STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:Seli nie szafka już trochę lat ma ale nie z Ikei. No ja też tam mam jakieś gripexy itp.
Zoskaa na allegro na pewno też są pudełka. Przy takiej ilości leków to inaczej to naprawdę można się wsciec. Ja się wsciekam raz w tygodniu przy ładowaniu pudełka. i fraxm codziennie.miala grzebać w tych lekach to by.mi się nie chciało.
a ty i clexane i fraxiparine. czy poprostu zamiennik cleaxane? czy Ty badasz bialko s ddimery i abty X xa -
toyotarav4 wrote:a ty i clexane i fraxiparine. czy poprostu zamiennik cleaxane? czy Ty badasz bialko s ddimery i abty X xa
-
dziewczyny czy Wy robicie uz dzidzisiowe zakupy? a ha i jeszcze jedna bardzo wazna sprawa czy robilyscie rozeznanie odnosnie banku komorek czy bedziecie pobieraly i przechowywaly. ja przy pierwsym dziecku nie zachowalam a teraz coraz bardziej mysle -
toyotarav4 wrote:dziewczyny czy Wy robicie uz dzidzisiowe zakupy? a ha i jeszcze jedna bardzo wazna sprawa czy robilyscie rozeznanie odnosnie banku komorek czy bedziecie pobieraly i przechowywaly. ja przy pierwsym dziecku nie zachowalam a teraz coraz bardziej mysle
Chodzi Ci o bank komórek macierzystych ?
-
Ja się zastanawiam nad bankiem... Ale musimy to dobrze przemyśleć, na rok to prawie dwa tysiące wychodzi... To sporo...
Co do zakupów - mam trochę ciuszków i pierdółAle robię listę zakupów. Dużo rzeczy na niej jest na razie dla mnie
np. aniball, laktator itp.
-
Hejka
Ja zakupow jeszcze nie robie, troche ze strachu a troche z tego powodu ze 90% juz mam.
Wozek czeka na wypranie, nosidelko tez, wanienka lezy w piwnicy, ciuszki w kartonach ( jesli bedzie druga dziewczynka wystarczy wyprac i wysprasowac ) , milion pieluch tetrowych w szafce.
Mysle ze dopiero kolo 25 tygodnia zrobie liste i dokupie to czego nie mam, a co jest moim must have.
Krwi bankowac nie bedziemy przy corce tego nie zrobilismy i teraz tez nie mamy zamiaru, przez 2 lata zdanie nam sie nie zmienilo na ten tematKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Mnie przed prenatalnymi i prenatalna wizyta utwierdziły, że jest wszystko jak najlepszym porządku i czas przestać się bać
My musimy jakoś ułożyć mieszkanie na nowo. Pozmieniać, mały remoncik ogarnąć.
Paulcia28, sallvie lubią tę wiadomość
-
spaceangel wrote:ja nic nie kupiłam jeszcze. Czekam czy na pewno będzie wszystko dobrze. Jeszcze czas nie śpieszy mi sięDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Seli wrote:Ja się zastanawiam nad bankiem... Ale musimy to dobrze przemyśleć, na rok to prawie dwa tysiące wychodzi... To sporo...
Co do zakupów - mam trochę ciuszków i pierdółAle robię listę zakupów. Dużo rzeczy na niej jest na razie dla mnie
np. aniball, laktator itp.
-
MonaLiza wrote:Jeny gdzie Ty takie bajery wynajdujesz?
Ten aniball? Tutaj wczoraj na forum przypadkowo znalazłam wątekstwierdziłam,że spróbuje bo same dobre opinie
-
spaceangel wrote:HiMommy. codziennie podaje coś ciekawego na temat rozwoju w danym momencie w formie notatki od dziecka
Tez mam ta apke super jestdzis mi powiedziala ze moja macica na wielkość duzego grejpfruta
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Tez mam ta apke super jest
dzis mi powiedziala ze moja macica na wielkość duzego grejpfruta
jak się czujesz?
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dziewczyny ja osiwieję. Wczoraj zero plamienie, wieczorem delikatnie a dziś rano znowu więcej śluzu z krwią na papierze. Co może się dziać z polipem że on krwawi? Przecież seksu zero, nic takiego nie robię. Zwariuję. Nie wiem już kogo pytać.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Może się oczyszczać przez hormony... Tak mi się wydaje.
-
Ja z ciuszkami czekam na płeć bo jak chłopak to mam większość po synku
wózek mam nosidełko też. Tetry tak samo
wanienka i przewijak jest. W planach mam laktator elektryczny, poduche do karmienia, troche mnie kusi ekspres do mleka hehe
myśle też nad tym anibalem co Seli pisała ale z drugiej strony chyba wolę nacięcie , szybciej i w ogóle :p
Onana ale to żywa krew?