STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Łącze się z Tobą w bólu :* Też mam dietę cukrzycową. Jakoś daję radę. Powoli się przyzwyczajam
U mnie taki plus, że odkąd jestem w ciąży w ogóle nie ciągnie mnie do słodkiego. A powiedz mi, też waga leci w dół? Przez trzy dni mam pół kg znowu na minusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 22:42
-
Marcelina bardzo mi przykro , cokolwiek bym powiedziała i tak nie ukoi twojego bólu . Bardzo smutna wiadomość .
Jak już dojdziesz troszkę do siebie zastanów się nad badaniami , ja straciłam 2 ciąże bo noe wiedziałam
O mutacjach MTHFR , koleżanka bo komornik nk . Trzymaj się , ściskam mocno . -
nick nieaktualnyDzien dobry! Nowy dzien;)
Ja w drodze na jazdy (6.00!), na szczescie mdlosci mam wieczorneostatnio gin pozwolil na aktywnosc wiec moze wpadnie chociaz pol godz na orbiterku, do napisania ostatnie zaliczenie na studia
Co do wagi- nie pokazuje wzrostu ale ja sie czuje jakies pare kg do przodu. Piersi- nie bola ogolnie, tylko po sciagnieci biustonosza mam pare chwil dosc mocnego bolu. Mysliscie ze kwestia wymiany na wygodniejszy? Jak chodze to jest ok, nie wydaje mi sie zeby byl za maly .
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 06:13
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Anika91. wrote:Dzien dobry! Nowy dzien;)
Ja w drodze na jazdy (6.00!), na szczescie mdlosci mam wieczorneostatnio gin pozwolil na aktywnosc wiec moze wpadnie chociaz pol godz na orbiterku, do napisania ostatnie zaliczenie na studia
Co do wagi- nie pokazuje wzrostu ale ja sie czuje jakies pare kg do przodu. Piersi- nie bola ogolnie, tylko po sciagnieci biustonosza mam pare chwil dosc mocnego bolu. Mysliscie ze kwestia wymiany na wygodniejszy? Jak chodze to jest ok, nie wydaje mi sie zeby byl za maly .
Milego dnia!
Ja też tak mam że jak ściągnę biustonosz to mam takie uczucie ciężkościcały dzień podtrzymywane stanikiem były to potem zaboli. Ja jestem z wagą na plus i chociaż są dni że strasznie mało jem a dużo się ruszam. Geny rodzinki taty mojego, bo u mojej mamy żadnej z 3 ciąży nie było widać
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
A mi się ósemka wyżyna
boli jak diabli i zaraz po 8 idę do dentysty bo zwariuje
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dzien dobry
Juz jutro wyczekiwana wizyta!
Odliczam niecierpliwie godziny !Paulcia28, czerwona_róża lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dzień dobry
Ja też jutro mam wizytę. Ale w przeciwieństwie do Was zobaczę mojego kurczaczka po raz pierwszy
Już nie mogę się doczekać
Marcelcia, strasznie mi przykroMam nadzieję, że znajdziesz w końcu przyczynę i urodzisz jeszcze piękne, zdrowe dzieci
Życzę Ci tego z całego serca!
-
Dziewczyny można pić cappuccino w ciąży? Jeden kubek dziennie???Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
WiolaB wrote:Też Was wkurza ta nowa ustawa RODO? dzis mialam do odbioru wyniki i dzwonie do laboratorium czy juz sa do odbioru mowia ze tak to pytam czy maz moze przyjechac bobsie zle czuje a on ma laboratorium pod nosem. Jasne niech pani maz przyjezdza.. mój luby idzie po wynik A Pani mu mówi że do widzenia żadnych wyników nie wyda bo ustawa RODO niech zona sama przyjedzie. Jestem taka zła ehh chore ustawy a zadne upowaznienie nie było potrzebne jak pobierali próbki do badań.
Marcelcia trzymam kciuki oby wszystko było ok..
nie mow mi nic o Rodo mam swoja dzialnosc siedzie w paierach od tygodnia musze dac do podpisanai pracownikom wszytsko papierologiaa. potem nie nadazm z czytaniem forum przez te papiery -
toyotarav4 wrote:ja tam pije jedna sypana z rana. oczywiscie ze mozesz dlaczego myslisz ze nie ?Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
wiecie co wszystko to wielki znak zapytania. ja zaszlam w ciaze w styczniu w lutym poronilam a moja bratowa zaszła w lutym a w 17 tyg teraz poronila. w badanich genetycznych wyszlo wszytsko ok wad genetycznych nie bylo! wiec czemu? ja jej mowie ze dla ,mnie to bedzie zepol antyfosfolipidowy bo wtak poznje ciazy poronienie ? masakra.
marcelinka a Ty dala do badania czy nie ? -
Hej
ja noc mialam w miare spokojna, ale piekla mnie blizna i wolalam sprawdzic. Nic na niej nie mam, zrobiono mi dwa usg. Klusek jest ogromny! 4.30 cm.
MaryAnn, MonaLiza, Paulcia28, sallvie, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Dziewczyny można pić cappuccino w ciąży? Jeden kubek dziennie???
Pytałam o to kiedyś lekarza. Nie potrafię normalnie funkcjonować bez porannej kawkiPowiedział, że wszytsko z umiarem, ale jak najbardziej można pić kawę (więc cappuccino też) do 2-3 filiżanek dziennie. Więcej lepiej nie, bo wypłukuje chyba wapń i magnez a jak wiadomo, szczególnie w ciąży takie niedobory nam nie potrzebne. Podejrzewam, że co lekarz to inna opinia, ale mój tak powiedział, więc bez wyrzutów sumienia piję codziennie kubek kawy do śniadania
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Seli, to świetnie! Byłaś dzisiaj na wizycie? A mówili jaki powód takiego pieczenia? I co z tymi skurczami? Przeszło już?
Skoro Twoje maleństwo ma 4.3 cm, to ciekawe ile ma moje? Z córką byłam na usg w 7t4d, to miała 1,53 cm. To nr 2 bedzie miał może ze 2 cm, co?
-
Dzień dobry
aż się wam pochwalę jakie cudne warkoczyki dziś zaplotłam mojej córeczce
wczoraj ze żłobka odebrałam ją z takimi więc stwierdziłam że skoro ciocie dały radę to ja też!
jakimś cudem udało mi się ujarzmić małą wiercipiętkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08016596da34.jpgPaulcia28, Kobobo, Marciiik, MaryAnn, sallvie lubią tę wiadomość