STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:No ja trzech dupkow upilnowac nie moglam ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:27
11.2017 - aniołek 8tc
-
MonaLiza wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4808e535db20.jpg
To moja apteczka i na dole niebieskie opakowanie na leki.
Mam calkiem podobno. To z ikei? Mam rtvke taka brazowa i mam wlasnie tam cale lekii bandarze, plastry i wszystko tam mozna znalezc ;p
-
Znajome cukiereczki
Ostatnio też ratowalam sie plastrami apap Ice
A pudełko calkiem fajne, musze popatrzec za czyms większym
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Seli nie szafka już trochę lat ma ale nie z Ikei. No ja też tam mam jakieś gripexy itp.
Zoskaa na allegro na pewno też są pudełka. Przy takiej ilości leków to inaczej to naprawdę można się wsciec. Ja się wsciekam raz w tygodniu przy ładowaniu pudełka. A jak bym codziennie.miala grzebać w tych lekach to by.mi się nie chciało. -
Pudeleczka tanio tez sa w aptece
ja mialam male na trzy przegrodki ;p
-
Seli wrote:Pudeleczka tanio tez sa w aptece
ja mialam male na trzy przegrodki ;p
Właśnie takie mam, ale przy takiej ilości leków to się nie sprawdza.
Mona, juz sprawdzałam właśnie na allegro, jutro coś kupie
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Witam:) podczytuje was od paru dni i chyba czas się przywitac;) jestem po dwóch poronieniach i to moja trzecia ciąża, tym razem na neoparin i acard i mam nadzieję że się w końcu uda;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 23:14
mommytobe, Marciiik, Agnuka lubią tę wiadomość
-
Mammamia11 wrote:Witam:) podczytuje was od paru dni i chyba czas się przywitac;) jestem po dwóch poronieniach i to moja trzecia ciąża, tym razem na neoparin i acard i mam nadzieję że się w końcu uda;)
to podobnie jak ja. Kolejna do potwierdzenia zasady " do trzech razy sztuka "
-
9 tabletek luteiny 2 tabletki estrogenu , rano tabletka na komórki nk i eutythox . Plus zastrzyk rano . Acard kazali mi odstawić , No i witaminki , kwasy dha , witamina d3 , metylowane formy b6 b12 i aktywny kwas foliowy . Bez bicia się przyznaje , ze z 2 razy zapominam witamin , może dlatego ze biorę je wieczorem ? I padłam
-
Mammamia11 wrote:Witam:) podczytuje was od paru dni i chyba czas się przywitac;) jestem po dwóch poronieniach i to moja trzecia ciąża, tym razem na neoparin i acard i mam nadzieję że się w końcu uda;)
lat 14
-
anika82 wrote:A skąd jesteś. Ja też z Podlasia. I my dużo jeździmy po całej Polsce
My też do tej pory dużo podróżowaliśmy a to samo, a to z dziećmi. A teraz ja się niestety na podróże nie nadaje.
A Ty skąd jesteś?
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Ruddaa wrote:9 tabletek luteiny 2 tabletki estrogenu , rano tabletka na komórki nk i eutythox . Plus zastrzyk rano . Acard kazali mi odstawić , No i witaminki , kwasy dha , witamina d3 , metylowane formy b6 b12 i aktywny kwas foliowy . Bez bicia się przyznaje , ze z 2 razy zapominam witamin , może dlatego ze biorę je wieczorem ? I padłam
Miłej niedzielki dziewczyny. -
Kurczę zauważyłam w karcie ciąży że mam brać 2x1 luteine dopochwowo do 24 tyg. A jestem.pewna że na wizycie mówił by brać już tylko jedna i od około tygodnia biorę tylko jedna. I pytanie czy ja źle zrozumiałam czy źle zapisal w karcie. Chyba będę brać 2 jakby co to nie zaszkodzi.
-
Hej
Ja dziś pospałam... Ale ogólnie dużo śpię też w ciągu dnia, mam nadzieję, że za 2 h nie weźmie mnie znów śpiączka i coś ogarnę w domu
Witaj Mammamia -
MonaLiza wrote:Kurczę zauważyłam w karcie ciąży że mam brać 2x1 luteine dopochwowo do 24 tyg. A jestem.pewna że na wizycie mówił by brać już tylko jedna i od około tygodnia biorę tylko jedna. I pytanie czy ja źle zrozumiałam czy źle zapisal w karcie. Chyba będę brać 2 jakby co to nie zaszkodzi.
nie zaszkodzi raczej przy zagrozonej ciazy lutka raz 2MonaLiza lubi tę wiadomość