progesteronu?
Hej, tak niski progesteron. W pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr krwawiłam. I jestem pacjentką kliniki niepłodności - i tam się nie szczypią z tymi lekami chyba. Teraz odpukać czuję się nieźle. I bez plamień - i oby tak zostało.