STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie było mnie na forum ponad tydzień bo byłam w szpitalu. Mój ginekolog stwierdził że ciąża obumarła a tam zrobili mi usg i stwierdzili że żyje zrobili mi hcg po 2 dniach powtórzyli i wyszło o ponad 1000 wyższe niestety na usg było bez zmian zrobili mi 3 hcg i dzisiaj był wynik niestety spadło i zrobili mi zabieg więc żegnam się z wami... nie mam już mojej kruszynki...
-
Nynka86 wrote:Nie było mnie na forum ponad tydzień bo byłam w szpitalu. Mój ginekolog stwierdził że ciąża obumarła a tam zrobili mi usg i stwierdzili że żyje zrobili mi hcg po 2 dniach powtórzyli i wyszło o ponad 1000 wyższe niestety na usg było bez zmian zrobili mi 3 hcg i dzisiaj był wynik niestety spadło i zrobili mi zabieg więc żegnam się z wami... nie mam już mojej kruszynki...
11.2017 - aniołek 8tc
-
Nynka współczujęNatalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
nick nieaktualny
-
NynkaDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Nynka, to bardzo przykre
Bądź silna, jeśli potrzebujesz - poplacz...
Dużo siły i wytrwałości Ci życzę... :*
Co do połykania tabletek - jaka duża by nie była, polykam bez problemu jak cukierkiCzasem jeszcze chwilę trzymam między zębami zanim ogarne jakaś wodę (zawsze gdzieś mi się butelka zawieruszy)
Mój mąż za to ma ogromny problem. Kupiłam mu w styczniu tak zapobiegawczo FertilMan, a one są naprawdę ogromne, codziennie narzekał, ze takie duze i jeszcze śmierdzą (faktycznie dziwnie pachną). Przeważnie rozgryza wszystko na drobniejsze czesci czego tez nie.powinien robić, ale nie przemowie
MonaLiza, dotarło do mnie pudeleczko na leki na caly tydzień. Takie samo jak Twoje, ale kazdye pojemniczek ma inny kolor. Zobaczymy jak się sprawdziMonaLiza lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Starająca sie 88 wrote:Dziewczyny jestem umówiona na czwartek prywatnie na wizyte ...moze ja za bardzo panikuję?? teraz opadły nerwy i dokładnie to mi powiedzial zeby wstrzymac sie z seksem lub bardzo delikatnie bo obniza sie kosmówka... to sa jego słowa... ale chyba gdyby było na prawde zle to by powiedział ze leżec mam i sie oszczedzac? a tu nic nie padło z jego słów... w czwartek dopytam sie na prywatnej wizycie wszystkiego.
Myślę, ze nie jest tragicznieW czwartek na spokojnie dopytaj i myślę, ze jeśli ten lekarz bedzie bardziej ogarnięty to da Ci choćby lutke albo dupka na podtrzymanie. Bedzie dobrze
Agulaa30 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Nynka przykro mi
Zoskaa na pewno z pudelkiem latwiej bedzie Ci ogarnac te wszystkie leki:)
Jutro mam wizytke i sie strasznie stresuje.
Maz na wyjezdzie, zaliczylismy wlasnie dzis klotnie. Nie cierpie jak on wyjedza. Nie odzywam sie do niego. I mi sie ogolnie beczec chce.