STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
witaj.
Napisalam do swojego gina, mam sporo brazowego sluzu na wkladce... nic mnie nie boli, wiec mam nadzieje, ze to nic powaznego. -
Patrycja20 wrote:Seli byłas może na staraczkach 92?
Tak -
Karolajn wrote:jutro zaczynam 13 tydzień, a mdłości wróciły takie potworne jak na początku ;(
Witaj w klubiechoć u mnie nawet nie takie straszne ale są
-
Patrycja20 wrote:Kojarzę Cię właśnie z tamtego wątku
))
Bo kiedyś się udzielałam -
nick nieaktualny
-
Cześć Patrycja
zapraszamy, już dopisałam Cię do listy.
Kupiłam sobie dziś taką luźną spódnicę, bo jakoś tak złapałam się na tym że nie mam już w czym chodzić. Zła jestem bo mama mnie odciągała od zakupów ciążowych dwa lata temu jak byłam w ciąży z córką mówiąc że to bez sensu. Pożyczyła mi trochę pasujących na mnie ubrań, więc tak łaziłam w kółko w tym samym. Na szczęście to było lato więc jakoś poszło. No a teraz znowu jestem w ciąży i znowu nie mam w czym chodzić... i tym bardziej bez sensu kupować np letnie ciążowe rzeczy bo przecież brzuszek niewielki wyskoczy pewnie w drugiej połowie sierpnia. Ale ciasno w ciuchach już mi jestPatrycja20, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Karolajn wrote:kiedy zaopatrujecie się w koszule do karmienia te które zabiera się do szpitala po porodzie? bo ja nie wiem jaka gruba będę i jaki mam rozmiar kupić, chyba za wcześnie o tym myśleć prawda?
-
Hej dziewczyny. Podczytuję was trochę i zauważyłam, że padł temat witamin. Też brałam w ciąży Femibion 1 a potem 2, ale potem trafiłam na artykuł farmaceuty o składach witamin dla ciężarnych i bardzo słabo on wypada pod względem ilości Wit w składzie (żałuję, że tak późno na to wpadłam). Do tego jest opór drogi..
Teraz na czas karmienia zmieniłam witaminy na Doppelherz mama premium i w porównaniu z Femibionem ma wszystkiego więcej - chociażby dawka DHA 250 do 600.. a jest tańszytakże ja mogę spokojnie polecić ten
Edit: Znalazłam link do porównania. Może wpadnie wam coś innego w oko
http://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:40
anika82, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Ale ja dzisiaj żre! Bo inaczej sie tego nie nie mogę nazwać. Bułka, lody, winogrona, lody, pierogi i znowu lody. Szkoda że mi wróciła ochota na słodycze
Ja też nie mam już w czym chodzić. Najwygodniej mi w dresiku. Muszę sobie zakupić nowe. Nie mam pojęcia jakie spodnie kupić. Bo na pewno nie chce tych wysokich niszowych okropnych.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
anika82 wrote:mi gin też o nim mówił ale nie mieli ich w aptece więc temu fembion, ale następny kupie ten co polecasz
U mnie w aptece też nigdy nie maswoją drogą polecam aptekagemini.pl w porównaniu z innymi jest duuzo taniej i tam co miesiąc robię zakupy, nawet z kosztami przesyłki wychodzi taniej. A dla tych co nad morzem to mają w ogóle bajkę bo mogą sobie odebrać
ja tu zrobiłam wyprawkę kosmetyczno-lekowa dla mojej Małej
-
Patrycja hej
Ja nadal chodzę w swoich ciuchach. No czasem pod wieczór guzik rozpinam w takich ciaśniejszych jeansach ale typowo ciążowe kupię pewnie koło 20 tygodnia. Ja wszystkie witaminy biore osobno w prevenicie jest kwas b12 i jeszcze jakaś b inna i osobno D i jod.
Ja przed ciążą wciągałam słodycze jak karcher, a teraz czasem coś zjem ale chyba bardziej z przyzwyczajenia niż ochoty :p mam smaka dużego na owoce
Ja właśnie regularnie w gemini robie zakupy chociaż troszkę podrożała niestety. Odbior mam 5min od domu także fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 14:05
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
A ja w weekend kupiłam sobie dwie eleganckie sukienki na wesela i 18-stki, mam nadzieję że zamieszczę się w nie we wrześniu... A jak nie to w przyszłym roku jak już będzie "po"...
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
katepr wrote:Patrycja hej
Ja nadal chodzę w swoich ciuchach. No czasem pod wieczór guzik rozpinam w takich ciaśniejszych jeansach ale typowo ciążowe kupię pewnie koło 20 tygodnia. Ja wszystkie witaminy biore osobno w prevenicie jest kwas b12 i jeszcze jakaś b inna i osobno D i jod.
Ja przed ciążą wciągałam słodycze jak karcher, a teraz czasem coś zjem ale chyba bardziej z przyzwyczajenia niż ochoty :p mam smaka dużego na owoce
Ja właśnie regularnie w gemini robie zakupy chociaż troszkę podrożała niestety. Odbior mam 5min od domu także fajnie
Ja we wrześniu mam imprezę służbową u męża w pracy. Coś będzie trzeba wykombinować jakaś kreację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 14:11