STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:Nynka przykro mi
Zoskaa na pewno z pudelkiem latwiej bedzie Ci ogarnac te wszystkie leki:)
Jutro mam wizytke i sie strasznie stresuje.
Maz na wyjezdzie, zaliczylismy wlasnie dzis klotnie. Nie cierpie jak on wyjedza. Nie odzywam sie do niego. I mi sie ogolnie beczec chce.MonaLiza lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
url=https://naforum.zapodaj.net/ab6f8e43d84b.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab6f8e43d84b.jpg[/url]
To z wczorajszych prenetalnych , Seliii nie nie bedzie powtorki , chodzilam pol h poruszalam malenstwo , daw razy probowali zmierzyc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 00:21
OlinkaO, sallvie, Kobobo, Paulcia28, agniesja lubią tę wiadomość
-
Nynka bardzo mi przykro
Nie powinno się tak dziać
Ruda - śliczności rosną -
Nynka
Hej dziewczynki. Ja juz w pracy. Po drodze zajechalam zrobic badania na jutro. I z tego ciazowego zacmienia zapomnialam o moczu. Jutro musze doniesc rano a popoludniu jak zdaze dowiezc wyniki do lekarzaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja dziś włączyłam TV, zabrałam się do papierów... I w Tv niby nic nie leci, jakieś tam szajs a ja ryczę... ja pierdu
aż tak mnie nigdy na nic nie wzięło
Też macie takie zaburzenia emocjonalne?Masakra... Wczoraj bym zabijała a teraz płakałabym
-
Seli wrote:Ja dziś włączyłam TV, zabrałam się do papierów... I w Tv niby nic nie leci, jakieś tam szajs a ja ryczę... ja pierdu
Też macie takie zaburzenia emocjonalne?Masakra... Wczoraj bym zabijała a teraz płakałabym
-
MonaLiza wrote:Też tak mam:)
Nie wierzyłam jak mi koleżanka mówiła, że płakała na reklamie SLD ale masakra... -
Seli wrote:Ja dziś włączyłam TV, zabrałam się do papierów... I w Tv niby nic nie leci, jakieś tam szajs a ja ryczę... ja pierdu
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
sallvie ja tez robiłąm badania i zapomniałam moczu. ale miła pani w rejestracji dał apojemniczek i na miejscu załatwiłam. więc juz od ponad godziny siedzę w pracy i nie chce mi się nic robić. jeszcze chyba znowu idzie migrena
a jutro prenatalne. mam nadzieję ze nie dojdzie bo mnie zetnie na całego.
a co do nastrojów ja nie mam tak, w tamtej ciązy zresztą tak nie miałam, ale po porodzie to dopiero masakra. mogłam beczeć i beczeć -
agniesja wrote:Cześć Dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań prenatalnych. Czy robicie wszystko, czyli usg + test potrójny, czy może samo usg? Ja miałam robić samo usg, ale już zgłupiałam i sama nie wiem
Ja robiłam samo usgMam 26 lat, w rodzinie żadnych wad nie było, stwierdziłam, że jakby coś na usg wyszło to wtedy zrobię NIFTTY a nie PAPPE.
-
Dokładnie też tak mam popłakałam się na programie o wydobywaniu złota w Ameryce (serio?) dobrze że mnie nikt nie widział. Ostatnio w ogóle jestem na huśtawce emocjonalnej przez brak objawów zaczęłam czytać o poronieniu zatrzymanym chociaż wiem że powinnam wyrzucić internet za okno..
11.2017 - aniołek 8tc
-
ja mam powyżej 35 lat więc robie papę i usg. a co do długoście szyjki mi nie mówi ile ma ale za każdym razem szyjka długa zamknięta. w poprzedniej jak zaczęła sie skracać wtedy dopiero mierzył długość (albo mierzy za każdym razem ale mi nie mówi
-
spaceangel wrote:Dokładnie też tak mam popłakałam się na programie o wydobywaniu złota w Ameryce (serio?) dobrze że mnie nikt nie widział. Ostatnio w ogóle jestem na huśtawce emocjonalnej przez brak objawów zaczęłam czytać o poronieniu zatrzymanym chociaż wiem że powinnam wyrzucić internet za okno..
heheheja na avangersach ostatnio się poryczałam, maż nie potrafił mnie ogarnąć
Teraz popłakałam się na prowokacjach
A zaraz... To chyba będę ryczeć nad moimi wypocinami
normalnie nie idzie mi...
-
Seli wrote:Ja robiłam samo usg
Mam 26 lat, w rodzinie żadnych wad nie było, stwierdziłam, że jakby coś na usg wyszło to wtedy zrobię NIFTTY a nie PAPPE.
Poza usg namawia mnie dodatkowo na PAPPę, ale ja w sumie nie bardzo widzę sens, bo to tak naprawdę tylko określenie grupy ryzyka w którym się jest a nie samo to, czy nasze dziecko ma jakąś wadę czy też nie. Zresztą, w pierwszej ciąży mój poprzedni lekarz stwierdził, że jakby wyszło coś niepokojącego na usg, to wtedy warto robić krew a skoro niczego takiego nie zaobserwował to nie widział potrzeby. -
agniesja wrote:Mi wczoraj lekarz mówił o teście Neobona Advance, który robi się już w 10 tc i można określić dużo więcej ewentualnych wad płodu jak również płeć. Niby spoko, ale to kosztuje ponad 1800 zł o_O
Poza usg namawia mnie dodatkowo na PAPPę, ale ja w sumie nie bardzo widzę sens, bo to tak naprawdę tylko określenie grupy ryzyka w którym się jest a nie samo to, czy nasze dziecko ma jakąś wadę czy też nie. Zresztą, w pierwszej ciąży mój poprzedni lekarz stwierdził, że jakby wyszło coś niepokojącego na usg, to wtedy warto robić krew a skoro niczego takiego nie zaobserwował to nie widział potrzeby.
Takie samo mam zdanie na ten tematTo tylko określenie ryzyka a nie samych wad... A jednak kosztuje
A o tym teście nie słyszałam, tańszy niż NIFTTY
ehh... ja chciałabym sam test na płeć
Chciałabym poszaleć na zakupach
-
Seli wrote:hehehe
ja na avangersach ostatnio się poryczałam, maż nie potrafił mnie ogarnąć
Teraz popłakałam się na prowokacjach
A zaraz... To chyba będę ryczeć nad moimi wypocinami
normalnie nie idzie mi...
jakbym to oglądała będąc w ciąży to na pewno ryczałabym jak bóbr
-
Nynka bardzo mi przykro. Trzymaj się!!
Mi został jeszcze jeden egzamin do zaliczenia i wakacje
Też biorę femibion 2 ale nie przeszkadza mi wielkość tabletek
Ja wczoraj wkońcu kupiłam porządny stanik w triumphie. Wkońcu sutki nie będą mi uciekać ze stanika heheh sory za szczegóły
Co do emocji to ja jedynie więcej się wkurzam niż przed ciążaale mdłości powolutku ustępują także wraca energia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 09:27