STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Paulcia u nas kazdy w szoku jak na razie. Nikt sie nie spodziewal tak szybko drugiej ciazy.
Szczerze boje sie tylko reakcji moich rodzicow ktorzy jeszcze nie wiedza. Raczej nie beda szczesliwi..
Co do planow to wczoraj mielismy sprzeczke z mezem wiec dzisiaj roznie z tymi planami moze byc. Mielismy jechac do moich rodzicow na grilla ale kto wie czy pojedziemy a jutro mielismy jechac nad morze i z tym tez roznie moze byc .
Życzę by mąż przestał się boczyc i coś z Waszych planów wyszło.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Zośkaaa wrote:Bierz bierz, przez całą ciążę Jeśli kiedyś tez bedziesz zmuszona brać jakaś większa ilość leków (czego nie życzę oczywiscie) to tez koniecznie probiotyki. Ja przed ciąża i na jej początku brałam Sanprobi IBS, a gdy skończyłam opakowanie to kupiłam Dicoflor 60, bo ma duzo szczepów igg.
Ja mam enterol, tak mi zalecil. A zaluje bo wczesniej ten glucophage to tez pewnie swoje zrobil przed... a czlowiek nie myslal o tym wczesniej. -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Food trucki też będą, więc ja się objem
Hehehe -
Seli wrote:No to rzeczywiscie maly... a ten sam sprzet i lekarz mierzyl?
Wizytę mam w poniedzialek -
Nynka86 wrote:Nie, inny lekarz i sprzęt 4 czerwca robił mi mój ginekolog na lepszyn sprzęcie a dzisiaj dyżurujący w szpitalu na gorszym.dlatego mam jeszcze malutką nadzieję.
Wizytę mam w poniedzialek
To jest jeszcze szansa, trzymam kciuki -
Seli właśnie o tą pracę chodzi. Dopiero co ją dostałam więc może jej nie być w każdej chwili.
Ogólnie to zawsze jest wyjście ale no
Paulcia moja mama z córy mojej też się bardzo cieszyła i cieszy tym bardziej że mogłam nie mieć dzieci w ogóle ale chyba za bardzo ją pokochała i nie dopuszcza myśli że będą jeszcze inne wnuki. Wszystko sprowadza się do małej. No i głupi jej to myślenia że jak jej dzieci 4 lata różnicy to u mnie powinno być podobnie.
No a tata całe życie ma mnie za małą dziewczynkę także tenPaulcia28 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Po przymiarkach. W dwuczesciowych strojach wygladam calkiem sexi z brzuszkiem. Fajnie wygladaja z paero. Za 2 tyg nie powinno byc inaczej. Jednoczesciowe juz za male. Nie kupuje na te wakacje niczego nowego.
Paulcia28, marcelcia, lilly., Kobobo lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Food trucki też będą, więc ja się objem
minie Ty tak jak ja 6 ciaza 4 poronienia ijjedna udana.....teraz czekamy na kolejna udana. a powiedz mialas prz poronieniach lyzeczkowanie czy samoistne. bomja 3 lyzeczkowania i teraz to sotatnie samoistne.. troche sie boje o moja szyjke po tylu lyczekowaniach ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.. -
czerwona_róża wrote:Po przymiarkach. W dwuczesciowych strojach wygladam calkiem sexi z brzuszkiem. Fajnie wygladaja z paero. Za 2 tyg nie powinno byc inaczej. Jednoczesciowe juz za male. Nie kupuje na te wakacje niczego nowego.
heh ja tez nic nie kupuje oblatam w tym co mam szkoda mi kasy no aczkolwiek we wrzesniu mam wesele i chyba bede musiala ogarnac juz jaks sukienke brzuszkowa moze macie jakies stronki z sukieneczkami.. fajne strije widzialam na c&a ciazowe -
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:minie Ty tak jak ja 6 ciaza 4 poronienia ijjedna udana.....teraz czekamy na kolejna udana. a powiedz mialas prz poronieniach lyzeczkowanie czy samoistne. bomja 3 lyzeczkowania i teraz to sotatnie samoistne.. troche sie boje o moja szyjke po tylu lyczekowaniach ale mam nadzieje ze bedzie dobrze..
-
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:heh ja tez nic nie kupuje oblatam w tym co mam szkoda mi kasy no aczkolwiek we wrzesniu mam wesele i chyba bede musiala ogarnac juz jaks sukienke brzuszkowa moze macie jakies stronki z sukieneczkami.. fajne strije widzialam na c&a ciazowe
-
Nynka86 wrote:Rano ktwawiłam pojechałam do szpitala w usg wyszło że od 04.06. Pęcherzyk nie urusł i dalej nie słychać echa zarodka. Jutro mam iść do swojego ginekologa i jak dalej nie urośnie to mam czekać na okres
-
A ja jak mialam brzuchol tak teraz jest bardzo... Plaski ;p wiec musialy jelita wariowac i niezle wzdecia. Waga tez trzyma sie ciagle w dole.
-
Minie Black wrote:Ja idę na wesele końcem czerwca, a że brzuszek mam już pokaźny to kiecke musiałam kupić - polecam asos, mają super modeleDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Ja dziś spodnie ciążowe kupiłam bo moje mnie cisną na brzuchu a myślałam że później będą mi potrzebne eh
Ja mam od 3 tygodni ;p takie do kolan spodenki. Super wygoda. Bo nawet jak wciskam sie w swoje to cisna po chwili albo od razu. -
Dziewczyny a ja nie mam już pomysłu na siebie. Rano wstaje, mega głodna. Jem, poczym albo jest mi mega niedobrze i energia spada do zera albo porcelana. Do tego bardzo szybko się męczę powiedzcie że to minieOstatnia miesiączka 27/04
Pierwsze USG 14/06 -
Doris_ wrote:Ja w 6t1d też miałam tylko pecherzyk i brak zarodka, ale u mnie jest tydzień do tyłu i jak byłam w 8t wg OM było widać zarodek 1cm i serduszko biło - wyszło, że to 7t1d,wiec tak, jak myślałam, bo miałam później owulacje. Może u Ciebie też była później.
-
Doris_ wrote:Też już getry ciążowe od czasu do czasu noszę, bo niestety nie dopinam się w żadne spodnie, zresztą czuję się taka mega opuchnieta i już 4,5kg na plusie, dramatDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie