STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka86 wrote:Mam nadzieję... tylko to krwawienie... nie jest mocne ale jest a lekarz w szpitalu olewka totalna, nienawidzę tego szpitala ale jest najbliżejDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Nynka86 wrote:Mam nadzieję... tylko to krwawienie... nie jest mocne ale jest a lekarz w szpitalu olewka totalna, nienawidzę tego szpitala ale jest najbliżej
-
Paulcia28 wrote:U mnie 3 kg plus ale z 1,5 kg piersi ważą
-
Doris_ wrote:Dokładnie w tym czasie sama leżałam w szpitalu, bo miałam plamienia. Zrobili badania, betę, usg, straszyli pustym jajem plodowym. Ale beta się podwoiła, po 2 tyg miałam kolejne badanie i było serduszko. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze.
Doris_ lubi tę wiadomość
-
Nynka86 wrote:Mi tylko usg zrobił i kazał jechać do domu i czekać na okres
-
A mi mdlosci wrocily i niesamowity bol sutkow, ale tylko sutkow ;p wiec to byl dzien przerwy, uf ;p
Paulcia28, lilly. lubią tę wiadomość
-
Angela92 wrote:Dziewczyny a ja nie mam już pomysłu na siebie. Rano wstaje, mega głodna. Jem, poczym albo jest mi mega niedobrze i energia spada do zera albo porcelana. Do tego bardzo szybko się męczę powiedzcie że to minie
Ciezko cos doradzić... chyba trzeba czekac az sie polepszy i tyle. Ja wymiotowalam półtora tygodnia, później tydz spokoj a wczoraj znow sie zaczelo... nic nie moge zjesc i ciągle wymiotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 12:21
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
Angela92 wrote:Dziewczyny a ja nie mam już pomysłu na siebie. Rano wstaje, mega głodna. Jem, poczym albo jest mi mega niedobrze i energia spada do zera albo porcelana. Do tego bardzo szybko się męczę powiedzcie że to minie
Też tak mam... Znaczy dziś nie byłam rano taka głodna, ale myślę, że chwilowe. Ogólnie nawet jak wieczorem bardzo późno zjadłam to i tak rano byłam głodna. Jak dużo wymiotujesz to zaopatrz się w probiotyki, jest dużo lepiej. -
Nynka86 wrote:Będę musiała chyba do Jeleniej Góry bo do Legnicy już napewno nie pojadę tam mi powiedział że samo się rozwiąże
A nie dostałaś luteiny albo duphastonu? -
Seli wrote:A nie dostałaś luteiny albo duphastonu?
-
marcelcia wrote:Doris mnie z krwotokiem, przy ciazy żywej puścili do donu 2 razy
Mnie w pierwszej ciazy w 1 trymestrze z krwawieniem tez puszczali do domu. Bylam obstawiona lekami wiec co innego mieli w szpitali zrobic? Conajwyzej mozna zrobic dokladniejsze badania z krwi. Dac inne leki - ale zadnych zabiegow ratujacych na tym etapie nie ma...niestety
-
czerwona_róża wrote:Mnie w pierwszej ciazy w 1 trymestrze z krwawieniem tez puszczali do domu. Bylam obstawiona lekami wiec co innego mieli w szpitali zrobic? Conajwyzej mozna zrobic dokladniejsze badania z krwi. Dac inne leki - ale zadnych zabiegow ratujacych na tym etapie nie ma...niestety
-
toyotarav4 wrote:heh ja tez nic nie kupuje oblatam w tym co mam szkoda mi kasy no aczkolwiek we wrzesniu mam wesele i chyba bede musiala ogarnac juz jaks sukienke brzuszkowa moze macie jakies stronki z sukieneczkami.. fajne strije widzialam na c&a ciazowe
Ciezko jest z takimi ubraniami. Ja pracuje. Musze ubierac sie elegancko i trudno cos znalezc. Popatrz na happymum. Poszperaj tez na zalando - tam jest kilka ubran ciazowych roznych marek. Ale mi w pierwszej ciazy chyba najlepiej sprawdzaly sie sukienki oversize z simple. HM i inne z tej polki bywaja slabej jakosci. A w ciazy ma sie z reguly niewiele ubran i nosi sie to samo. Mi w zasadzie po pierwszej nie zostalo prawie nic. Wszystko nadaje sie do smieci
-
Paulcia28 wrote:Ja dziś spodnie ciążowe kupiłam bo moje mnie cisną na brzuchu a myślałam że później będą mi potrzebne eh
Gdzie kupilas? Ja wlasnie ze spodniami slabo stoje i musze kupic. Chociaz zastanawiam sie czy nie poczekakac do sierpnia wrzesnia a teraz sukienki. Dzis wyszukalam cala garderobe ktora na szybko musze nosic przez najblizsze miesiace
-
Seli wrote:A mi mdlosci wrocily i niesamowity bol sutkow, ale tylko sutkow ;p wiec to byl dzien przerwy, uf ;pDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
czerwona_róża wrote:Gdzie kupilas? Ja wlasnie ze spodniami slabo stoje i musze kupic. Chociaz zastanawiam sie czy nie poczekakac do sierpnia wrzesnia a teraz sukienki. Dzis wyszukalam cala garderobe ktora na szybko musze nosic przez najblizsze miesiace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 13:02
lilly. lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Paulcia28 wrote:No widzisz !!! Seli Twój organizm dał Ci chwilę odetchnąć i teraz zaś Cię męczy nie stresuj się tak, będzie dobrze :-*
Lekko bo lekko ale jest tak moze zostac ;pPaulcia28 lubi tę wiadomość