STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam nad morzem teraz sie urlopujemy na wsi w okolicach zamoscia. Przytyłam pewnie z 3kg bo ciagle tu każą jeść, już mam dość :p a pojutrze jedziemy w okolice zakopca do moich dziadków także taka objazdowka troche w czwartek juz zamierzamy być w domu, w piatek mam wizyte no i l4 wypadaloby zaniesc do pracy
Wchodzę normalnie w swoje ciuchy na szczęscie xs i mam nadzieje że to potrwa :p nie bardzo ciazowe mi sie podobaja. Jedne spodnie moze kupie. Poprzednia ciaze przechodzilam w legginsach i nie ciazowych tunikach teraz bedzie gorzej bo zima
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 13:27
-
MonaLiza wrote:Odnośnie l4 to uprzedzacie wcześniej czy od razu l4 kawa na ławę ? Nie wiem jak się zachowac.
Ja wzielam i porozmawialam. Nie chcialam tak chamsko rzucac i tyle... I nie zaluje bo czuje sie w porzadku, dyrekcja tez byla w porzadku. Chyba lepiej powiedziec zanim sie da l4. -
Seli wrote:A mi mdlosci wrocily i niesamowity bol sutkow, ale tylko sutkow ;p wiec to byl dzien przerwy, uf ;p
Mnie wczoraj tylko jeden sutek bolał i się zastanawiałem o co chodzi, a dzisiaj nic już nie czuje, jakbym w ciąży nie była ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 14:42
-
MonaLiza wrote:To już by wypadało powiedzieć. Ja mam nieco inaczej bo w moim mieście jestem tylko ja z mojej firmy. Z przełożonym widuje się rzadko A co dopiero wyjazd do siedziby. I tak przez tel mówić to nie wiem czy wypada. Ech problem sobie zrobiłam
Jak masz daleko itp. To zadzwon. Nie wyjdzie to tak zle. Moim zdaniem glupio tak rzucic samym l4 :p no chyba, ze ma sie wrednego szefa itp. -
Jenny Wren wrote:Mnie wczoraj tylko jeden sutek bolał i się zastanawiałem o co chodzi,
-
A mi moja kierowniczka powiedziała że mam nie pracować i sobie od razu l4 załatwić i odpoczywać w domu bo mi się należy. A samo zwolnienie lekarka wysłała elektronicznie do ZUS ja tylko uprzedzilam do kiedy nie było żadnego stresu.
A mnie dopadło przeziębienie poziom hard.. Mam stan podgoraczkowy i taki bol głowy że zbiera się na wymioty myślicie że apap pomoże?
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
WiolaB wrote:A mi moja kierowniczka powiedziała że mam nie pracować i sobie od razu l4 załatwić i odpoczywać w domu bo mi się należy. A samo zwolnienie lekarka wysłała elektronicznie do ZUS ja tylko uprzedzilam do kiedy nie było żadnego stresu.
A mnie dopadło przeziębienie poziom hard.. Mam stan podgoraczkowy i taki bol głowy że zbiera się na wymioty myślicie że apap pomoże?
Sprobuj, nic innego brac nie mozna. Mi kawa zwykla z mlekiem tez pomaga ale wiem, ze bol mam od cisnienia. Moze jakis zimny oklad? -
Ja mam całe zatoki zawalone i to chyba z tego ten bol nie chce też żeby gorączka się rozwinęła.. masuje zatoki ale średnio splywa.. marzę żeby ktoś mnie dobił..
Ponad 2 lata walki.
-
WiolaB wrote:Ja mam całe zatoki zawalone i to chyba z tego ten bol nie chce też żeby gorączka się rozwinęła.. masuje zatoki ale średnio splywa.. marzę żeby ktoś mnie dobił..
-
A ja zebrałam się aby porozmaiwac z partnerem , ze tak dłużej być nie może . Wszytsko psuje między nami i nie wiem na czym stoję . I mało usłyszałam , ale usłyszałam , ze nie zależy mu tak na nas , i musi pomyśleć dziś czy chce być z nami . I ze wynajmie sobie coś . Zadałam mu pytanie czy zamierza coś zrobić , jakoś to wszytsko naprawić czy zachwpwywac się jak żywy trup ( tak się zachowuje ) zero z nim kontaktu każdy siedzi całymi dniami w innym pokoju . Popłakałam się . Trochę innej odpowiedzi się spodziewałam .
-
WiolaB wrote:Ja mam całe zatoki zawalone i to chyba z tego ten bol nie chce też żeby gorączka się rozwinęła.. masuje zatoki ale średnio splywa.. marzę żeby ktoś mnie dobił..[/Q
pracowalam w aptece plaster borowinowy rewelacyjny smierdzi jak ziemia ale na zatoki okeyWiolaB lubi tę wiadomość
-
Ruddaa wrote:A ja zebrałam się aby porozmaiwac z partnerem , ze tak dłużej być nie może . Wszytsko psuje między nami i nie wiem na czym stoję . I mało usłyszałam , ale usłyszałam , ze nie zależy mu tak na nas , i musi pomyśleć dziś czy chce być z nami . I ze wynajmie sobie coś . Zadałam mu pytanie czy zamierza coś zrobić , jakoś to wszytsko naprawić czy zachwpwywac się jak żywy trup ( tak się zachowuje ) zero z nim kontaktu każdy siedzi całymi dniami w innym pokoju . Popłakałam się . Trochę innej odpowiedzi się spodziewałam .
Ruda strasznie mi przykro.. widocznie Twój partner nie dojrzał do roli ojca szkoda że myśli tylko o sobie ale lepiej teraz niż jakby później. Może chociaż kiedyś zmadrzeje i przeprosi Cię za to? Dasz sobie radę sama z dwójką dzieci?
Mąż pognal po apap wzięłam do tego zimny pokład i zmieniłam pokój na chlodniejszy obu cos pomoglo..
Ponad 2 lata walki.
-
Paulcia28 wrote:Grunt że Ty jesteś szczęśliwa , innymi się nie przejmuj bo to Twoje życie! Moja mama chyba najbardziej się cieszy, tak długo czekała na wnuki , 3 miesiące temu w końcu babcia została, drugi wnuk niestety nie urodził się bo dziewczyna mojego drugiego brata poronila w 7 miesiącu ciąży no i teraz mama nam kibicuje by maleństwo rosło zdrowo. Najważniejsze jest jak my się czujemy i nasze prywatne szczęście jest najważniejsze.
Życzę by mąż przestał się boczyc i coś z Waszych planów wyszło.
Paulcia w 7 miesiącu?? To musiała być tragedia
Co się wydarzyło?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Wiola B . Byłam w różnych związkach i zawsze uwazalam , ze najgorsze co może się stać to znowu zostać sama , choć za pierwszym razem byslismy za młodzi aby podołać po 18 lat , i sytuacja nas przerosła . Myslam , ze to tylko chwilowe , ciężko mi zrozumieć , ze mógł mnie tak oszukać . I ze mogłam się tak pomylić ...Córę mam duża , pewnie bedZie ciężko , ale czy dam pewnie tak . Nie potrafię tego zrozumieć jak można się tak zachować .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 15:29
-
Seli wrote:A mi mdlosci wrocily i niesamowity bol sutkow, ale tylko sutkow ;p wiec to byl dzien przerwy, uf ;p
Seli to super! mam nadzieje ze stres już mniejszy3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp