X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed
    Ciaza tak 3
    Miesiace robilam TSH I mialam ponad 3 a teraz mam 1,4. Takze nie wiem czy to normalne ze az taka roznica ale poki co w normie

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie a na co macie ochote dziewczyny?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak dziś porobiłam sporo, nawet świetnie się czuje. Zaraz mąż powinien wrócić, obiadek gotowy... A ja bym spała :P normalnie tak mnie złapało... I walczę bo bez sensu, chociaż obiad z nim zjem :P

W ogóle dziś mój kot ma jakąś chorobę sierocą (wczoraj koleżanka zabrała drugiego) i tak się łasi, na ręce ciągle chce (a bydle 8kg!) no i na kolana mi włazi :D ciekawe jak na bobo będzie reagował, pewnie obu będę nosić hahaha :D
    Wiesz c9 m9j pies tak reaguje na osoby w ciąży. My się śmiejemy że on test ciążowy. Już U niejednej osoby się sprawdziło

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    Wiesz c9 m9j pies tak reaguje na osoby w ciąży. My się śmiejemy że on test ciążowy. Już U niejednej osoby się sprawdziło

Tak? mój przy brzuchu się pokłada od początku, oba w sumie się kładły przy mnie. Ale przed ciążą to on na ręce też lubił :P czasem 3 razy dziennie musiałam go przytulać, on wtedy łeb na ramieniu, łapami mnie obejmował za ramię i tak musiał chwile pobyć :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale :) na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone :)

Seli, bereda11, sallvie, anika82, Mila83, olkakarolka, Zośkaaa, Anika91., cotton, Tosia2323, Asia8787 lubią tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GaliGall wrote:
    Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale :) na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone :)

Masz zdjęcie? :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• anika82 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli U nas nawet kiedyś do kolegi strasznie się łasił. Nie dał usiąść . Ja zażartowalam że jest w ciąży A on kurczę nie mówcie tylko nikomu bo to początek. Teraz żyć mi nie daje. Chce że mną non stop spać

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona Liza??? Żyjesz Ty???

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    Seli U nas nawet kiedyś do kolegi strasznie się łasił. Nie dał usiąść . Ja zażartowalam że jest w ciąży A on kurczę nie mówcie tylko nikomu bo to początek. Teraz żyć mi nie daje. Chce że mną non stop spać

Hehehe ;) zwierze czuje ;) moj to gad jest... Ale do mnie zawsze lubil sie tulic. Jak mowilam "chodz na drzemke" to leci mi do lozka i ze mna spi :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isto wrote:
    Mona Liza??? Żyjesz Ty???

Chyba pisala, ze pozniej sie odezwie bo po pracy jedzie :p o ile nie pomylilam z kims ;)

dZhdp1.png

• sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko 9 dni i wizyta !
    Juz sie nie moge zobaczyc az zobacze maluszka.
    Musze wyprosic lekarza zeby mi dal zdjecie na pamiatke tym razem :)
    No i pewnie umowimy sie tez na prenatalne na tej wizycie :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Masz zdjęcie? :D
    Mam ale napisz prosze instrukcje dla nieogarnietej ktora nie umie wstawic. :p

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GaliGall wrote:
    Mam ale napisz prosze instrukcje dla nieogarnietej ktora nie umie wstawic. :p

Ja zawsze wstawiam z tinypic

Bierzesz wybierz plik potem najlepiej rozmiar 640x480
    I przeslij teraz jak trzeba to tam wpisz zdanie ktore chca kopiujesz link wklejasz tutaj I wsio :)

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Ruddaa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
    Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma ;) Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie :) Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . :/ Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:57

nzjdskjowix3r3hl.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ix464z.jpg

Agulaa30, sallvie, olkakarolka, Mila83, Tosia2323, Sanka, Asia8787 lubią tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • MonaLiza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isto Seli jak miło że pamiętacie o mnie :) jestem u mamy nadrabialam Was . U mnie cudne wieści. Widziałam maluszka wygląda jak misio i tanczyl dla mnie bioderkami :) widac juz raczki i nozki. Ale zdjecie wyszlo kiepskawo. tak sie cieszę ! Tylko raz zerknelam na monitor i było 7w8d - możliwe to ? A na wydruku mam 7w6d i crl 1,47.

isto, sallvie, olkakarolka, Mila83, cotton, Tosia2323, bereda11 lubią tę wiadomość

uwo99n73lnbybmmo.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Ja zawsze wstawiam z tinypic

Bierzesz wybierz plik potem najlepiej rozmiar 640x480
    I przeslij teraz jak trzeba to tam wpisz zdanie ktore chca kopiujesz link wklejasz tutaj I wsio :)

Dzieki kochana :)

sallvie lubi tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wejdz na strine suwaczki.com
    Zrob jaki Ci sie podoba i skopiuj bbcode
    Tu na bbf wejdz w ustawienia -> spolecznosc I wklej bbcode w "Twoj podpis na forum"

iv09jw4z732yf0w9.png
  • olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super dziewczyny <3

Mnie przymulilo i padłam po prostu :)

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruddaa wrote:
    Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
    Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma ;) Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie :) Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . :/ Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .

Ja mieszkam we Wrocławiu ;)

dZhdp1.png

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ