STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrzeDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
W ciąży ciało jest przekrwione.. mi np. z nosa czasem kapie krew. Może przez te wymioty masz podrażnienia błony śluzowej żołądka. Niech przebadaja i przepisza cos osłonowego.
Moja Gabryska przy refluksie dziecięcym dostawała debridat osłonowo na błony śluzowe. Można go stosować od 3m.z. więc jest bezpiecznyRuddaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seli daj znać co się dzieje .
A ja tak trochę z inne beczki. Czy któraś z Was ma problemy z cerą ? Do tej pory brałam od lekarza lek Soolantra i Avene Triacneal , które nie są wskazane w ciąży. Moja twarz wygląda coraz gorzej. Mam grudki i czerwone małe krostki. Co można spokojnie w ciąży używać na trądzikowa twarz ? -
Mam to samo, wyglądam jakbym miała trądzik.. a tylko czasem coś mnie obsypalo, tak teraz nie mogę się tego dziadostwa pozbyć
W ogóle, to te zaparcia mnie wykoncza.. Nienawidzę suszonych śliwek, ale zalalam je gorąca woda i jutro robię do nich podejście :x -
MonaLiza wrote:Seli daj znać co się dzieje .
A ja tak trochę z inne beczki. Czy któraś z Was ma problemy z cerą ? Do tej pory brałam od lekarza lek Soolantra i Avene Triacneal , które nie są wskazane w ciąży. Moja twarz wygląda coraz gorzej. Mam grudki i czerwone małe krostki. Co można spokojnie w ciąży używać na trądzikowa twarz ?
Co do zaparc, ja też zalewalam suszone śliwki gorąca woda i czekałam aż trochę ostygną i wypijalam ten napar ale nie cały, śliwki jadłam na następny dzień górą 4-5 sztuk bo nie lubię takich śliwek .Mi bardzo pomogło.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Mam obawy co do zjedzenia bo mogę skończyć nad porcelana.. Ale nie przeżyje z tak nadetym brzuchem mam jakieś ziolka ale zacznę od tego. Mi teściowa kazała na noc namoczyć, więc jutro rano zrobię do tego podejście. Mam nadzieję że i mi pomoże
Nie mam właśnie nic na ten wysyp.. -
olkakarolka wrote:Mam obawy co do zjedzenia bo mogę skończyć nad porcelana.. Ale nie przeżyje z tak nadetym brzuchem mam jakieś ziolka ale zacznę od tego. Mi teściowa kazała na noc namoczyć, więc jutro rano zrobię do tego podejście. Mam nadzieję że i mi pomoże
Nie mam właśnie nic na ten wysyp..
rano szklanka wody moze pomoc na czczo ja kupuje ez sobie activie sliwkowa no i wypujam caly dzbanek zielonej. cudow nie ma ale jakos raz dziennie . nadety brzuch to masakra. ja ostatnio zjadlam tak kalafiora 1 kg czeresni i wieczorem bob ktory uwielbiam...... masakrycznie sie czulam -
Ruddaa wrote:Mnie wysypało strasznie jak nigdy przez całe życie nie miałam takiej skory , dekolt , szyja i twarz wszytsko jakby pod skóra . Nawet za nastolatki nie było tak złe , w pierwszej ciąży wyglądałam ślicznie , w tej odwrotnie Wiec może chłopak ?
rudaa moze byc to spowodowane luteina. wiesz pytam o primarka bo przy pierwszym dziecku mialam wszystkie ubranka dla dzidzi z primarka. kolezanka zrobila mi paczke i wyslala... bede wlasnie kogos szukala i prosila o taka przysluge.. wiec moze usmiechne sie do Ciebie ładnie