STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wisienka, co za egzamin?
Ja juz o 20 to spie ale ja i o 5 wstaje :p
Dzis dyzur w pracy... -
wisienka94 wrote:Dzień dobry mamusie
Czy wy też tak się wieczorami męczycie? Mi to o 20 już chce się spać i muszę przetrzymywać, bo inaczej wstawałabym pewnie gdzieś o 4tej.
Ja niestety resztę tygodnia spędze w domku na nauce, mimo że moja rodzinka na działeczce będzie wypoczywać, no ale w poniedziałek mam egzamin
Ja też tak mam kiedyś mogłam nie spać do północy, a rano nie mogłam wstać. A teraz godzina max. 21, a ja już w łóżku, zasypiam natychmiast i budzę się bez budzika o 6-7 rano
-
Hej dziewczyny Mi też się schemat spania trochę przestawił, jak mogę to drzemię w dzień, chociaż nigdy mi się nie udawało usnąć. Teraz to nie problem I też się kładę szybciej do łóżka, a później przed 6 się budzę, biorę leki i próbuję znowu zasnąć. Dzisiaj po 6 już nie spałam i do 7 leżałam w łóżku. Ale nie jestem jakoś tak chronicznie zmęczona jak wtedy, kiedy nie leczyłam tarczycy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny Chciałabym do Was dołączyć
To moja czwarta ciąża. Jestem mamą trzech Aniołków. Nigdy nie zagościłam długo na fiolecie, nigdy nie miałam ustawionego suwaczka ciążowego, nigdy nie prowadziłam pamiętnika - odkładałam to do wizyty serduszkowej, do której nie było mi dane dotrwać. Staraliśmy się prawie 4 lata. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze, że wyczerpałam już limit nieszczęść...
Test 13 dpo wyszedł od razu i nie musiałam doszukiwać się cienia. Beta ładna 41.4 gdzie zawsze zaczynałam od około 19 w 17 dpo. W tej chwili przekroczyliśmy granicę. Beta ze środy wynosiła 3388 - nigdy do takiej nie dotrwałam. We wtorek spędziłam 5.5 godziny na IP bo rano bolał mnie strasznie brzuch. Był pęcherzyk w macicy wielkości 4 mm. W środę mam wizytę u mojej ginekolog. Cieszę się, że pęcherzyk jest tam gdzie powinien, bo moja pierwsza ciąża była ciążą pozamaciczną.
Termin wychodzi mi na 31 grudnia, ale wiadomo że może się to zmienić i wolę dołączyć do styczniowego wątku, bo jesteśmy na podobnym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 08:35
Magdoczka, tomania2806, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Paulina
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
wisienka94 wrote:Seli zaliczenie z rynków finansowych i kapitałowych za miesiąc już sesja
Sesja ja mam obrone mgr ;p plus sejse siedze uzupelniam dziennik a w domu bede pisac prace -
wisienka94 wrote:Mnie obrona czeka za rok to trzymam kciuki! Jaki kierunek studiujesz?
Terapie zajeciowa z psychomotoryka - zaluje bo to nie jest super specjalizacja. Moglam cos innego wybrac, jestem juz pedagogiem specjalnym teraz tez bronie staz nauczycielski w szkole za miesiac -
Marta81 wrote:Witam obecnie jestem w 5w3d ciąży mam pytanie czy również mialyscie lub macie odczucie zimna? Jest mi strasznie zimno bym tylko leżała pod kołdrą
Hej, ja tak mam, non stop mi zimno i deszcze. Na kołdrę póki co, nie mam co liczyć, bo do pracy biegam, a potem wiadomo, dzieci, psy i obowiązki domowe... Poza tym jakieś osłabienie mnie dopadło i infekcja, bo katar i kaszel, a do tego jęczmień na oku -
Paulina_2603 wrote:Cześć dziewczyny Chciałabym do Was dołączyć
To moja czwarta ciąża. Jestem mamą trzech Aniołków. Nigdy nie zagościłam długo na fiolecie, nigdy nie miałam ustawionego suwaczka ciążowego, nigdy nie prowadziłam pamiętnika - odkładałam to do wizyty serduszkowej, do której nie było mi dane dotrwać. Staraliśmy się prawie 4 lata. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze, że wyczerpałam już limit nieszczęść...
Test 13 dpo wyszedł od razu i nie musiałam doszukiwać się cienia. Beta ładna 41.4 gdzie zawsze zaczynałam od około 19 w 17 dpo. W tej chwili przekroczyliśmy granicę. Beta ze środy wynosiła 3388 - nigdy do takiej nie dotrwałam. We wtorek spędziłam 5.5 godziny na IP bo rano bolał mnie strasznie brzuch. Był pęcherzyk w macicy wielkości 4 mm. W środę mam wizytę u mojej ginekolog. Cieszę się, że pęcherzyk jest tam gdzie powinien, bo moja pierwsza ciąża była ciążą pozamaciczną.
Termin wychodzi mi na 31 grudnia, ale wiadomo że może się to zmienić i wolę dołączyć do styczniowego wątku, bo jesteśmy na podobnym etapie
Cześć Głowa do góry, będzie dobrze -
Paulina_2603 wrote:Cześć dziewczyny Chciałabym do Was dołączyć
Termin wychodzi mi na 31 grudnia, ale wiadomo że może się to zmienić i wolę dołączyć do styczniowego wątku, bo jesteśmy na podobnym etapie
Cześć! Ja też zaliczyłam we wtorek nieplanowaną wizytę - małe plamienie brązowe - widać było pęcherzyk 6mm. Dostałam luteinę i niecierpliwie czekam na wizytę 16 maja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny