X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed
    Ciaza tak 3
    Miesiace robilam TSH I mialam ponad 3 a teraz mam 1,4. Takze nie wiem czy to normalne ze az taka roznica ale poki co w normie

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie a na co macie ochote dziewczyny?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak dziś porobiłam sporo, nawet świetnie się czuje. Zaraz mąż powinien wrócić, obiadek gotowy... A ja bym spała :P normalnie tak mnie złapało... I walczę bo bez sensu, chociaż obiad z nim zjem :P

W ogóle dziś mój kot ma jakąś chorobę sierocą (wczoraj koleżanka zabrała drugiego) i tak się łasi, na ręce ciągle chce (a bydle 8kg!) no i na kolana mi włazi :D ciekawe jak na bobo będzie reagował, pewnie obu będę nosić hahaha :D
    Wiesz c9 m9j pies tak reaguje na osoby w ciąży. My się śmiejemy że on test ciążowy. Już U niejednej osoby się sprawdziło

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    Wiesz c9 m9j pies tak reaguje na osoby w ciąży. My się śmiejemy że on test ciążowy. Już U niejednej osoby się sprawdziło

Tak? mój przy brzuchu się pokłada od początku, oba w sumie się kładły przy mnie. Ale przed ciążą to on na ręce też lubił :P czasem 3 razy dziennie musiałam go przytulać, on wtedy łeb na ramieniu, łapami mnie obejmował za ramię i tak musiał chwile pobyć :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale :) na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone :)

Seli, bereda11, sallvie, anika82, Mila83, olkakarolka, Zośkaaa, Anika91., cotton, Tosia2323, Asia8787 lubią tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GaliGall wrote:
    Ja juz po wizycie. Malenstwo ma sie wspaniale :) na tym etapie ciazy wszystko super. Idealnie czasowo wychodzi tak jak mi:) serduszko bije jak szalone :)

Masz zdjęcie? :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• anika82 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli U nas nawet kiedyś do kolegi strasznie się łasił. Nie dał usiąść . Ja zażartowalam że jest w ciąży A on kurczę nie mówcie tylko nikomu bo to początek. Teraz żyć mi nie daje. Chce że mną non stop spać

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona Liza??? Żyjesz Ty???

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    Seli U nas nawet kiedyś do kolegi strasznie się łasił. Nie dał usiąść . Ja zażartowalam że jest w ciąży A on kurczę nie mówcie tylko nikomu bo to początek. Teraz żyć mi nie daje. Chce że mną non stop spać

Hehehe ;) zwierze czuje ;) moj to gad jest... Ale do mnie zawsze lubil sie tulic. Jak mowilam "chodz na drzemke" to leci mi do lozka i ze mna spi :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isto wrote:
    Mona Liza??? Żyjesz Ty???

Chyba pisala, ze pozniej sie odezwie bo po pracy jedzie :p o ile nie pomylilam z kims ;)

dZhdp1.png

• sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko 9 dni i wizyta !
    Juz sie nie moge zobaczyc az zobacze maluszka.
    Musze wyprosic lekarza zeby mi dal zdjecie na pamiatke tym razem :)
    No i pewnie umowimy sie tez na prenatalne na tej wizycie :)

Kornelia - 04.2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 01.2019r. (37+0) - 1cs
    Roksana - 11.2021r. (34+4) - 3cs
    Aniołek - 03.2021r.

preg.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Masz zdjęcie? :D
    Mam ale napisz prosze instrukcje dla nieogarnietej ktora nie umie wstawic. :p

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GaliGall wrote:
    Mam ale napisz prosze instrukcje dla nieogarnietej ktora nie umie wstawic. :p

Ja zawsze wstawiam z tinypic

Bierzesz wybierz plik potem najlepiej rozmiar 640x480
    I przeslij teraz jak trzeba to tam wpisz zdanie ktore chca kopiujesz link wklejasz tutaj I wsio :)

Aniołek - 03.2021r.

preg.png
  • Ruddaa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
    Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma ;) Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie :) Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . :/ Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:57

nzjdskjowix3r3hl.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ix464z.jpg

Agulaa30, sallvie, olkakarolka, Mila83, Tosia2323, Sanka, Asia8787 lubią tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • MonaLiza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isto Seli jak miło że pamiętacie o mnie :) jestem u mamy nadrabialam Was . U mnie cudne wieści. Widziałam maluszka wygląda jak misio i tanczyl dla mnie bioderkami :) widac juz raczki i nozki. Ale zdjecie wyszlo kiepskawo. tak sie cieszę ! Tylko raz zerknelam na monitor i było 7w8d - możliwe to ? A na wydruku mam 7w6d i crl 1,47.

isto, sallvie, olkakarolka, Mila83, cotton, Tosia2323, bereda11 lubią tę wiadomość

uwo99n73lnbybmmo.png
  • GaliGall Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Ja zawsze wstawiam z tinypic

Bierzesz wybierz plik potem najlepiej rozmiar 640x480
    I przeslij teraz jak trzeba to tam wpisz zdanie ktore chca kopiujesz link wklejasz tutaj I wsio :)

Dzieki kochana :)

sallvie lubi tę wiadomość

w57v9jcgtlvfpqvt.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wejdz na strine suwaczki.com
    Zrob jaki Ci sie podoba i skopiuj bbcode
    Tu na bbf wejdz w ustawienia -> spolecznosc I wklej bbcode w "Twoj podpis na forum"

Aniołek - 03.2021r.

preg.png
  • olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super dziewczyny <3

Mnie przymulilo i padłam po prostu :)

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruddaa wrote:
    Seli a w jakiem mieście mieszkasz ? Jak dziewczyny wstawić suwaczkiem z tygodniami . Ja po pracy ( pracuje na pół etatu 4 dni w tyg ) ogarniam całe mieszkanie . Trochę szkoda pogody dziś swieci w uk , ale
    Póki mam sile i chęci to robię generalne porządki . Wpadłam do swojej nastolatki i wyrzuciłam jej wszytskie ciuchy ( nawet nie wiedziałam ze tyle tego ma ;) Zazdroszczę Wam takiego dostępu do wizyt i lekarzy . Od mojej wizyty minęły już 3 tyg a jeszcze 2 tyg do wizyty . Mam nadzieje ze u fasolki wszytsko dobrze , trzeba myśleć pozytywnie :) Prenetalne badania mam tutaj 25 czerwca . A wiecie, ze tutaj jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie ciąży , do 12 tyg jakby ciąży nie było . Byłam w przychodni , zostawiłam namiary położnej i zero telefonu ani kontaktu . :/ Nie wiem jak Angielki się tutaj nie przejmują i nie stosują , w czasie ciąży maja tylko 2 usg . W 12 tyg i 20tyg a później już nic .

Ja mieszkam we Wrocławiu ;)

dZhdp1.png

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ