STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jadę nad morze
Paulcia pamiętam jak pisałaś że jak teściowa się dowie to będzie chciała testy na ojcostwo pewnie robić. Czy ona z natury taka wredna ? Ja na szczęście teściów mam spoko. Najbardziej chyba cieszy się teśćPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Ja jadę nad morze
Paulcia pamiętam jak pisałaś że jak teściowa się dowie to będzie chciała testy na ojcostwo pewnie robić. Czy ona z natury taka wredna ? Ja na szczęście teściów mam spoko. Najbardziej chyba cieszy się teśćtoyotarav4 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Seli cieszę się że lepiej się czujesz :-*
Plany na weekend? Chyba do teścia jedziemy bo Stare auto musimy wysprzatac i potem nie wiem. U nas jest brzydka pogoda , w końcu trochę chłodniej się zrobiło
Jest mi wewnętrznie smutno, mam złe przeczucia ale fizycznię od wczoraj czuje się super, zero jakichkolwiek objawów, dużo energii. Wczoraj ten odruch wymiotny i woda to z nerwów, bo zaczęłam sobie analizwoać i głowa mnie z nerwów zaczęła boleć na tyle, że mi było niedobrze... Staram się nie myśleć, co ma być to będzie...
Mój pojechał do teścia, załatwić tam pewne sprawy, mi się nie chciało, zabrałam się za sprzątanie. -
Minie Black wrote:My też dzisiaj rozpoczynamy 11 tc
Po obiedzie wybieramy się na festiwal piwa, od kilku lat jeździmy:)
Na stadion? -
Seli wrote:Jest mi wewnętrznie smutno, mam złe przeczucia ale fizycznię od wczoraj czuje się super, zero jakichkolwiek objawów, dużo energii. Wczoraj ten odruch wymiotny i woda to z nerwów, bo zaczęłam sobie analizwoać i głowa mnie z nerwów zaczęła boleć na tyle, że mi było niedobrze... Staram się nie myśleć, co ma być to będzie...
Mój pojechał do teścia, załatwić tam pewne sprawy, mi się nie chciało, zabrałam się za sprzątanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 09:48
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Seli wrote:Jest mi wewnętrznie smutno, mam złe przeczucia ale fizycznię od wczoraj czuje się super, zero jakichkolwiek objawów, dużo energii. Wczoraj ten odruch wymiotny i woda to z nerwów, bo zaczęłam sobie analizwoać i głowa mnie z nerwów zaczęła boleć na tyle, że mi było niedobrze... Staram się nie myśleć, co ma być to będzie...
Mój pojechał do teścia, załatwić tam pewne sprawy, mi się nie chciało, zabrałam się za sprzątanie.
Seli cholera czemu Ty masz złę przeczucia!!! kochana bo cie opiernicze uspokoj sie odpusc troche i nie szukaj dziury w całym- wszytsko bedzie dobrze na pewne rzeczy nie mamy wpływu i musimy przeczekac ten zly okres wszytskie. wszytskie sie stresejumy zle sie czujemy raz lepiej raz gorzej ale kochana głowa do góry... od dzis nie słysze zadnych narzekan... twoje nerwy twoj stres w niczym nie pomaga moze Ty za mocno wsłuchujesz sie w swoj organizm - odpusc troszke.. wszytsko musi byc dobrze u kazdej z nas teraz tylko czas i czekanie na to aby dzieciaczki nasze zrdowo rosły i sie rozwijały..a nie narzenanie wymiotuje zle nie wymiotuje tez zle bola piersi zle nie bola zle ....usmiech jest jak jest raz lepiej raz gorzej. głowa do góry. ja sie biore za prabkow gotowanko wstalam o 6 troche mdlilo ale zjadlam i jest okey.Paulcia28, bereda11, Zośkaaa, Minie Black, WiolaB lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Mnie tylko piersi bolą a tak luzik. Trzymam kciuki żeby z maluchem byli wszystko dobrze może organizm daje Ci chwilę na regenerację żeby potem wszystko wróciło?
Oby... Staram się to sobie jakoś tłumaczyć bo np. 3 dni zagnieżdżenia to była jakaś katorga... Tak bardzo źle się wtedy czułam, bałam się, że tak będzie cały czas a było te 3 dni i po nich betę zrobiłam Może teraz też to był jakiś "przełom" i tak się czułam i jest lepiej? Jakbym miała tak resztę ciąży to by było cudownie! -
u mnie w planach dziś mąż mnie ciągnie na koncert jutro pojedziemy nad jezioro. Nie wiem jak u was ale u mnie jest około 30 stopni i od 2 miesięcy nie padało. Wszystko zaczyna usychać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 09:53
11.2017 - aniołek 8tc
-
toyotarav4 wrote:Seli cholera czemu Ty masz złę przeczucia!!! kochana bo cie opiernicze uspokoj sie odpusc troche i nie szukaj dziury w całym- wszytsko bedzie dobrze na pewne rzeczy nie mamy wpływu i musimy przeczekac ten zly okres wszytskie. wszytskie sie stresejumy zle sie czujemy raz lepiej raz gorzej ale kochana głowa do góry... od dzis nie słysze zadnych narzekan... twoje nerwy twoj stres w niczym nie pomaga moze Ty za mocno wsłuchujesz sie w swoj organizm - odpusc troszke.. wszytsko musi byc dobrze u kazdej z nas teraz tylko czas i czekanie na to aby dzieciaczki nasze zrdowo rosły i sie rozwijały..a nie narzenanie wymiotuje zle nie wymiotuje tez zle bola piersi zle nie bola zle ....usmiech jest jak jest raz lepiej raz gorzej. głowa do góry. ja sie biore za prabkow gotowanko wstalam o 6 troche mdlilo ale zjadlam i jest okey.
Dzięki za opiernicz masz rację. Ja za bardzo się wsłuchuje, ale tak mam od zawsze, jakaś schiza staram się nie myśleć i przeczekać normalnie do prenatalnych.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
spaceangel wrote:u mnie w planach dziś mąż mnie ciągnie na koncert jutro pojedziemy nad jezioro. Nie wiem jak u was ale u mnie jest około 30 stopni i od 2 miesięcy nie padało. Wszystko zaczyna usychać
u nas pada, nie jest źle bo owoce są w tym roku ale pamiętam, że jak tak mało padało to było słabo... Dziś niby gorąco ale i pochmurno, wydaje mi się, że będzie też padać. -
Seli wrote:Dzięki za opiernicz masz rację. Ja za bardzo się wsłuchuje, ale tak mam od zawsze, jakaś schiza staram się nie myśleć i przeczekać normalnie do prenatalnych.
Paulcia28, lilly., toyotarav4 lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
MonaLiza wrote:Ja jadę nad morze
Paulcia pamiętam jak pisałaś że jak teściowa się dowie to będzie chciała testy na ojcostwo pewnie robić. Czy ona z natury taka wredna ? Ja na szczęście teściów mam spoko. Najbardziej chyba cieszy się teść
ja też chcę morze!Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
spaceangel wrote:Każda z nas ma schizy uwierz mi a nauka odpuszczania stresow sobie i przede wszystkim dziecku to długi i powolny proces będzie dobrze.
Staram się odpuszczać, ale pewnie przed gabinetem to zemdleje -
A ja przed chwilą wstałam do toalety i mi się tak w głowie zakrecilo że myślałam że padne w przedpokoju. No no coś nowegoDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Seli wrote:ja też chcę morze!Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Paulcia28 wrote:Ja też chcę
ja pojadę dopiero w sierpniu ;(
-
Dobrego dnia. Duzo luzu:-)
Ja mam dobe dla siebie. Panowie pojechali do lesniczowki a ja ogarne siebie i rozne sprawy moze poszaleje na zalando. Musze przymierzyc stroje kapielowe ktore mam i zadecyduje czy kupuje ciazowy. Za 2 tyg juz lecimy do Grecji. Szybko zlecililly., Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Mój pojechał do teścia, załatwić tam pewne sprawy, mi się nie chciało, zabrałam się za sprzątanie.
Mam to samo.. takie wewnętrzne poczucie tragedii od czasu wizyty.
Może po prostu się już nakręcamy same z powody wielu przykrych wiadomości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 10:05
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp