STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiaczeek wrote:Katepr najpierw Pani doktor widziała kość nosową potem znalazła tylko jeden płatek więc już nie wiem.
spaceange dziękuję za słowa pocieszenia. Próbuje myśleć że wszystko jest dobrze.
Jutro na 9 mam usg u innego lekarza. Jak wyjdzie źle pójdę na nifty. Zapowiada się że nocka bez snu ale mam nadzieję że jutro usłyszę dobre wiadomości.
Hej. Trzymam kciuki. Mam nadzieje ze dr z uprawnieniami i dobrym sprzetem
-
Hej dziewczyny dzisiaj sadny dzien. Boje sie tej wyzyty jak niczego innego.
kasiaczek trzymam kciuki zeby jednak wszystko dobrze sie skonczyloKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Cześć dziewczyny.
Kciuki za wizyty!
Kasiaczek dużo siły i wiary!
A ja jeszcze wczoraj wieczorem odwiedzialam IP...
Próbowałam się wypróżnić, bo brzuch jak w 5 albo 6 miesiącu miałam, oczywiście z wyproznienia nici, ale za to krew z odbytu zaczęła ze mnie dosłownie kapać... Dr po przebadaniu wyczula jakby mały hemoroid wewnętrznydostałam jakiś zastrzyk przeciwkrwotoczny, czopki posterisan i jeśli dziś pojawi się krwawienie to mam się wstawić do poradni chirurgicznej bo oczywiście chirurgowi ciężko juz bylo o 22 podejść mnie obejrzeć
Na zaparcia oczywiście nic nie dostałam, usg mi nie zrobili by zobaczyc co z maluchem.
Tak sie zastanawiam czy po prostu nie jechac do tej poradni nawet bez krwawienia.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Hej
Kasiaczek trzymam kciuki by było wszystko w porządku.
Zośka, chyba warto podjechać jednak tam? -
Seli, raczej podjade skoro juz mam skierowanie. Niech to zobaczy ktoś kto się bardziej na tym zna.
Mam już serdecznie dość moich jelit. Aż sobie musialam poplakac wczoraj.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Seli, raczej podjade skoro juz mam skierowanie. Niech to zobaczy ktoś kto się bardziej na tym zna.
Mam już serdecznie dość moich jelit. Aż sobie musialam poplakac wczoraj.
Współczujechoć podobno w ciąży hemoroidy się zdarzają...
-
witajcie z rana. ja tez juz o 6 rano na siku + 3 razy w nocy.
Zośkaa kurde a na cczo starasz sie cos zjadac co pomaga na wyproznienie typu kiwi szklanka wody sliwka moze to ulatwi sprawe ebys nie musiala sie tak wysilac i zeby nic tam nie pekalo??
ja zaczynam sie mega stresowac prenatalnymi czy na nie trzeba jakos sie przygotowac zeby bylo dobrze wszytsko widac. brzucha nie smaruje trzeba sie najesc czy raczej na pusty zolondek? -
toyotarav4 wrote:witajcie z rana. ja tez juz o 6 rano na siku + 3 razy w nocy.
Zośkaa kurde a na cczo starasz sie cos zjadac co pomaga na wyproznienie typu kiwi szklanka wody sliwka moze to ulatwi sprawe ebys nie musiala sie tak wysilac i zeby nic tam nie pekalo??
ja zaczynam sie mega stresowac prenatalnymi czy na nie trzeba jakos sie przygotowac zeby bylo dobrze wszytsko widac. brzucha nie smaruje trzeba sie najesc czy raczej na pusty zolondek?
Pusty może nie do końca ale raczej nie jeść długo przed wizytą to może dziecko nie będzie tak szalećja się obżarłam to maleństwo mega fikołki robiło i w ogóle ciężko uchwytne
-
kasiaczeek wrote:Dziewczyny masakra. Siedzę cały dzień i wyje nie wiem co ze sobą zrobić. Byłam dzisiaj na usg prenatalnym przeziernosc karkowa wyszla 3,3 mm Pani doktor mówi, że to niedobrze. Dała skierowanie na papa. Mówiła też że równie dobrze może to nic nie znaczyć. Widziałam, że przy takim wyniki jest 70 % Że dziecko jest całkiem zdrowe. Ale jak tu się nie zamartwiać. Jutro jadę do innego lekarza powtórzę usg, bo chyba umrę. Badania z krwi dopiero 5 lipca.
a test nify zdecydowanie pewniejszy -
Seli wrote:Współczuje
choć podobno w ciąży hemoroidy się zdarzają...
Wiem, ze sie zdarzają ale kurde, to dopiero koniec 14tc... Co bedzie dalej?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
toyotarav4 wrote:witajcie z rana. ja tez juz o 6 rano na siku + 3 razy w nocy.
ja zaczynam sie mega stresowac prenatalnymi czy na nie trzeba jakos sie przygotowac zeby bylo dobrze wszytsko widac. brzucha nie smaruje trzeba sie najesc czy raczej na pusty zolondek?
Na czczo ruszam z tabletkami, popijam spora ilością wody i jak widać to nic nie daje
Jak wstałam bylam w toalecie, krew jest nadal. W mniejszej ilosci niz wczoraj, ale jest. W ogóle nie wiem czego sie spodziewali na tej ip, ze nagle sie to zagoi? Albo wiedzieli, ze poleci dalej i dlatego mam skierowanie.
Co do jedzenia przed prenatalnymi, mozesz spokojnie. Niby po slodkosciach dziecko bardziej fika. Ja akurat jadłam słone i było leniwe
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:
Co do jedzenia przed prenatalnymi, mozesz spokojnie. Niby po slodkosciach dziecko bardziej fika. Ja akurat jadłam słone i było leniwe
A ja nic słodkiego nie jadam a mimo toW ogóle słodkie mi nie podchodzi, nic a nic ;/
-
anika82 wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę. Proszę trzymajcie kciuki. O 10 mam prenatalne. Dzisiaj całą noc jakieś horrory m8 się śniły aż tym związane. Ale mam stracha
Trzymam kciuki -
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! Czekamy już tylko na dobre wieści
Ja to ciuszków na rozm 50 na pewno nie kupięjakoś tak spodziewam się że jeśli tam w brzuszku rośnie synek to tym razem pójdzie w mamusię więc pewnie urodzę takiego 60cm ponad 4kg chłopa
ja miałam 58cm i 3850 ale urodziłam się 2 tyg przed terminem więc pewnie do 4kg bym dobiła. Za to mój młodszy brat miał 59cm i 4250g no i teraz jest ponad 2 metrowym wielkim chłopem
Córka poszła w męża, była przeciętna i miała 55cm i 3650, teraz też idzie tylko na 90 centylu a nie jak mamusia grubo ponad skalą -
anika82 wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę. Proszę trzymajcie kciuki. O 10 mam prenatalne. Dzisiaj całą noc jakieś horrory m8 się śniły aż tym związane. Ale mam stracha❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
kasiaczeek wrote:Dziewczyny masakra. Siedzę cały dzień i wyje nie wiem co ze sobą zrobić. Byłam dzisiaj na usg prenatalnym przeziernosc karkowa wyszla 3,3 mm Pani doktor mówi, że to niedobrze. Dała skierowanie na papa. Mówiła też że równie dobrze może to nic nie znaczyć. Widziałam, że przy takim wyniki jest 70 % Że dziecko jest całkiem zdrowe. Ale jak tu się nie zamartwiać. Jutro jadę do innego lekarza powtórzę usg, bo chyba umrę. Badania z krwi dopiero 5 lipca.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*]