STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A z innej beczki jestem dzis rozczulona bo moj Stas dzis znalazl sobie dziewczynke. Ma na imie Gabrysia. Chodzi z nia za reke i caly dzien o niej mowi. A najbardziej mu sie podoba ze Gabi tez potrafi krzyczec
zobacza sie na mini disco. Ja tez zalicze 4 mini disco w tygodniu. Takich imprezowych wakacji jeszcze nie mialam.
-
MonaLiza wrote:Biedna Zoskaa
mam nadzieję że znajdziesz coś co Ci pomoże. A może jakieś zioła ? Często takie trudne sprawy można załatwić bardzo prosto. Tylko trzeba na to cudem wpaść.
Właśnie też pomyslalam o ziołach, ale musze znalezc cos odpowiedniego i dozwolonego w ciąży.
Pokrzywe pije codziennie, na uklad moczowy działa perfekcyjnie.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
czerwona_róża wrote:A z innej beczki jestem dzis rozczulona bo moj Stas dzis znalazl sobie dziewczynke. Ma na imie Gabrysia. Chodzi z nia za reke i caly dzien o niej mowi. A najbardziej mu sie podoba ze Gabi tez potrafi krzyczec
zobacza sie na mini disco. Ja tez zalicze 4 mini disco w tygodniu. Takich imprezowych wakacji jeszcze nie mialam.
o jaaahahaha już pierwsza miłość
i jeszcze disco z nią zaliczy
-
czerwona_róża wrote:A z innej beczki jestem dzis rozczulona bo moj Stas dzis znalazl sobie dziewczynke. Ma na imie Gabrysia. Chodzi z nia za reke i caly dzien o niej mowi. A najbardziej mu sie podoba ze Gabi tez potrafi krzyczec
pamietam swoją, przedszkolna, ach! Co to były za emocje
-
agniesja wrote:W jakiej dzielnicy mieszkasz?
Ja na razie na Bronowicach, ale jesteśmy właśnie na etapie szukania mieszkania na Czubach skąd w tamtym roku się przeprowadziliśmy
Seli to niezle placą u Ciebie w prywatnych u nas to nawet najnizsza krajowa. A po awansie dali mi 1800. No ale to wlasnie zależy od miasta
A ja mieszkam wlasnie na Czubachagniesja lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Seli to niezle placą u Ciebie w prywatnych u nas to nawet najnizsza krajowa. A po awansie dali mi 1800. No ale to wlasnie zależy od miasta
A ja mieszkam wlasnie na Czubach
No tak średnio, ale potrafią np. zapłacić na umowie zlecenie za 168 h 900 złraz tak mi zapłacili, bez umowy byłam i szybko znikłam
W innym na próbę miałam 1800 a potem miało być 2000 ale zwolniłam się
-
Wynik potwierdzony albo gorszy przyziernosc karkowa 3.6. Chociaż dzisiaj troszkę lepiej się czuję. Świetna Pani doktor bardzo cierpliwa. Pomimo trudnych warunków u mnie i maluch nie chcial byc ogladany powierzyła wszystko. Kość nosowa znaleziona 1.4mm (Nie wiem czy to dobrze), serduszko bije prawidłowo (czytałam że przy wadach genetycznych jest tętno szybsze lub wolnkejsze). Żadnych nieprawidłowości więcej nie ma. Też usłyszałam że ta przeziernosc za równo może znaczyć wiele jak dosłownie nic. Więc trzymam tą drugą wersję. Zastanawiam się nad badaniami ale muszę się przespać po tej nocce nieprzytomna jestem.
NT 3,5 nieprawidłowy przepływ żylny zd 1:4
Czekam na wynik nifty... ZDROWY CHŁOPAK
Echo serca - wszystko dobrze
17.01.2019 synuś jest już z nami -
kasiaczeek wrote:I jeszcze bardzo mnie zastanawia wczoraj crl 4.8 dzisiaj 5.6. Dziwne
Na innym aparacie i inny doktor to nie ma co porównywać CRL, teraz też dzidzia szybciej rośnie, ale raczej zwaliłabym winę na inne sprzęty itp.
A jeśli chodzi o badania to jeśli jest jakieś podejrzenie to lepiej NIFTTY - wiem, że droższe ale pappa nie wykrywa wad a jedynie daje statystykę ich wystąpienia. Nic Ci nie powie to, że 1:20 czy też 1:20000 bo może to dalej być gdybanie. -
Zosia chodzimy do tej samej Pani doktor
Potwierdzam!! Anioł kobieta. Wreszcie czuje, że jestem w dobrych rękach.
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pewnie jest wśród Was jakaś „szczęściara” która bierze heparynę? Wczoraj jak robiłam sobie zastrzyk to po wyjęciu igły wyciekał mi lek, pierwszy raz tak miałam. A w miejscu wkłucia teraz patrzę ze mam taki czerwony placek i to strasznie twardy. Coś poszło chyba nie tak, a myślałam ze już mam wprawę
-
Wy też tak marzniecie? Normalnie po domu w swetrze chodzę. Na dworze jest koło 22 stopni w domu może z 20 a ja marzne. w nocy śpie w długim rękawid a jak mi coś wystaje spod kołdry to aż mnie dreszcz budzi. temperatura wieczorem od kilku dni zwiększyła się 36,7 na 36,9. to dość dużo jak na mnie moja normalna temperatura bez ciąży to około 35,8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:29
11.2017 - aniołek 8tc
-
Fyffes wrote:Ja tez, ja tez!
A konkretnie Zielona Góra
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
spaceangel wrote:Wy też tak marzniecie? Normalnie po domu w swetrze chodzę. Na dworze jest koło 22 stopni w domu może z 20 a ja marzne. w nocy śpie w długim rękawid a jak mi coś wystaje spod kołdry to aż mnie dreszcz budzi. temperatura wieczorem od kilku dni zwiększyła się 36,7 na 36,9. to dość dużo jak na mnie moja normalna temperatura bez ciąży to około 35,8
Ale tempka pod pachą? Bo mam podobnie ;P 35,6 to moja podstawowa pod pachąale nadal mam taką, może czasem jest odrobinę wyższa ale ogólnie jest taka sama, ta w ustach za to jest koło 37, ale nie marznę jakoś strasznie. w nocy śpię tak jak zawsze. Czasem mi jest zimniej na wieczór ale mamy balkon często otwarty a ostatnie dni są dość zimne.
-
spaceangel wrote:Pod pachą właśnie
To może coś Cię bierze? Bo u mnie taka tempka to już stan podgorączkowya gorączka to już takie 37 pod pachą