STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anika82 wrote:toxo nie obowiązkowa czy cytomegalia? bo ja cytomegalii nie robiłam i nie miałam skierowania jeszcze
anika82 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
anika82 wrote:toxo chyba koniecznie. u mnie wyszło że nie przchodziłam i lekarz mówił że moż epóżniej jeszcze raz zrobimy.
Czerwona róza ja jak swoja ponosze to brzuch mi boli więc staram się nie nosić
Ja zupelnie nie czuje. Jedynie takie normalne odczucie slabych raka jak niose przez dluga plaze z kamyczkami to w ogole...
Ale przyznaje sie ze na drinki, wino i prosecco patrze jak dziki pies
Sa jakies bezalkoholowe kolorowe mieszanki ale w to miejsce wole zjesc jakis deser
-
Mi ginka kazała wszystko zrobić. Toxo, cmv. Z tym, ze robiłam prywatnie. Różyczki tylko nie robiłam bo przechodziła w dzieciństwie i nie musiałam badać.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
czerwona_róża wrote:Ja zupelnie nie czuje. Jedynie takie normalne odczucie slabych rak
a jak niose przez dluga plaze z kamyczkami to w ogole...
Ale przyznaje sie ze na drinki, wino i prosecco patrze jak dziki pies
Sa jakies bezalkoholowe kolorowe mieszanki ale w to miejsce wole zjesc jakis deser
-
Dziewczyny jestem umówiona na czwartek prywatnie na wizyte ...moze ja za bardzo panikuję?? teraz opadły nerwy i dokładnie to mi powiedzial zeby wstrzymac sie z seksem lub bardzo delikatnie bo obniza sie kosmówka... to sa jego słowa... ale chyba gdyby było na prawde zle to by powiedział ze leżec mam i sie oszczedzac? a tu nic nie padło z jego słów... w czwartek dopytam sie na prywatnej wizycie wszystkiego.Czekając na Ciebie...
-
Ja mialam różyczke robiona w listopadzie i teraz mi nie kazala juz dr. Tez chorowalam kiedyś. Co do cytomegalii to mialam teraz
robiona, wyszla ujemna i dr powiedziała zebym ze wzgledu na to unikala zasmarkanych dzieciwgl muszę poczytać co to ta cytomegalia bo nawet nie ogarniam
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze lub brała Femibion 2? Mi dziś lekarz zalecił, więc kupiłam. Tam są dwie tabletki: jedna twarda różowa, druga żółta miękka i przezroczysta. O ile tę różową z trudem połykam, to ta żółta nijak mi przez gardło nie chce przejść
Myślicie, że mogę ją jakoś rozerwać i wypić to, co jest w środku?
-
Ja przy dużych tabletkach wkładam je sobie na język i nabieram dużo wody i przechodzi
-
seli ja nie wazne czy duza tabletka czy mala najpierw musze napelnic buzie woda potem wziac tabletke i polknac juz z ta woda w buzi bo zawsze sie boje ze mi stanie w gardle hahaha
Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:seli ja nie wazne czy duza tabletka czy mala najpierw musze napelnic buzie woda potem wziac tabletke i polknac juz z ta woda w buzi bo zawsze sie boje ze mi stanie w gardle hahaha
mam tak samo a mąż się ze mnie naśmiewa, że to nienormalne, że najpierw biorę dużo wody a potem wrzucam tabletkę -
Seli wrote:mam tak samo a mąż się ze mnie naśmiewa, że to nienormalne, że najpierw biorę dużo wody a potem wrzucam tabletkę
Mój to samoKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Mój to samo
Lżej mi jak nie jestem jedyna
Idę z koleżankami na herbatę, może jakieś ciacho dobre zjem... Jestem dziś tak wściekła... Że zabiłabym kogośmąż ma szczęście, że wychodzę bo pewnie on by oberwał za nic
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze lub brała Femibion 2? Mi dziś lekarz zalecił, więc kupiłam. Tam są dwie tabletki: jedna twarda różowa, druga żółta miękka i przezroczysta. O ile tę różową z trudem połykam, to ta żółta nijak mi przez gardło nie chce przejść
Myślicie, że mogę ją jakoś rozerwać i wypić to, co jest w środku?
i oczywiście jeśli nie będę miała wyboru to to dla dobra dziecka wezmę. Ale też wolałabym to sobie po prostu wylać na język i wypić