STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Tak dziś porobiłam sporo, nawet świetnie się czuje. Zaraz mąż powinien wrócić, obiadek gotowy... A ja bym spała normalnie tak mnie złapało... I walczę bo bez sensu, chociaż obiad z nim zjem
W ogóle dziś mój kot ma jakąś chorobę sierocą (wczoraj koleżanka zabrała drugiego) i tak się łasi, na ręce ciągle chce (a bydle 8kg!) no i na kolana mi włazi ciekawe jak na bobo będzie reagował, pewnie obu będę nosić hahaha -
anika82 wrote:Wiesz c9 m9j pies tak reaguje na osoby w ciąży. My się śmiejemy że on test ciążowy. Już U niejednej osoby się sprawdziło
Tak? mój przy brzuchu się pokłada od początku, oba w sumie się kładły przy mnie. Ale przed ciążą to on na ręce też lubił czasem 3 razy dziennie musiałam go przytulać, on wtedy łeb na ramieniu, łapami mnie obejmował za ramię i tak musiał chwile pobyć -
Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone
Seli, bereda11, sallvie, anika82, Mila83, olkakarolka, Zośkaaa, Anika91., cotton, Tosia2323, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
GaliGall wrote:Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone
Masz zdjęcie? -
nick nieaktualny
-
anika82 wrote:Seli U nas nawet kiedyś do kolegi strasznie się łasił. Nie dał usiąść . Ja zażartowalam że jest w ciąży A on kurczę nie mówcie tylko nikomu bo to początek. Teraz żyć mi nie daje. Chce że mną non stop spać
Hehehe zwierze czuje moj to gad jest... Ale do mnie zawsze lubil sie tulic. Jak mowilam "chodz na drzemke" to leci mi do lozka i ze mna spi -
isto wrote:Mona Liza??? Żyjesz Ty???
Chyba pisala, ze pozniej sie odezwie bo po pracy jedzie :p o ile nie pomylilam z kims -
Jeszcze tylko 9 dni i wizyta !
Juz sie nie moge zobaczyc az zobacze maluszka.
Musze wyprosic lekarza zeby mi dal zdjecie na pamiatke tym razem
No i pewnie umowimy sie tez na prenatalne na tej wizycieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
GaliGall wrote:Mam ale napisz prosze instrukcje dla nieogarnietej ktora nie umie wstawic. :p
Ja zawsze wstawiam z tinypic
Bierzesz wybierz plik potem najlepiej rozmiar 640x480
I przeslij teraz jak trzeba to tam wpisz zdanie ktore chca kopiujesz link wklejasz tutaj I wsioKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:57
-
Isto Seli jak miło że pamiętacie o mnie jestem u mamy nadrabialam Was . U mnie cudne wieści. Widziałam maluszka wygląda jak misio i tanczyl dla mnie bioderkami widac juz raczki i nozki. Ale zdjecie wyszlo kiepskawo. tak sie cieszę ! Tylko raz zerknelam na monitor i było 7w8d - możliwe to ? A na wydruku mam 7w6d i crl 1,47.
isto, sallvie, olkakarolka, Mila83, cotton, Tosia2323, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Ruda wejdz na strine suwaczki.com
Zrob jaki Ci sie podoba i skopiuj bbcode
Tu na bbf wejdz w ustawienia -> spolecznosc I wklej bbcode w "Twoj podpis na forum"Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ruddaa wrote:Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .
Ja mieszkam we Wrocławiu