STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ciuchów - ja mam i spodenki i jeansy, bo były wygodne, szczególnie na początku.
Teraz? Teraz mam luz jeszcze w swoich normalnych ciuchach
Ja tak przez ostatnie dni miałam słaby apetyt, ale dziś po prostu nie wiem co ze sobą zrobića gofry bym zjadła (i zrobię z czekoladą), grzanki z boczkiem i szczypiorkiem, kotleta schabowego, krem z marchewki... I tak zaczęłam gotować wszystko
I jeszcze mam chrupki orzechowe
hah
MonaLiza, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
anika82 wrote:to żle zrozumiałam, ogólnie u mnie jakos wolniej z kontaktowaniem i myśleniem
nie przejmuj sięMam podobnie ostatnio
taka zamulona jestem... Możemy zwalić winę na ciążę
anika82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, trochę czasu mnie nie było ale ogólne zamieszanie z kupnem mieszkania no i w całości do remontu ... ale przynajmniej będzie tak jak ja sobie wymarzyłam, starszą dwójkę wysyłam na 2 miesiące do babci nad morze, i mamy czasu 2 miesiące na generalny remont, trzeba zrobić wszystko oprócz wymiany okien... mdłości ciągle mnie trzymają, często mi się w głowie kręci, w kościele w kółko słabo mi się robi, i strasznie mnie ciągnie podbrzusze, zwłaszcza jak gwałtownie wstanę lub przekręcę się na bok, wizytę mam 27.06 to będzie 11t 2d więc nie wiem czy to już będą prenatalne czy zapisze mnie na kolejny termin w krótkim odstępie czasu. Pozdrawiam Was dziewczyny.
-
Hej Dziewczyny! Długo mnie nie było, ale byłam na urlopie. Nie zdołałam nadrobić prawie dwustu stron
Gratuluję kolejnych wizyt:)
Ja swoją mam w piątek, a dziś byłam pobrać krew do wszystkich badań.
Jak u Was z brzuszkami? U mnie wieczorem jest ewidentnie większy, a jest dość wcześnie. Wiem, że to indywidualna sprawa, dlatego pytam z ciekawości:)
Pozdrawiam Was:)7cs- szczęśliwy
-
Jenny Wren wrote:Dziewczyny, pijecie piwo bezalkoholowe? Dziś mecz, mam ochotę na takie piwo, mąż mi nawet kupił. Warka radler i niby 0,0%. Jestem w 9 tygodniu i nie wiem czy to jest dozwolone. A w Internecie różne rzeczy przeczytać można.
-
Jenny Wren wrote:Dziewczyny, pijecie piwo bezalkoholowe? Dziś mecz, mam ochotę na takie piwo, mąż mi nawet kupił. Warka radler i niby 0,0%. Jestem w 9 tygodniu i nie wiem czy to jest dozwolone. A w Internecie różne rzeczy przeczytać można.
Można, ja pijęważne by było naprawdę 0% a nie 0,5% :p ale warka ma zero prawdziwe.
-
Dziewczyny, ja bym była ostrożna z tymi piwami 0,0%, bo nawet one mają w sobie odrobinę alkoholu.
Jest obowiązek zaokrąglania do jednego miejsca po przecinku. Czyli jeśli piwo realnie ma np. 0,04%, to będzie zaokrąglone do 0,0%. I jest to zgodne z prawem. Ilość ta jest tak mała, żadne alkomaty jej nie wykryją. Czy ma wpływ na dziecko? Nie mam pojęcia. Ja osobiście wolę nie pić.
Czytałam też, że chmiel nie jest zbyt zdrowy dla kobiet w ciąży, napoje gazowane (którym jest takie piwo) również
-
Ja piwoszem wielkim nie jestem, a te co piłam, smakowe to z piwa miały tyle co w nazwie
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, ja bym była ostrożna z tymi piwami 0,0%, bo nawet one mają w sobie odrobinę alkoholu.
Jest obowiązek zaokrąglania do jednego miejsca po przecinku. Czyli jeśli piwo realnie ma np. 0,04%, to będzie zaokrąglone do 0,0%. I jest to zgodne z prawem. Ilość ta jest tak mała, żadne alkomaty jej nie wykryją. Czy ma wpływ na dziecko? Nie mam pojęcia. Ja osobiście wolę nie pić.
Czytałam też, że chmiel nie jest zbyt zdrowy dla kobiet w ciąży, napoje gazowane (którym jest takie piwo) równieżKitkat lubi tę wiadomość