STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeli, nie nakrecaj sie... A jak bardzo sie boisz, jedz na IP, powiedz ze mialas lekko zabarwiony sluz i chcesz to sprawdzic na usg..
Ja sie nie dziwie ze tak teraz panikujemy. Dla mnie to jest nieprawdopodobne ile jest poronien u nas na forum. Sama sie boje, ale tez chce wierzyc swojej intuicji.
Poprzednio, w poronionej ciazy, od poczatku czulam niepokoj, takie dziwne uczucie tragedii. Jakbym byla w zalobie. Dlugo nie czekalam na tragedie.
Teraz panikuje, ale tego uczucia nie mam. Chce wierzyc ze w pon i do konca ciazy. Bedzie ok.! I kazda z nas musi w to wierzyc, bo w sumie na tym etapie nic innego nam nie zostaloKobobo, Amave lubią tę wiadomość
-
Seli, ja przed drugą wizyta u ginki przez jakis tydzień miałam ciszę w brzuchu... zero boli miesiaczkowych, zero kłucia, no nic...Tez raz po raz miałam już czarne myśli. A w drodze do ginki bole miesiaczkowe wróciły. W tym tygodniu tez po trochu, dziś pachwiny sie delikatnie odezwały. Zobaczysz, jutro wszystko wroci
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Anika91. wrote:Seli, nie nakrecaj sie... A jak bardzo sie boisz, jedz na IP, powiedz ze mialas lekko zabarwiony sluz i chcesz to sprawdzic na usg..
Ja sie nie dziwie ze tak teraz panikujemy. Dla mnie to jest nieprawdopodobne ile jest poronien u nas na forum. Sama sie boje, ale tez chce wierzyc swojej intuicji.
Poprzednio, w poronionej ciazy, od poczatku czulam niepokoj, takie dziwne uczucie tragedii. Jakbym byla w zalobie. Dlugo nie czekalam na tragedie.
Teraz panikuje, ale tego uczucia nie mam. Chce wierzyc ze w pon i do konca ciazy. Bedzie ok.! I kazda z nas musi w to wierzyc, bo w sumie na tym etapie nic innego nam nie zostalo
Ehh... Rano się cieszyłam, że objawy ustaly, ale jak tak totalnie i nie odczuwam tego co codziennie... To mnie mega martwi. Potem zobaczyłam trochę tego śluzu, ale było tego mikro ślad... Nie wiem czy by mnie z takim na IP przyjęli jak wariatkę. Jest mi smutno... Bo jakoś wewnętrznie czuje, że jest coś nie tak. Ale może po prostu się nakręciłam... -
nick nieaktualnyJak lezalam w szpitalu, to ze mna na sali byla kobieta, ktora przyjechala z jednorazowa plamka krwi na wkladce. Takze nie tylko zrobili jej usg, gdzie zreszta wyszlo wszystko ok, to zostawili ja na obserwacji na pare dni. Na wszelki wypadek. Zrobili jakies posiewy i wypisali do domu
-
Zośkaaa wrote:Seli, ja przed drugą wizyta u ginki przez jakis tydzień miałam ciszę w brzuchu... zero boli miesiaczkowych, zero kłucia, no nic...Tez raz po raz miałam już czarne myśli. A w drodze do ginki bole miesiaczkowe wróciły. W tym tygodniu tez po trochu, dziś pachwiny sie delikatnie odezwały. Zobaczysz, jutro wszystko wroci
Oby, oby... bo już się zastanawiam czy czegoś złego nie zrobiłam, czy nie dźwignęłam, czy coś... -
Anika91. wrote:Jak lezalam w szpitalu, to ze mna na sali byla kobieta, ktora przyjechala z jednorazowa plamka krwi na wkladce. Takze nie tylko zrobili jej usg, gdzie zreszta wyszlo wszystko ok, to zostawili ja na obserwacji na pare dni. Na wszelki wypadek. Zrobili jakies posiewy i wypisali do domu
Poczekam, może jak jutro będzie tak to pojadę... -
nick nieaktualnyTo chyba pojedziemy razem. Ja też dzisiaj na papierze widziałam coś dziwnego, jakieś bladoróżowe małe kropeczki. Nie wiem, czy mi się przewidziało, czy ten papier miał jakieś kropki, potem wycierałam się naprawdę mocno i nic nie było. Brzuch mnie nie boli.
-
nick nieaktualny
-
Anika a w razie czego, gdzie tak przyjmują? Bo chyba nie każdy szpital jest taki spoko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sanka ja też poproszę o dopisanie mnie na 27.01 :*
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, za Wasze poradą umówiłam się jeszcze kontrolnie do innego ginekologa za 1,5t.Sanka lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Lutka chyba wykrywalna jest w badaniu. Ja nie badam proga.
-
sztuczny progesteron nie jest wykrywany w badaniu. Ja badałam 2 razy jakoś w 7 i 8 tygodniu i miałam bardzo niski w okolicach 15-16 jestem na duphastonie na razie z ciąża ok więc więcej już nie badałam żeby się nie stresować nie potrzebnie. Ja bym tak wysoki poZiom jednak skonsultowała z ginem
11.2017 - aniołek 8tc
-
nick nieaktualny
-
Duphaston nie jest wykrywalny, luteina podobno juz tak. Ja na wlasna reke na poczatku sama zbadalam dla siebie. Byl 25 i juz wiecej nie badalam. Nie potrzeba mi stresu ;p